ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ριέρα: "Νίκες κι όταν δεν παίζουμε καλά" (videos)


Ριέρα: "Νίκες κι όταν δεν παίζουμε καλά" (videos)

Ο Άλμπερτ Ριέρα ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανσερραϊκό με τα δύο του γκολ, όμως αυτό που μετρά όπως δήλωσε, είναι πως η ομάδα πήρε τη νίκη δίχως να παίξει φοβερό ποδόσφαιρο.
Ο Ισπανός άσος, που με εύστοχο πέναλτι και ένα εξαιρετικό φάουλ, οδήγησε μαζί με τον Πάντελιτς τους Πειραιώτες στη νίκη, αναφέρθηκε στην ψυχραιμία που έδειξε η ομάδα του, αλλά και στην στήριξη του κόσμου.

"Σίγουρα δεν κάναμε και το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά. Το σημαντικό όμως είναι, πως παίρνουμε τη νίκη ακόμη κι όταν δεν παίζουμε καλά. Δείξαμε ψυχραιμία και γι' άλλη μια φορά χαρακτήρα σαν ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Ριέρα.
Για την βοήθεια του κόσμου: "Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Δεν υπήρξε άλλη φορά που να χρειάστηκε να κάνουμε ανατροπή φέτος στην έδρα μας και τα καταφέραμε".

 

Dilwseis Riera
Ανέβηκε από sport24tv. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.
Ραούλ Μπράβο: "Στο ημίχρονο σκεφτήκαμε το +5"

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός πως άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο σκέφτηκαν το +5. Αυτό είπε και ο Ραούλ Μπράβο: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στην επανάληψη, παίξαμε αρκετά καλά, όπως ακριβώς θέλαμε. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να κρατήσουμε το +5 από τον Παναθηναϊκό, εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, το ματς θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το αν θα υπάρξει πρόβλημα κούρασης: "Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα κούρασης. Έχουμε πολλούς φρέσκους παίκτες, είμαστε καλά προπονημένοι και δεν θα προκύψει πρόβλημα".



Dilwseis Raul Bravo
Ανέβηκε από sport24tv. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
Ποτουρίδης: "Είμαι σκληρός, θα σηκώσω κεφάλι"

Απογοητευμένος από την προσωπική του απόδοση εμφανίστηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης, διαβεβαιώνοντας όμως πως είναι σκληρός και θα καταφέρει να σηκώσει κεφάλι.

Για το ματς: "Ήταν μια σπουδαία νίκη, που την χρειαζόμασταν για να παραμείνουμε στην κορυφή. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και θέλουμε τη νίκη, για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

Για την φάση του πέναλτι: "Δεν θέλω να το σχολιάσω. Θα το δούμε στην τηλεόραση αν έκανε πρώτα χέρι ο Νταλέ. Κοιτάμε μπροστά".

Για το γεγονός πως φαινόταν πεσμένος ψυχολογικά: "Στην ηλικία που είμαι, είναι εύκολο να με πάρει από κάτω. Έχω όμως σκληρό χαρακτήρα, θα σηκώσω κεφάλι και θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις".

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: "Μου είπαν πως είμαι ακόμη 18 χρονών και έχω πολλά να ζήσω. Όλοι μου φέρθηκαν σωστά. Και από την διοίκηση μου είπαν πως δεν πειράζει. Συνεχίζω την δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου