ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Εξετάζεται η περίπτωση του Μανωλά

Εξετάζεται η περίπτωση του Μανωλά

Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Μένει ελεύθερος ο 21χρονος στόπερ από την ΑΕΚ και οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν την απόκτηση του, αρκεί ο παίκτης να μην έχει παράλογες απαιτήσεις.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει την διάθεση φέτος να ελληνοποιήσει το ρόστερ της, όσον το δυνατόν γίνεται, κάνοντας προσπάθεια να αποκτήσει ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά σε αυτό το κομμάτι. Ήδη, άλλωστε, έχει αποκτήσει τους Σιόβα, Βλαχοδήμο, οι Μήτρογλου-Τάτος έρχονται από τον Ατρόμητο, ενώ είναι κοντά και σε συμφωνία με τους Γιαννιώτα-Σκόνδρα.
Οι ερυθρόλευκοι τις τελευταίες μέρες, όμως, εξετάζουν και το ενδεχόμενο απόκτησης του 21χρονου (14/6/1991) κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Κώστα Μανωλά, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους κιτρινόμαυρους, έχοντας πρόσφατα αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ένωση, λόγω ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Μάνατζερ του νεαρού Έλληνα σέντερ-μπακ, είναι ο θείος του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος δεν έχει αντίρρηση ώστε ο ανιψιός του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Κάθε άλλο. Απλά, από την πλευρά του φαίνεται να επιδιώκει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, κοντά στις 300.000 ευρώ.

Οι Πειραιώτες παραδέχονται πως έχουν στην λίστα τους τον Κώστα Μανωλά, αλλά το αν θα προχωρήσει η υπόθεση έχει να κάνει τόσο με τις οικονομικές απαιτήσεις που θα εκδηλώσει ο νεαρός κεντρικός αμυντικός (θα πρέπει να είναι λογικές), όσο και με το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Βέβαια, εύλογα κάποιος θα πει πως "αν ο Σουηδός φύγει, δεν γίνεται ο πιτσιρικάς να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του, είτε λόγω ποιότητας, είτε λόγω απειρίας", και θα έχει δίκιο, όμως αυτή είναι η ενημέρωση που υπάρχει από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους πως ο Σκανδιναβός θα απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου