ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ Η ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ,ΠΙΣΤΗ ΠΟΥΓΙΟΛ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΜΟΟΥΡΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΖΟΖΕ

ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ Η ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ,ΠΙΣΤΗ ΠΟΥΓΙΟΛ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΜΟΟΥΡΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΖΟΖΕ

28/5/2012

Στην Primera Division η Λα Κορούνια


Στην Primera Division η Λα Κορούνια
Αφού πέρασε μία χρονιά στη Segunda Division, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επιστρέφει από τη νέα περίοδο στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της σεζόν, η "Ντέπορ" νίκησε με "ανατροπή" την Ουέσκα (2-1), έφτασε τους 88 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη Θέλτα και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της.

Η "αιώνια" αντίπαλος της Λα Κορούνια «πέρασε» με 2-1 από την έδρα της Ταραγόνα και βρίσκεται έναν βαθμό μακριά από την απευθείας άνοδο στη La Liga.

Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ


Πιστός στην Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

Τα χρήματα ήταν πολλά, βασικά ήταν πάρα πολλά, αλλά ο Κάρλες Πουγιόλ δήλωσε πιστός στην Μπαρτσελόνα. Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" έριξε... πόρτα σε τρεις προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει η "El Mundo Deportivo" ο Πουγιόλ δέχθηκε κρούσεις από ομάδες των συγκεκριμένων χωρών που του πρότειναν συμβόλαιο με αστρονομικές αποδοχές προκειμένου να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Η απάντησή του ήταν η ίδια και στις τρεις περιπτώσεις. "Όχι"! Ο Πουγιόλ υπενθυμίζεται ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την Μπαρτσελόνα και έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να κλείσει εκεί την καριέρα του... Σε κάθε περίπτωση, έδειξε οτι το εννοεί!

Ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Λούκας Μόουρα


Ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Λούκας Μόουρα

Σοβαρό φαίνεται ότι είναι το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Λούκας Μόουρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν «τσεκάρει» από κοντά κάποιον ποδοσφαιριστή, αν δεν θέλει πραγματικά να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στο Αμβούργο, όπου παρακολούθησε από κοντά τον 20χρονο μεσοεπιθετικό της Σάο Πάουλο και εκείνος θέλησε να τον αποζημιώσει για την επιλογή του. Συγκεκριμένα, ο διεθνής χαφ άρεσε στον 49χρονο προπονητή, αφού έδειξε δύναμε, ήταν κινητικός και είχε τακτική πειθαρχία.

Το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για τον Μόουρα είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό, όμως δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο να διαθέσεις 40 εκατ. ευρώ (τόσα αξιώνει ο βραζιλιάνικός σύλλογος) για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Μουρίνιο ταξίδεψε στη Γερμανία και θέλησε να δει από κοντά τον Μόουρα, ο οποίος θα ήθελε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Εκτός από τους πρωταθλητές Ισπανίας, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Παρί Σεν Ζερμέν.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου