ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η Μπενφίκα μπήκε "σφήνα" για τον Μασάδο

Η Μπενφίκα μπήκε "σφήνα" για τον Μασάδο

Η Μπενφίκα μπήκε "σφήνα" για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για το "deal" με την Τουλούζ.
Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού από το εξωτερικό, Πάουλο Μασάδο, βρίσκεται στα υπόψιν της Μπενφίκα, η οποία φέρεται επίσης να ενδιαφέρεται "ζεστά" για την απόκτηση του 26χρονου χαφ.
Στον Πειραιά, πάντως, δεν ανησυχούν για την "σφήνα" της Μπενφίκα στο θέμα, καθώς εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως αργά ή γρήγορα θα έρθουν σε συμφωνία με την Τουλούζ για την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο, με τους περισσότερο αισιόδοξους να δηλώνουν πως ίσως υπάρξει οριστικά θετική εξέλιξη και εντός της εβδομάδας.

Άλλωστε, διάθεση και του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να τα έχουν, σχεδόν, "βρει" και με την γαλλική ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, φαίνεται να έχουν ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά το θέμα, βέβαια, είναι αν η Μπενφίκα επιχειρήσει ξαφνικά να κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Πάουλο Μασάδο. Τότε οι Νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν έναν ισχυρό αντίπαλο στην προσπάθεια τους για την μεταγραφή του παίκτη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου