ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

6/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

 

«Κλείνει» Κουίνσι 

6/8/2012

«Κλείνει» Κουίνσι
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Κουίνσι για τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τον μάνατζερ του Γκανέζου μεσοεπιθετικού πως τόσο ο ίδιος όσο και η Αλ Σαντ έχουν μειώσει τόσο τις απαιτήσεις τους, που πλέον είναι κοντά στην προσφορά των «πράσινων». Ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε από την Παιανία χθες και μετά από συνομιλία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφασίστηκε να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Κουίνσι, εφόσον φυσικά ισχύουν όσα ανέφερε ο εκπρόσωπός του.

Η διαφαινόμενη παραμονή του Κουίνσι δεν ακυρώνει την προσπάθεια απόκτησης ενός μέσου. Ο Πορτογάλος προπονητής του «τριφυλλιού» εξακολουθεί να επιθυμεί την ενίσχυση με έναν παίκτη που θα έχει δημιουργικές ικανότητες, ωστόσο οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες. Ίσως για την αυτή θα πρέπει να περιμένουμε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως θα πρόκειται σίγουρα για κοινοτικό παίκτη, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ξένων. Ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις από την Ιβηρική και τη Γαλλία.

Δοκίμασε Μαυρία

Σχήμα με τον Μαυρία ως δεξί εξτρέμ δοκίμασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση δείχνοντας τις σκέψεις του για τη ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στη Μάδεργουελ. Παράλληλα τοποθέτησε τον Ζέκα στον άξονα, δίπλα στον Βιτόλο, αφήνοντας εκτός του Μαρίνο, ενώ αριστερά ήταν ο Σισοκό και ο Χριστοδουλόπουλος κινείτο πίσω από τον Τοτσέ. Στις θέσεις των μετόπισθεν δεν υπήρχαν αλλαγές, με τον Καρνέζη στο τέρμα, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα και τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες στόπερ.

Η τριάδα των αρχηγών

Ο Λουκάς Βύντρα, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και ο Κώστας Κατσουράνης είναι οι τρεις αρχηγοί του Παναθηναϊκού, όπως τους όρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επιλογές… προφανείς λόγω παλαιότητας και εμπειρίας.

* Φιλικό ματς με την Ανόρθωση θα δώσει την Κυριακή (12/8, 20:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Παναθηναϊκός.

* Πιθανότατα σήμερα θα λυθεί το συμβόλαιο του Γιώργου Ιωαννίδη.

Στρέφεται στον Χακόμπο 

6/8/2012

Στρέφεται στον Χακόμπο 
Στην περίπτωση του Σανθ Οβεχέρο Χακόμπο στρέφεται ο ΠΑΟΚ, αφού ο Μιχάλης Σηφάκης δεν βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και περιμένει προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται ότι βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε λύσει τη συνεργασία του με τους Αρκάδες τον περασμένο Μάρτιο, αφού πρώτα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση.

Ο 29χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί, επίσης, για τέσσερα χρόνια στη Βαγιαδολίδ και από ένα σε Νουμάνθια και Χετάφε. Το όνομα του Χακόμπο είχε ακουστεί για κάποιες κυπριακές ομάδες, όπως και για κάποιες ισπανικές της δεύτερης κατηγορίας.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έψαξαν καλά την υπόθεση με την μέση του παίκτη και θεωρούν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή λύση για τα γκολπόστ της ομάδας. Άλλωστε, την περσινή σεζόν ο Ισπανός έπαιξε σε 22 αγώνες του Αστέρα και είχε μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν ότι ο Χακόμπο θα καλύψει το κανό στον «άσο» που άφησε ο Ντάριο Κρέσιτς, εκτός και αν ο Μιχάλης Σηφάκης αλλάξει τα δεδομένα την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ περιμένει και τον Πορτογάλο αμυντικό που κάνει τις τελευταίες προσπάθειες να ξεμπλέξει με την ομάδα, που έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Τελείωσαν οι έλεγχοι

Τα αποτελέσματα του τελευταίου οικονομικού και νομικού ελέγχου που έγινε στον ΠΑΟΚ περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου να αποφασίσει αν θα μπει στην ΠΑΕ. Η εταιρεία «Ernst and Young», σύμφωνα με τη SportDay, έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά του «Δικεφάλου του Βορρά» και μέχρι την Τρίτη παραδίδει τα αποτελέσματα του ελέγχου στον ομογενή επιχειρηματία.

Πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην παροχή ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αυτή η παραπάνω τελείωσε με τους Θεσσαλονικείς, όπως επίσης τελείωσε και το γραφείο που ανέλαβε τον νομικό έλεγχο της ΠΑΕ.

Το πόρισμα παραδίδεται στον Σαββίδη κι αν δεν προκύψει κάτι φοβερό -οποιαδήποτε μεγάλη έκπληξη- τότε ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα έχει κανένα -φανερό- λόγο να μην πει το οριστικό «ναι».

Αδειάζει η κλεψύδρα

 6/8/2012

Αδειάζει η κλεψύδρα
Εβδομάδα κρίσης για το μέλλον της ΑΕΚ είναι η τρέχουσα, αφού θα εξαρτηθεί αν θα προλάβει την προθεσμία για να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Η τροπολογία που θα έδινε στην ΠΑΕ προσωρινή φορολογική ενημερότητα δεν… πέρασε ποτέ, καθώς η Βουλή έκλεισε και θα ανοίξει ξανά στις 27 Αυγούστου. Η διοίκηση της «Ένωσης» προσπαθεί να βρει λύση μέσα της ΕΠΟ και του υφυπουργείου Αθλητισμού, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, αφού την ερχόμενη Πέμπτη συνεδριάζει η ΕΕΑ κι αν η ΑΕΚ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, δεν θα πάρει το πράσινο φως για να παίξει στη Σούπερ Λίγκα.

Μεταγραφές εδώ και τώρα

Η φορολογική ενημερότητα είναι απαραίτητη ΚΑΙ για την ολοκλήρωση μεταγραφών από την ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Βλάχος δηλώνει μεν αποφασισμένος να παλέψει με όσους έχει στη διάθεσή του (που πιθανώς να είναι ακόμη λιγότεροι μετά τον τραυματισμό του Ρότζερ Γκερέιρο, που αν έχει πάθει ρήξη μηνίσκου θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες), αλλά γνωρίζει καλά πως με το υπάρχον ρόστερ η «Ένωση» είναι καταδικασμένη να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Απαιτούνται «ενέσεις» ποιότητας και εμπειρίας εδώ και τώρα, αλλά υπάρχουν περιορισμοί οικονομικοί, αλλά και αριθμητικοί (τρεις παίκτες άνω των 24 ή ξένους μπορεί να αποκτήσει η ΑΕΚ). Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει ζητήσει την απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο, η Παναχαϊκή απέρριψε την πρόταση 60.000 ευρώ της «Ένωσης», αλλά ο παίκτης πιέζει και οι προσπάθειες συνεχίζονται. Είναι προφανές πως ο προπονητής της ομάδας θέλει ποδοσφαιριστές που γνωρίζει κι όχι άγνωστους που προτείνονται, τουλάχιστον όχι αν δεν δοκιμαστούν.

Σε καλό δρόμο είναι η προσπάθεια απόκτησης του Παύλου Μητρόπουλου, αφού μπορεί μεν ο Παναιτωλικός να αξιώνει χρήματα που δεν μπορεί να προσφέρει η ΑΕΚ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως θα τον αποκτήσουν με λιγότερα προσφέροντας ποσοστό μεταπώλησης στους Αγρινιώτες.

Για τα μετόπισθεν η «Ένωση» είναι μία ανάσα από τον Γιώργο Κουτρουμπή της Καλλιθέας και τον Κώστα Τσούπρο του Αστέρα Μαγούλας. Στην ΑΕΚ περιμένουν την αποδέσμευση του Σταύρου Τσουκαλά για να τον αποκτήσουν, αν και η περίπτωση έχει γίνει περίπλοκη, ενώ ίσως και σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Ιωαννίδης, που προορίζεται για αριστερός μπακ. Πέρα από τις προσθήκες, θα υπάρχουν και αποδεσμεύσεις, όπως του Ζοζέφ Αγκιριμπά που με την επιστροφή από την Αγγλία θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Καπετάνος: «Έπαιζαν στις πλάτες μας» 

6/8/2012

Καπετάνος: «Έπαιζαν στις πλάτες μας» 
Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση της προηγούμενης διοίκησης του Άρη εμφανίστηκε ο Κώστας Καπετάνος, μιλώντας στη SportDay. «

Η περσινή διοίκηση ήταν τραγική. Παίζανε μαζί μας, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες ο κ. Κόντης και ο κ. Αθανασιάδης παίζανε στις πλάτες μας», τόνισε ο 27χρονος μέσος.

Την περίπτωση του Μίτσελ εξετάζουν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν να τον πάρουν ως δανεικό από την Μπενφίκα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κώστας Καπετάνος στη SportDay

Οπως μας είπε κι ο Μάκης Κατσαβάκης στο Πράτο, από τα αποδυτήρια του Αρη τόσα χρόνια έλειπε η ηρεμία. Τι γινότανε δηλαδή; Για να καταλάβει και ο κόσμος...

«Σίγουρα όταν υπάρχει καθυστέρηση μισθών, αυτό χτυπάει άσχημα. Οταν κάποιοι παίρνουν τα λεφτά τους, κάποιοι άλλοι όχι, κάποιοι άλλοι δεν έχουνε να φάνε, κάποιοι πηγαίνουν κάθε μήνα στα γραφεία και πληρώνονται ή η διοίκηση μιλάει με συγκεκριμένους και τους υπόλοιπους τους έχει παραμελήσει, αυτό είναι τραγικό και πολύ δύσκολο».

Αισθανθήκατε κάποια στιγμή την ανάγκη να πείτε κάτι στον κόσμο;

«Ηταν πολλές οι φορές που το σκεφτήκαμε και μπορούσαμε να το κάνουμε σαν ποδοσφαιριστές αλλά κάποιοι δεν είχαν το κουράγιο, άλλοι κρύβονταν από πίσω. Ολο αυτό έφερνε ένταση στα αποδυτήρια».

Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη οικονομικά από την περσινή...

«Αυτοί που μείναμε, ξέρουμε τις καταστάσεις. Πέρυσι πήραμε το 10-15% του συμβολαίου μας. Η περσινή διοίκηση ήταν τραγική. Παίζανε μαζί μας, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες ο κ. Κόντης και ο κ. Αθανασιάδης παίζανε στις πλάτες μας. Μας έλεγαν “ελάτε να υπογράψετε χαρτί για την αδειοδότηση, θα πληρωθείτε μία του μηνός”. Καθαρά κοροϊδία. Μας μαζεύανε στο γήπεδο και μας λέγανε “έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς σας”. Παραμύθι. Ούτε ευρώ είχε μπει. Ο κ. Κόντης μας είχε πει ότι από τη στιγμή που βγαίνει μπροστά, η κοροϊδία θα τελειώσει. Ακόμη πιο μεγάλο ψέμα ήταν αυτό. Εμείς για το καλό της ομάδας υπογράψαμε και τα χαρτιά και όλα, γιατί πολύ απλά θέλαμε το καλό του Αρη. Η νέα διοίκηση είναι πολύ διαφορετική. Μας πήρε το καλοκαίρι τηλέφωνα και μείναμε για το δικό μας καλό και για της ομάδας».

Παίρνει τον Δασκαλάκη 

6/8/2012

Παίρνει τον Δασκαλάκη 
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη βρίσκεται η Βέροια.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να βρεθεί στην πόλη και να υπογράψει στη «βασίλισσα του Βορρά».

Ο σύλλογος της Ημαθίας θεωρεί ότι ο Κρητικός τερματοφύλακας είναι μία πολύ καλή λύση, παρότι την περσινή σεζόν έπαιξε μόλις σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας για τους Πειραιώτες.

Στη συνέχεια, η Βέροια θα προχωρήσει για την ενίσχυση της άμυνας και περιμένει την απάντηση του Χοσέμι.

Η «βασίλισσα του Βορρά» καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις και πλέον είναι στο χέρι του Ισπανού στόπερ αν θα απαντήσει θετικά. Και, μάλιστα, στην ομάδα θα περιμένουν εκείνος να κινηθεί.

Ελπίζει ακόμα για Ναπολεόνι 

6/8/2012

Ελπίζει ακόμα για Ναπολεόνι 
Δεν έχει κλείσει για τον Ατρόμητο η υπόθεση «Στέφανο Ναπολεόνι».

Ο Λεβαδειακός προχωράει στην μεταγραφική ενίσχυση του εν όψει της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Ιταλός επιθετικός.

Άλλωστε, οι Βοιωτοί γνωρίζουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσουν τον παίκτη από τον προσεχή Ιανουάριο χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ.

Στο Περιστέρι εξακολουθούν να τηρούν στάση αναμονής, χωρίς να... καίγονται πάντως, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει πει πως μπορεί να βρει λύση για την επίθεση εκ των έσω.

Όσον αφορά το θέμα του Σουμπίνιο, η επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ολλανδία αναμένεται να προχωρήσει τις εξελίξεις και ο παίκτης να υπογράψει στους Περιστεριώτες.

Κοιτάζουν, ξανά, Παπαδόπουλο 

6/8/2012

Κοιτάζουν, ξανά, Παπαδόπουλο
Να ενδυναμώσουν την επιθετική τους γραμμή επιθυμούν στον Πανθρακικό με τους ανθρώπους της διοίκησης να στρέφονται σε παλιές, αλλά και καινούριες λύσεις.

Αρχικά, στο μυαλό των υπεύθυνων βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Μπορεί η περσινή σεζόν να ήταν απογοητευτική για τον 30χρονο επιθετικό, ωστόσο στο Πανθρακικό δείχνουν να πιστεύουν στις δυνατότητες του και για αυτό συζητούν την απόκτησή του ως δανεικό από τη Θέλτα.

Ακόμη, οι νεοφώτιστοι κοιτούν λύσεις από το εξωτερικό, καθώς στο μικροσκόπιο τους βρίσκεται ο Καμπίρου Ακινσόλα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα. Ο παίκτης από τη Νιγηρία ανήκει στη Γρενάδα, ωστόσο μπορεί να δοθεί δανεικός.

Υπάρχει θέμα στον ΠΑΣ 

6/8/2012

Υπάρχει θέμα στον ΠΑΣ 
Όλα δείχνουν ότι το ενδιαφέρον των Ρώσων επιχειρηματιών για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι υπαρκτό.

Η SportDay αναφέρει ότι έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για τη ΔΩΔΩΝΗ, κι έγινε η κρούση από τον πρόεδρο του ΠΑΣ για βοήθεια μέσω χορηγίας στην ΠΑΕ, κάτι που αντιμετωπίστηκε με θετική σκέψη.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Θα παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα» 

6/8/2012

«Θα παίξουμε στη Σούπερ Λίγκα»
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, προκειμένου να αγωνιστεί κανονικά τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Κρητικοί καλούνται μέχρι την Τετάρτη να έχουν καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον φάκελο, προκειμένου να λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις σε Εφορία και άλλες υπηρεσίες, ούτως ώστε ο ΟΦΗ να έχει στα χέρια του τα απαραίτητα χαρτιά.

«Ολα θα πάνε καλά. Ο ΟΦΗ θα πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα», δήλωσε o υπεύθυνος των οικονομικών της ΠΑΕ, Κώστας Τουγλής στη SportDay.

Μάλιστα, εκτιμά ότι με ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ θα είναι τακτοποιημένη η κρητική ΠΑΕ και ήδη τα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί.

«Φανταστικός τερματοφύλακας ο Χακόμπο» 

6/8/2012

«Φανταστικός τερματοφύλακας ο Χακόμπο» 
Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Σανθ Χακόμπο μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας. Ο 20χρονος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι ο πρώην συμπαίκτης του και μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι «ένας φανταστικός τερματοφύλακας» και «είναι μία πολύ καλή μεταγραφή».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport103 FM» για τον Σανθ Χακόμπο

«Είδαμε και πέρσι ότι είχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν τυχαίο αυτό… Εγώ τον είχα δει στις προπονήσεις και στους αγώνες και είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει τον κόσμο της, στα άσχημα αποτελέσματα μπορεί να υπάρξει πίεση, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο.

Όλοι οι τερματοφύλακες έχουν μία τρέλα… Ο Χακόμπο τρελαινόταν ακόμα και στην προπόνηση όταν δεχόταν γκολ. Τα βάζει με τον εαυτό του σε τέτοια περίπτωση. Είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, στη θέση του τερματοφύλακα
».

Χακόμπο: «Ιδανική προοπτική ο ΠΑΟΚ» 

6/8/2012

Χακόμπο: «Ιδανική προοπτική ο ΠΑΟΚ» 
Το βήμα παραπάνω στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε ότι σκέφτεται μήπως οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης ενοχληθούν από την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εκείνο που θα παίξει σημαντικότερο ρόλο για τον ίδιο είναι οι συνθήκες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος μου είπε ότι θέλει πολύ να συνεργαστούμε. Όταν έφυγα από τον Αστέρα έφτασα κοντά σε συμφωνία με ομάδες στην Αγγλία, αλλά ο ΠΑΟΚ μου φαίνεται ιδανική προοπτική για την καριέρα μου», ανέφερε αρχικά ο στο arcadia-sports.gr και πρόσθεσε:

«Δεν σου κρύβω ότι σκέφτομαι το πως θα το πάρουν οι οπαδοί του Αστέρα. Δεν θέλω να χαλάσει αυτή η σχέση που έχτισα πέρυσι μαζί τους. Είναι όμως μια καλή προοπτική για μένα η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια, ο 29χρονος πορτιέρτο μίλησε για τις κινήσεις που έκανε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στον Αστέρα. Στη συνέχεια όμως δέχθηκα προτάσεις από την Αγγλία. Στην αρχή συζήτησα με την Έβερτον, συμφωνήσαμε αλλά οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να πάω δανεικός για ένα χρόνο στην Τσάρλτον. Δεν το δέχθηκα. Πριν από λίγες μέρες μου έκανε πρόταση η Μίντλεσμπρο η οποία επίσης ήθελε να με στείλει σε άλλη ομάδα για έναν χρόνο. Αρνήθηκα και πάλι. Και έπειτα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ...».

Καταλήγοντας, ο Χακόμπο αναφέρθηκε στις παραμέτρους που θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του: «Πρέπει πρώτα να δω την πόλη της Θεσσαλονίκης και το περιβάλλον της ομάδας. Για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο».

Πάει Αγγλία ο Κοντοές 

6/8/2012

Πάει Αγγλία ο Κοντοές
Μέσα στα τόσα προβλήματα, αγωνιστικά και όχι μόνο, να και μία ευχάριστη είδηση για την ΑΕΚ. Ο Γιάννης Κοντοές ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι και αναχωρεί για την Αγγλία, προκειμένου να ενσωματωθεί, έστω και για λίγες ημέρες, στην προετοιμασία της ομάδας. Ο αμυντικός της «Ένωσης» θα εξεταστεί και αναμένεται να λάβει μέρος στην προπόνηση, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για λίγο στο φιλικό της Τετάρτης απέναντι στην Έβερτον.

Ο Βαγγέλης Βλάχος ποντάρει πολλά στην παρουσία του Γιάννη Κοντοέ, τον οποίο υπολογίζει για όλες τις θέσεις της άμυνας, ακόμη και γι’ αυτή του αμυντικού χαφ.

Παυλής: «Έχω πάρα πολλά να δώσω»

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κερδίσει θέση στη νέα ΑΕΚ δήλωσε ο Μιχάλης Παυλής στο Novasports, αν κι αναγνωρίζει πως χρειάζεται χρόνο για να βρει τον καλό του εαυτό. «Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείχνω πράγματα στον προπονητή μου, έτσι ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να παραμείνω στην ομάδα. Αν είμαι εγώ σε καλύτερη κατάσταση από άλλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Άλλοι θα το κρίνουν. Έχω πάρα πολλά ακόμα να δώσω και θα προσπαθήσω το καλύτερο για την ομάδα μου», τόνισε ο νεαρός επιθετικός. Ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα. Δεν τα κατάφερα να επιστρέψω ακόμα, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω και να πάνε όλα καλά», τόνισε ο νεαρός επιθετικός, που αισιοδοξεί. «Ταλέντο και ποιότητα υπάρχει πάρα πολύ στην ομάδα. Ειδικά τα νεαρά παιδιά που έχουν ανέβει από τη δεύτερη ομάδα είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, μαζί και εγώ που έχω κάποιες παραστάσεις παραπάνω, και πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία και όλοι μας πρέπει να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από αυτούς του ποδοσφαιριστές για να βοηθάμε τους εαυτούς μας πρώτα από όλα και μετά την ομάδα».

Μαγνητική για Γιαννιώτα 

6/8/2012

Μαγνητική για Γιαννιώτα
Καθησυχαστικό εμφανίζεται το ιατρικό επιτελείο του Άρη όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο νεαρός παίκτης χτύπησε κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού των «κίτρινων» με τη Φιορεντίνα και έδειξε να πονάει πάρα πολύ στο γόνατο.

Στην αρχή όλοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, όμως οι γιατροί της ομάδας δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα.

Πάντως, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του αύριο, όταν και θα επιστρέψει η αποστολή του Άρη από την Ιταλία.

Διαρκείας και από το ΟΑΚΑ 

6/8/2012

Διαρκείας και από το ΟΑΚΑ
Την προσεχή Τετάρτη (08/08), ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μάδεργουελ, θα λειτουργήσουν και τα γραφεία των εισιτηρίων διαρκείας του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν. Αυτή είναι επίσημη ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατόχων Καρτών Διαρκέιας, την ημέρα του αγώνα με την Motherwell (08.08.2012 – 21:45), παράλληλα με τα γραφεία διάθεσης Καρτών Διαρκείας στη Λ.Αλεξάνδρας (10:00 – 13:00), θα λειτουργήσουν και τα γραφεία διάθεσης Καρτών Διαρκείας στο ΟΑΚΑ, από τις 12:30 έως τις 18:30.

Για να δείτε το πρόγραμμα διάθεσης (απλών) εισιτηρίων για τον αγώνα με την Motherwell, κάντε κλικ
ΕΔΩ»

«Καθάρισε» με Νέτο 

6/8/2012

«Καθάρισε» με Νέτο
Ένας… πονοκέφαλος λιγότερος για την διοίκηση του Άρη καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον Ντάρσι Νέτο και ο Βραζιλιάνος υπέγραψε τον διακανονισμό που του προτάθηκε και απέσυρε την προσφυγή του.

Ο Νέτο μετά από νέα επαφή που είχε με τους ανθρώπους των «κίτρινων» αποδέχθηκε τελικά την πρόταση για διακανονισμό των οφειλομένων του. Έτσι, θα λάβει ένα ποσό της τάξεως των 400 χιλιάδων ευρώ σε βάθος τετραετίας ενώ αρχικά είχε καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας ένα εκατ. ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Βραζιλιάνος απέσυρε την προσφυγή του και έδωσε την ευκαιρία στην διοίκηση του Άρη να πάρει έστω και μία μικρή οικονομική ανάσα…

Επιστρέφουν και… γεμίζουν μπαταρίες 

6/8/2012

Επιστρέφουν και… γεμίζουν μπαταρίες 
Το βράδυ αναμένεται η επιστροφή της αποστολής του Άρη στη Θεσσαλονίκη (μέσω Μονάχου) μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Ιταλία. Ο Μάκης Κατσαβάκης έμεινε ικανοποιημένος από την δουλειά και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έτσι τόσο για να τους ανταμείψει, όσο και για να τους έχει φρέσκους στην συνέχεια, θα τους δώσει ρεπό την Τρίτη, ενώ θα τους «χαρίσει» και το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης.

Φιλικό την Παρασκευή

Επί ιταλικούς εδάφους ο Άρης αντιμετώπισε κατά σειρά της Σιένα, Κόμο, Παλέρμο και Φιορεντίνα. Οι «κίτρινοι» έδωσαν έμφαση κυρίως στην αμυντική τους συμπεριφορά, ενώ έδειξαν πιο πίσω στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Μάκης Κατσαβάκης ζήτησε να κλειστεί νέο φιλικό, την ερχόμενη Παρασκευή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μια από τις ομάδες με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή η διοίκηση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Εξετάσεις ο Πουλίδο

Ο Ρούμπεν Πουλίδο γυμναζόταν συντηρητικά τις τελευταίες ημέρες στο Πράτο, εξαιτίας ενός σφιξίματος στην γάμπα που δεν του επέτρεπε να ανεβάσει ρυθμούς. Με την επιστροφή του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Ισπανός στόπερ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

«Κινείται» και μεταγραφικά ο ΟΦΗ 

6/8/2012

«Κινείται» και μεταγραφικά ο ΟΦΗ
Μπορεί τα προβλήματα για τον ΟΦΗ να είναι αρκετά, ωστόσο προσπαθεί να «κλείσει» και τρύπες στο ρόστερ της ομάδας. Όπως αναμενόταν μετά την προ ημερών συμφωνία των δύο πλευρών, ο Αλέξης Περογαμβράκης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον κρητικό σύλλογο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε βγει πρώτος σκόρερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο Νότιο όμιλο της Football League 2 με τη φανέλα του Ρούβα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο Αλέξης Περογαμβράκης υπέγραψε σήμερα για δυο χρόνια στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο νεαρός επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ρούβα και αναδέχθηκε πρώτος σκόρερ στο Νότιο όμιλο, επέστρεψε στην ομάδα μας μετά από δυο χρόνια. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Αλέξης Περογραμβράκης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: ««Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά…».

Στη «βασίλισσα του Βορρά» ο Μπελόν 

6/8/2012

Στη «βασίλισσα του Βορρά» ο Μπελόν
Την εξαιρετική του παρουσία στο διάστημα που δοκιμαζόταν από τη Βέροια εξαργύρωσε ο Νταμιάν Μπελόν, καθώς η «βασίλισσα του Βορρά» προχώρησε στην απόκτησή του. Ο Ισπανοελβετός παίκτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, το οποίο θα έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Η απόφαση για την απόκτηση του 23χρονου χαφ είχε παρθεί εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο, το μόνο που έμενε για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Βέροια ήταν το τυπικό κομμάτι με την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο Μπελόν στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Γκασχόπερς, της Σεντ Γκάλεν, της Βαντούζ και της Μπρούλ, ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν στην Άστον Βίλα.

Μία πολύ σημαντική προσθήκη για τη Βέροια ενόψει της πολύ δύσκολης σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. 

Προσπαθεί για χορηγό ο Μαύρος 

6/8/2012

Προσπαθεί για χορηγό ο Μαύρος
Τις προσπάθειες για την ανεύρεση χορηγών συνεχίζει ο Θωμάς Μαύρος, αλλά μέχρι στιγμής χωρίς να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ο οποίος παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα και έθεσε στόχο της ομάδας την παραμονή στην κατηγορία. Μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι όπως αυτό έχει μεταφερθεί από τα ΜΜΕ.

«Δεν έχω μιλήσει ούτε για ποσό, ούτε για τίποτα. Προσπαθώ κάτι να κάνω, συζητάω γενικά όχι με έναν άνθρωπο, αλλά με πολλούς που ενδεχομένως μπορούν να βοηθήσουν, όμως τα πράγματα είναι όπως παλιά δυστυχώς. Δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θέλουμε και έχουμε ανάγκη. Συνεχίζω όμως τις προσπάθειες», τόνισε ο Θωμάς Μαύρος στο aek365.gr και συνέχισε:

«Σίγουρα γνωρίζουμε ότι πρέπει να βρούμε χρήματα, γίνονται προσπάθειες. Πιέζουμε καταστάσεις, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Πρώτα απ' όλα βέβαια πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να φιξαριστεί η παραμονή μας».

Στη συνέχεια ο Θωμάς Μαύρος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει «ζήτημα Τσιάρτα» παρά τα όσα γράφονται από ΜΜΕ…

«Δεν υπάρχει θέμα Τσιάρτα. Ο προπονητής θέλει μεταγραφές, ο Βασίλης, εμείς δηλαδή γιατί είμαστε «ένα» στην ΑΕΚ, δεν έχουμε υλοποιήσει όσα θέλει λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν. Έχει βγει μία ένταση προς έξω, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να ασχολείται ο κόσμος και να ανησυχεί. Γενικά βγαίνουν διάφορα στη δημοσιότητα που δεν είναι ωραία. Δεν είναι μόνο ο Βασίλης, λέγονται και για άλλους που είναι δίπλα μου κάποια πράγματα. Παραλάβαμε ένα χάος. Ο χρόνος είναι λίγος και οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν πολλές. Όλοι είμαστε στην τσίπα. Τα δεδομένα είναι εναντίον μας. Ο κόσμος είναι που ποντάρουμε, αλλά βλέπουμε υπάρχει δυσκολία. Κάτι λογικό», τονίζει ο Θωμάς Μαύρος και προσθέτει: «Το ζητούμενο για μένα σε πρώτη φάση είναι να μείνουμε στη Α' Εθνική. Είναι το πιο σημαντικό και μετά έπονται όλα τα άλλα. Όταν μείνουμε στην κατηγορία μετά να κοιτάξουμε, άλλα θέματα όπως το οικονομικό, αυτό με τα εισιτήρια, το «44» την ενίσχυση της ομάδας. Αν πετύχουμε, πετύχαμε. Αν δεν πετύχουμε θα πάμε σπίτια μας».

Τέλος, ο Μαύρος μίλησε για τα μεταγραφικά ζητήματα…

«Υπάρχουν οι Μητρόπουλος, Φουρτάδο, Κουτρουμπής που μας ενδιαφέρουν, αλλά και κάποιοι άλλοι παίκτες. Δεν έχουμε παρατήσει τις υποθέσεις τους. Υπάρχουν δυσκολίες, που ξέρουμε ότι είναι οικονομικές. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πρώτος στόχος όμως επαναλαμβάνω είναι να μείνουμε στην κατηγορία και αυτό το θέμα περιμένουμε να ξεκαθαρίσει σύντομα», κατέληξε.

Δικός της ο Φουρτάδο

6/8/2012

Δικός της ο Φουρτάδο
Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Εμίλιο Φουρτάδο καθώς η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για τον 29χρονο επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Βλάχου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας του.

Όπως προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ, η Παναχαϊκή είπε το «ναι» στην πρόταση της Ένωσης για τον Φουρτάδο χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν καλύφθηκαν οι απαιτήσεις της ομάδας της Πάτρας που έφταναν τις 100 χιλιάδες ευρώ αλλά άμεσα.

Αύριο (Τρίτη) θα γίνει και το τελικό ραντεβού με τον παίκτη ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αφού το δύσκολο κομμάτι ήταν να ικανοποιηθεί η Παναχαϊκή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμίλιο Φουρτάδο είναι 29 ετών και έτσι θα πιάσει, μετά τον Γιάγκο Φερνάντες, ακόμα μία θέση, την δεύτερη δηλαδή, από τις τρεις στις κινήσεις που μπορεί να κάνει η Ένωση. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Βλάχου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αυτός ήταν η πρώτη του επιλογή και όχι ο Μεχμέτι που είχε βγει στο προσκήνιο.

Στη Βέροια ο Δασκαλάκης 

6/8/2012

Στη Βέροια ο Δασκαλάκης
Παίκτης της Βέροιας είναι και επίσημα για τον επόμενο χρόνο, ο Ιωσήφ Δασκαλάκης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρέθηκε στην πόλη της Ημαθίας, υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα. Μάλιστα, υπάρχει και η πρώτη… φωτογραφία με τη νέα του φανέλα.

Η λιτή ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιωσήφ Δασκαλάκη για ένα χρόνο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Θέλει Σκέμπρι ο Πλατανιάς 

6/8/2012

Θέλει Σκέμπρι ο Πλατανιάς 
Την περίπτωση του Αντρέα Σκέμπρι εξετάζουν στον Πλατανιά. Η ομάδα της Κρήτης θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να παίξει και στην κορυφή αλλά λίγο πιο πίσω. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και ο Σκέμπρι, ο οποίος είναι ελεύθερος.

Ο Μαλτέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Πλατείας με σκοπό να βρει κάποια άλλη ομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πλέον, η Πλατανιάς τον έχει στη λίστα του και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Την περασμένη σεζόν ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη Δ’ Εθνική και στη συνέχεια υπέγραψε στον Πανιώνιο, όπου σε 24 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ.

Σούιτσα: «Έχουμε ποιότητα στο τέρμα» 

6/8/2012

Σούιτσα: «Έχουμε ποιότητα στο τέρμα» 
Η απόδοση των νεαρών τερματοφυλάκων του Ατρόμητου στην προετοιμασία της ομάδας ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Σλόμπονταν Σούιτσα, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στα όσα έγιναν σε Καρπενήσι και Πράβετς, ενώ έκανε και αξιολόγηση των παικτών.

«Σίγουρα η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο δύσκολη καθώς τόσο στο Καρπενήσι όσο και στη Βουλγαρία δουλέψαμε σε ένα πολύ καλό τέμπο κάνοντας προπόνηση δύο φορές την ημέρα» δήλωσε ο Σλπόμπνταν Σούιτσα στο επίσημο σάιτ του συλλόγου μας και συνέχισε:

«Κάναμε προπόνηση ένα επίπεδο πιο πάνω από εκείνο που είχαν οι τερματοφύλακες μας στην αρχή. Φθάσαμε στο σημείο να κάνουμε ακόμη περισσότερη προπόνηση κι εκείνοι να μην νιώθουν κούραση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με κάθε τερματοφύλακα ξεχωριστά, επειδή ενώ κατάλαβαν όλοι ότι το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο εν τούτοις κανείς δεν πήγε αντίθετα και βελτιώσαμε τα σημεία που έπρεπε».

Για την ποιότητα των τερματοφυλάκων του Ατρόμητου (Ιτάνζ, Ράντμαν, Καραγκιολίδης συν ο νεαρός Μπάρκας) ο Σλόμπονταν Σούιτσα είπε τα εξής:« Υπάρχει μεγάλη ποιότητα κι έχουμε ένα πολύ καλό ανταγωνισμό. Κάθε ένας από τους τρεις τερματοφύλακες παλεύει και θέλει να είναι πρώτος. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο καθένας έχει τη δική του ποιότητα και πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας. Αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό για κάθε προπονητή».

Έρχεται ο Χακόμπο 

6/8/2012

Έρχεται ο Χακόμπο 
Σήμερα το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Σανθ Χακόμπο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ.

Οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Σηφάκη δεν έμοιαζαν να οδηγούν σε αποτέλεσμα, έτσι οι Θεσσαλονικείς στράφηκαν στον 29χρονο άσο με θητεία στην Ισπανία και εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα από την περασμένη περίοδο.

Οι πληροφορίες που συνέλεξαν στον "Δικέφαλο του Βορρά" ήταν θετικές, το κασέ του ποδοσφαιριστή στα μέτρα της ομάδας γι' αυτό τον λόγο αποφάσισαν να προχωρήσουν την μεταγραφή τους.

Δύο προβλήματα για Αναστόπουλο 

6/8/2012

Δύο προβλήματα για Αναστόπουλο 
Αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας στον ΟΦΗ από τον Νίκο Αναστόπουλο στο Βαρδινογιάννειο.

Εκτός του προγράμματος έμεινε ο Βάντο, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο από το φιλικό με τον Εργοτέλη και θα εξεταζόταν αργά το βράδυ της ίδιας μέρας από το ιατρικό επιτελείο, ο Ζορμπάς, που στο ίδιο παιχνίδι υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες 3-4 ημέρες, όπως και οι Μπούρμπος, Καμπάνταης που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 19:00 της Τρίτης στο Βαρδινογιάννειο.

Με σχετικές ανακοινώσεις την ίδια μέρα, η κρητική ΠΑΕ ενημερώνει για την πρόσληψη του νομικού Νίκου Φλαμουράκη και του δημοσιογράφου Μανώλη Χρονάκη ως υπεύθυνου του γραφείου Τύπου.

Βρήκε βοηθό ο «Ελέ» 

6/8/2012

Βρήκε βοηθό ο «Ελέ» 
Τον νέο βοηθό προπονητή στο... πλευρό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανιώνιος. Ο «εκλεκτός» είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας στον οποίο δόθηκε ταυτόχρονα και δεύτερο πόστο στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα θα αναλάβει και την ομάδα νέων των Νεοσμυρνιτωτών.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Λάζαρο Κουτλίδη, ως διευθυντής υποδομών στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Παναγιωτάρα ως άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Ελευθεροπουλου και ως πρώτου προπονητή της ομάδας U20. Επίσης ο Λάζαρος Κουτλίδης αναλαμβάνει χρέη Διευθυντή υποδομών της ΠΑΕ".

Πλήγμα με Γκερέιρο 

6/8/2012

Πλήγμα με Γκερέιρο
Σα να μην έφταναν στον Βαγγέλη Βλάχο τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε έτσι και αλλιώς η ΑΕΚ, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα, ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ρότζερ Γκερέιρο θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση έξω μηνίσκου.

Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε ένα χτύπημα στο φιλικό της Ένωσης με τη Νοτς Κάουντι και από την πρώτη στιγμή είχαν εκφραστεί φόβοι ότι επρόκειτο για κάτι αρκετά σοβαρό. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης από το ιατρικό τιμ της ομάδας, διαπιστώθηκε ότι έχει κάκωση έξω μηνίσκου και θα μείνει για ένα μήνα εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τα δύο πρώτα ματς της σεζόν για την ομάδα του απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Όταν η ομάδα επιστρέψει στην Αθήνα, ο Γκερέιρο θα κάνει μαγνητική για να φανεί η κατάστασή του.

Όλοι μέσα… 

6/8/2012

Όλοι μέσα…
Η έκτη εβδομάδα προετοιμασίας ξεκίνησε τη Δευτέρα για τη SKODA ΞΑΝΘΗ με απογευματινή προπόνηση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του με μεγαλύτερη ευκολία για τις επερχόμενες υποχρεώσεις.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας, μετά την ομιλία του Μακεδόνα τεχνικού στους παίκτες, περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης και μυϊκής συναρμογής στο ξεκίνημα, ενώ, στη συνέχεια, το βάρος έπεσε στην κατοχή μπάλας. 

Πλησιάζει και ο Κουτρουμπής 

6/8/2012

Πλησιάζει και ο Κουτρουμπής
Μετά τον Εμίλιο Φουρτάδο η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή. Η Ένωση έχει σχεδόν συμφωνήσει με την Καλλιθέα για την μεταγραφή και απομένει να ρυθμιστεί ο τρόπος πληρωμής για να τελειώσει το θέμα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είναι μία ακόμα εισήγηση του Βαγγέλη Βλάχου για την ενίσχυση της ΑΕΚ και η διοίκηση είναι σε επαφή με την αντίστοιχη της Καλλιθέας προκειμένου να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Μετά και την τελευταία επικοινωνία των δύο ομάδων, αυτό που μένει είναι να καθοριστεί ο τρόπος πληρωμής στην Καλλιθέα για τον Κουτρουμπή. Όταν ολοκληρωθεί και αυτό το σκέλος, ο 21 ετών αμυντικός θα «κλείσει» στην ΑΕΚ.
 

Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσουκαλά 

6/8/2012

Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσουκαλά 
Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο Έλληνας μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, έτσι έλαβε ένα ποσό ως αποζημίωση και έλυσε το συμβόλαιό του. Πιθανός επόμενος προορισμός του η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει, ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Τσουκαλά. Ευχόμαστε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

Καμία ανησυχία για «Μπουμ» 

6/8/2012

Καμία ανησυχία για «Μπουμ»
Κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε σήμερα στις γάμπες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ήταν ο λόγος για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αλλά και να υπάρξει ανησυχία για τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Μάδεργουελ.

Όπως όμως διαβεβαιώνουν οι πράσινοι, δεν τίθεται θέμα απουσίας του Γάλλου κεντρικού αμυντικού από την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο «Μπουμ» αναμένεται να γυμναστεί αύριο το πρωί κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με την σκοτσέζικη ομάδα.

Εκτός του Μπουμσόνγκ ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Σο, ενώ οι άλλοι παίκτες του τριφυλλιού έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία και της κατοχής της μπάλας, και στο τέλος δίτερμα με ασκήσεις σε στημένες φάσεις.

Στην Ένωση ο Τσουκαλάς 

6/8/2012

Στην Ένωση ο Τσουκαλάς
Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν ο Σταύρος Τσουκαλάς. Το φλερτ υπήρχε εδώ και ημέρες, αλλά η σημερινή λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά άναψε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η απόκτησή του.

Οι άνθρωποι της Ένωσης επικοινώνησαν με τον παίκτη μόλις ενημερώθηκαν για την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ. Οι συζητήσεις πήγαν αρκετά καλά και ο παίκτης συμφώνησε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί το ύψος της προκαταβολής που θα δοθεί στον παίκτη, με όλα να δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία και σε αυτό.

Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η απόκτηση του θα κλείσει μέσα στην Τρίτη με τον παίκτη να μπαίνει στο αεροπλάνο για να μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσει προπονήσεις.

Μεταγραφικό «ντεμαράζ» ο ΟΦΗ 

6/8/2012

Μεταγραφικό «ντεμαράζ» ο ΟΦΗ
Μετά την απόκτηση του Αλέξη Περογραμβάκη, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ακόμα τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα αγωνίζονται με τη φανέλα των Κρητικών για την επόμενη τριετία.

Πρόκειται για τους Κώστα Μπανούση, Στέφανο Γουναρίδη, Μιχάλη Αγριμάκη και Γιάννη Βιτώρο, οι οποίοι αποκτήθηκαν μετά από εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου. Μάλιστα, ο πρώτος εξ’ αυτών την περασμένη σεζόν είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συμβόλαια τριετούς διάρκειας με τον ΟΦΗ υπέγραψαν σήμερα, λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κώστας Μπανούσης, Στέφανος Γουναρίδης, Μιχάλης Αγριμάκης και Γιάννης Βιτώρος.
Οι τέσσερις αυτοί παίκτες δοκιμαζόταν εδώ και μέρες στο ΒΑΚ και έπειτα από την εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου, αποκτήθηκαν και προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μπανούσης (23/1/88) είναι μεσοεπιθετικός και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, οι Γουναρίδης (15/6/90) και Αγριμάκης (29/7/92) είναι τερματοφύλακες, ο πρώτος έπαιζε στον Αγροτικό Αστέρα και ο δεύτερος στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ ο Βιτώρος (12/11/92) είναι μεσοεπιθετικός και πέρυσι έπαιζε στον Γιούχτα».

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους, οι τέσσερις παίκτες δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Μπανούσης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ για να δικαιώσω τον προπονητή που με πίστεψε και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε».

Αγριμάκης: «Σαν κρητικός (Ρέθυμνο) είναι τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του ΟΦΗ και δίνω την υπόσχεση ότι θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν όλοι από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ».

Γουναρίδης: «Ευχαριστώ όσους συνετέλεσαν για να γίνει αυτή η μεταγραφή και να μπω στην μεγάλη οικογένεια του ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέσα από σκληρή δουλειά».

Βιτώρος: «Ένα μεγάλο όνειρο για μένα, έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Δοκίμασε «Σάλπι» 

6/8/2012

Δοκίμασε «Σάλπι» 
Την χρησιμοποίηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Μπνέι Γιεχούντα, σκέφτεται ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τον δοκίμασε με τους βασικούς στην σημερινή προπόνηση, δεδομένου και ότι ο Κλάους Αθανασιάδης έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο. Όσο για τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία (συνέχισε τη θεραπεία) στην μεσαία γραμμή, αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νεαρός Κώστας Παναγιωτούδης.

Έτσι, λοιπόν, το πιο πιθανό σύστημα για την αναμέτρηση της Πέμπτης στην Τούμπα, διαμορφώνεται ως εξής: Τερματοφύλακας ο Γλύκος, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο, Κατσικάς, Κουμάλο και Έτο, στον άξονα οι Λάζαρ, Παναγιωτούδης, στα άκρα οι Ρομπέρ, Γεωργιάδης και στην επίθεση ο Γιάννου με τον Σαλπιγγίδη. Εξάλλου, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταφυλίδης, Πόποβιτς και Καραντασιάδης.

Οριστικά δικός του! 

7/8/2012

Οριστικά δικός του!
Ξανά στα πράσινα ο Κουίνσι! Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία τόσο με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό, όσο και με την Αλ Σαντ και ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη ή την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές και για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Ο Δημήτρης Γόντικας τα βρήκε σε όλα με τον μάνατζερ του και την ομάδα του. Ο Κουίνσι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 550.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους), ενώ η Αλ Σαντ πιθανώς να μην εισπράξει καθόλου χρήματα, αλλά θα έχει λαμβάνειν σημαντικά μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης του «τριφυλλιού» στους ομίλους του Champions League, όπως επίσης και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Κουίνσι, που μείωσε το κασέ του κατά 45% (έπαιρνε 1 εκατ. ευρώ στην Αλ Σαντ), θα είναι διαθέσιμος για τα play offs του Champions League κι εφόσον ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το κρίνει, θα χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο πρώτο ματς (21/22 Αυγούστου).

Και δεν τελείωσε…

Η απόκτηση του Κουίνσι δεν ολοκληρώνει τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, καθώς θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης με έναν κεντρικό χαφ. Πάντως για τη συγκεκριμένη προσθήκη δεν θα υπάρξει βιασύνη.

Μαυρίας και Κατσουράνης για μία θέση

Ο Χάρης Μαυρίας και ο Κώστας Κατσουράνης διεκδικούν μία θέση για τον αγώνα με τη Μάδεργουελ. Εφόσον προτιμηθεί ο πρώτος, θα παίξει ως δεξιός εξτρέμ με τον Ζέκα να πλαισιώνει τον Βιτόλο ως αμυντικό χαφ. Αν προτιμηθεί ο «Κατσούρ», θα είναι εκείνος δίπλα στον Ισπανό μεσοαμυντικό και ο Ζέκα θα πάει δεξιά. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι κλεισμένες: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

* Τα 8.421 έφτασε ο αριθμός διαρκείας που είχαν πωληθεί μέχρι χθες βράδυ και στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα σπάσει το φράγμα των 10.000.

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου