ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

19/8/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

 

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE Χαμόγελα εν όψει Νιούκαστλ 

19/8/2012

Χαμόγελα εν όψει Νιούκαστλ 
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρομήτου για το πρώτο παιχνίδι με την Νιούκαστλ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το πρόσωπο που επέδειξαν οι Περιστεριώτες στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο ήταν το καλύτερό μεσοεπιθετικά από τα φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Παράλληλα, διατηρήθηκε η καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και όλοι περιμένουν ότι οι «κυανόλευκοι» θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τους αγώνες με τους Άγγλους.

Επίσης, θετικό είναι το στοιχείο ότι ο Μπάγεβιτς δεν «πονοκεφαλιάζει» με προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου ολοκληρώνεται χωρίς τραυματισμούς και με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για να μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να δώσουν τη μάχη τους κόντρα στη Νιούκαστλ την Πέμπτη.

Μαύρος: «Σοβαρό το ενδιαφέρον, αλλά το έμαθα από τα ΜΜΕ» 

19/8/2012

Μαύρος: «Σοβαρό το ενδιαφέρον, αλλά το έμαθα από τα ΜΜΕ»
Η σωτηρία της ΑΕΚ είναι πάνω από όλα αυτή τη στιγμή, όπως δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος. Ο πρόεδρος της Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα να προκύψει κάτι καλό από τους υποψήφιους επενδυτές, αλλά δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του επειδή ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον από τον Τύπο.

«Δεν θα κάνω συνέντευξη Τύπου που θα είχα προγραμματίσει, καθώς βλέπω πως γίνεται μία προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους και θέλω να περιμένω να δω τι θα γίνει. Θα δω πως θα προχωρήσουν τα πράγματα και στη συνέχεια θα αποφασίσω αν και πότε θα μιλήσω. Μακάρι να βγει κάτι καλό για την ΑΕΚ και να βρεθεί μια σταθερή λύση για την ομάδα. Αυτό προέχει. Η σωτηρία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλα. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος», ανέφερε αρχικά στην «Ώρα των σπορ» και συνέχισε:

«Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί η ομάδα. Αν βρεθεί δηλαδή κάποιος άνθρωπος και βάλει λεφτά. Απλά θα ήθελα να είχα ενημερωθεί άμεσα για το θέμα και να το ξέρω, όχι να το μαθαίνω από δημοσιογράφους χωρίς να μου έχει πει κάποιος από την ΠΑΕ πρώτα τι γίνεται».

Δηλώσεις, όμως, έκανε και στη «Live Sport»: «Πρόκειται για μία σοβαρή πρόταση που μακάρι να προχωρήσει για να σωθεί η ΑΕΚ και να βρει τον δρόμο της. Υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία, όπως άκουσα από τον κ. Δημητρέλο. Μακάρι για το καλό της ΑΕΚ να είναι αυτή η λύση. Απαιτείται ηρεμία και ενότητα. Δεν χρειάζονται λόγια όσο είναι σε εξέλιξη το θέμα. Συνέντευξη Τύπου θα κάνω μόνο αν δεν προχωρήσει η υπόθεση. Εκεί θα μιλήσω για όλα».

Ψάχνει αριστερό μπακ 

19/8/2012

Ψάχνει αριστερό μπακ
«Πονοκέφαλος» έχει πιάσει τον Άκη Μάντζιο εν όψει της πρεμιέρας της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο 43χρονος τεχνικός θα τετσάρει στο σημερινό φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών (19:15 στο ΕΑΚ) το αρχικό σχήμα των «Φαιάκων» για την πρώτη τους επίσημη υποχρέωση. Ωστόσο, εκείνο που τον προβληματίζει είναι η θέση του αριστερού μπακ.

Ο Κοντοδήμος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα λόγω περσινής τιμωρίας, ο Αρμένης τραυματίστηκε και έτσι δεν υπάρχουν επιλογές. Λύση μπορεί να δώσει ο Μπουκουβάλας, ο οποίος παίζει και αριστερά, αλλά απόντος του Ζουμπουλάκη (κι αυτός είναι τραυματίας) δεν θα υπάρχει καθαρόαιμος δεξιός μπακ στο σχήμα.

Εν τω μεταξύ, μέχρι αύριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εντερ Μοντέιρο στην Κέρκυρα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τα πήγε καλά στα εργομετρικά τεστ και, μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τα Γιαννιτσά.

Θέλει να αγωνιστεί και το δείχνει 

19/8/2012

Θέλει να αγωνιστεί και το δείχνει 
Αποφασισμένος να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League, δείχνει ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός ανεβάζει σταδιακά ρυθμό και στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος. Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε και πάλι μόνος του.

Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε ο Κουίνσι με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα του είχε πει ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στην Ισπανία και ο …χρονος παίκτης κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον Πορτογάλο τεχνικό. Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού συμμετείχε ξανά σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Από την πλευρά του, ο διεθνής χαφ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για την προσεχή αναμέτρηση του «τριφυλλιού» και λογικά θα μείνει εκτός αποστολής. Ο λόγος είναι ότι και σήμερα προπονήθηκε μόνος του. Ατομικό ακολούθησαν ακόμα και οι Σο, Χουχούμης και Ιωαννίδης.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις ταχύτητας – ταχυδύναμης, παιχνίδι σε μικρές εστίες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις.

«Χυλόπιτα» από Ντιελνά 

19/8/2012

«Χυλόπιτα» από Ντιελνά
Φαίνεται ότι του Κλοντ Ντιελνά του αρέσει η Αθήνα και δεν δείχνει να επιθυμεί την αποχώρησή του από αυτή.

Μπορεί να μην έπεισε με την παρουσία του τον Λεανάρντο Ζαρντίμ ότι έχει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν θέλει να εγκαταλείψει το κλεινόν άστυ.

Εξ ου και η αρνητική απάντηση που έδωσε στον Λεβαδειακό, ο οποίος ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Ο 24χρονος αμυντικός είπε «όχι» στην πρόταση Βοιωτών, καθώς όπως υποστήριξε δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα και να μετακομίσει σε μία επαρχιακή πόλη.

Μπορεί η ομάδα της Λιβαδειάς να είχε το προβάδισμα για τον δανεισμό του Ντιελνά, ωστόσο δεν είχε ευτυχή κατάληξη η υπόθεση και πλέον θα κινηθούν για άλλους στόχους πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Ατομικό Βασιλακάκης, Κομεσίδης 

19/8/2012

Ατομικό Βασιλακάκης, Κομεσίδης 
Πρωινή προπόνηση με ασκήσεις αποκατάστασης για τους παίκτες της SKODA Ξάνθη περιελάμβανε το πρόγραμμα την Κυριακή το πρωί. Δημήτρης Κομεσίδης και Θόδωρος Βασιλακάκης, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα από το σαββατιάτικο φιλικό με τη Βέροια, ακολούθησαν ατομικά προγράμματα και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν και κατά πόσο μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να τους υπολογίζει για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο 24χρονος αμυντικός μάλιστα, θα υποβληθεί σε μαγνητική τις επόμενες μέρες.

Για τη Δευτέρα υπάρχει ρεπό, ενώ οι ακρίτες από την Τρίτη το απόγευμα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Άπαντες παρόντες 

19/8/2012

Άπαντες παρόντες 
Δεν έλειψε κανένας από την προπόνηση του Ατρομήτου την Κυριακή, προς ευχαρίστηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στην απογευματινή προπόνηση της ημέρας στο Αθλητικό Κέντρο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς με τη Νιούκαστλ έχει ήδη ξεκινήσει για τα καλά και την Κυριακή επέστρεψαν από το Λονδίνο οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Τόλης Αποστόλου, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα Νιούκαστλ– Τότεναμ για την πρεμιέρα της Premier League κι ενημέρωσαν σχετικά τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το απόγευμα της Δευτέρας.

Από την ίδια μέρα, θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις, οι νεαροί Καντούτσης και Μπάρκας που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Ψάχνει τον φορ ο Φερέιρα 

19/8/2012

Ψάχνει τον φορ ο Φερέιρα
Καθώς το καθοριστικό ματς με τη Μάλαγα… ζυγώνει ολοένα και περισσότερο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα, δείχνει να καταλήγει τόσο στο σύστημα, όσο και στα πρόσωπα που θα κληθούν να πάρουν αποτέλεσμα στο «Ροσαλέδα».

Από αυτά που δοκίμασε πάντως τις τελευταίες μέρες ο Πορτογάλος, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για τον άνθρωπο που θα κληθεί να στείλει -βάσει θέσης- την μπάλα στα δίχτυα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως ο Φερέιρα σε κάθε προπόνηση ή ακόμη και κατά τη διάρκεια κάθε μιας από αυτές, δοκιμάζει και σε άλλον το… «κοστούμι» του σέντερ φορ.

Έτσι, διαδοχικά, τόσο ο Πετρόπουλος, όσο και οι Τοτσέ και Φορναρόλι έχουν κληθεί να παίξουν το ρόλο τους. Φυσικά, ο Πορτογάλος προσπαθεί πριν λάβει την τελική του απόφαση, να συνυπολογίσει το πώς αναμένεται να κυλήσει το παιχνίδι με τη Μάλαγα.

Πάντως, ο Φερέιρα στην τελευταία προπόνηση έδειξε να ετοιμάζει τον Μπρούνο Φορναρόλι στη θέση του σέντερ φορ, ποντάροντας πιθανότατα στο γεγονός πως ο Ουρουγουανός είναι σαφώς ικανότερος σε σχέση με τους άλλους δύο στο ένας εναντίον ενός. Εάν τελικά προτιμηθεί ο Φορναρόλι, ο Παναθηναϊκός κερδίζει σε ταχύτητα και φαίνεται να γίνεται πιο επικίνδυνος στην αντεπίθεση, αλλά χάνει σε ύψος και κατά συνέπεια στις στημένες φάσεις, έναν τομέα δηλαδή, στον οποίο επίσης στηρίζει αρκετά ο Πορτογάλος.

Επειδή βέβαια σε αυτήν τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα, ο Φερέιρα καλείται να βρει την καλύτερη λύση για το παιχνίδι με τη Μάλαγα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, εάν διατηρηθεί το 4-2-3-1, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπουμσόνγκ-Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας και τους Βύντρα-Σπυρόπουλο στα άκρα. Από αυτό το ματς, ο Φερέιρα δεν θα ήθελε να στερηθεί την εμπειρία του Κατσουράνη, ο οποίος φαίνεται πως μαζί με τον Βιτόλο θα καλύψουν τις θέσεις των δύο χαφ στον άξονα. Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό, μετά και τον τραυματισμό του Χριστοδουλόπουλου, αναμένεται να αποτελείται από τους Ζέκα, Μαυρία και Σισοκό, με τον τελευταίο να είναι εκείνος που θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Σε ρυθμούς Ραπίντ ο ΠΑΟΚ 

19/8/2012

Σε ρυθμούς Ραπίντ ο ΠΑΟΚ 
Στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι-οφ του Europa League, στρέφεται πλέον η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί να υπολογίζει σε Γκαρσία και Βιβιάν ο Γιώργος Δώνης, έτοιμος ο Λόρενς.

Αναλαμβάνει τα διοικητικά η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Με την ήδη γνωστή απουσία του Πάμπλο Γκαρσία λόγω θλάσης, καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του ο Γιώργος Δώνης για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης στην Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στον Ματέους Βιβιάν, ο οποίος απέχει ακόμα από το να βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Λίαμ Λόρενς που είναι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Αναλαμβάνει η Γκοντσάρεβα

Από αύριο ο ΠΑΟΚ γυρίζει και τυπικά σελίδα, αφού ο Ιβάν Σαββίδης αναλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο των διοικητικών ζητημάτων της ομάδας. Η άμεση συνεργάτιδά του, Μαρία Γκνοτσάρεβα, θα τρέχει από αύριο Δεύτερα τα θέματα των Θεσσαλονικιών, αφού αποτελεί ουσιαστικά το «δεξί χέρι» του ομογενή επιχειρηματία.

Άνετα η Κέρκυρα στην πρόβα 

19/8/2012

Άνετα η Κέρκυρα στην πρόβα 
Σε καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η Κέρκυρα που επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα με 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο τελευταίο της τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο (Κυριακή, 19:15, Κέρκυρα), προηγήθηκε με 2-0 σε ένα δίλεπτο ξέσπασμα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε στο 3-0 με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Μπάρκογλου στο 39ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Σταμόγιαννος. Οι «Φαίακες» κατάφεραν στο αμέσως επόμενο λεπτό να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όταν ο πολύ καλός Λεόν βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Γιάντση και αυτός δεν αστόχησε απέναντι στον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών, γράφοντας το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα διαμόρφωσε ο Βασιλόγιαννης στο 59’ με σουτ, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Σταμόγιαννος, Καραλής, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γιάντσης, Γκούμας

Αναπληρωματικοί: Στρατηλάτης, Πετρούσης, Παπαδήμας, Ηλιάδης, Καραπέτσας, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Τσοκάνης, Κούδας, Κρητικός, Λώττας

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Παναγιωτίδης): Καραογλανίδης, Σκέμπης, Χατζόγλου, Σερέτης, Στεργίδης, Ιορδανίδης, Φάμπιο, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Σπαθαράς, Μπαξεβάνος

Αναπληρωματικοί: Ζαχαριάδης, Ντατίδης, Σιδηρόπουλος, Γιώγιος, Τζούκιτς, Τσιάμης, Παλαιολόγου

Ήττα για Βέροια 

19/8/2012

Ήττα για Βέροια
Με ήττα συνέχισε τις φιλικές της υποχρεώσεις η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχασε με 1-0 από τον Πιερικό στην Κατερίνη, παίζοντας με τη δεύτερη ομάδα της, αφού ο Μάκης Χάβος θεώρησε σκόπιμο να ξεκουράσει τους βασικούς του, μετά το ματς με την Ξάνθη το Σάββατο.

Πάντως, το ματς ήταν πολύ καλό σε ποιότητα και είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο νεαρός Σεχολάρι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο 77’, μετά από μπαλιά του Κόιτς.



ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Νίκος Γκουλής) Βασιλειάδης, Λαζαρίδης (55΄Κωτσιόπουλος), Γιατζιτζόγλου (75΄Βραχνός), Ντόικιτς, Δήμου (75΄Καρτσαμπάς), Δεσποτόφσκι, Λόπεζ, Ίτσιος (75΄Κόιτς), Νίκου (55΄Ελευθεριάδης), Φαμπίνιο (75΄Μιχαηλίδης), Ντάνι (75΄Σεχολάρι)

ΒΕΡΟΙΑ: (Μάκης Χάβος) Λόπεζ (46΄Κοτταρίδης), Αμαραντίδης, Σκαθαρούδης (46΄Σιμιχαηλίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης (46΄Ασάνοβιτς), Βεργώνης (87΄Σούρλας), Μπεσέρα (87΄Σίμος), Καλτσάς (80΄Παρισιόπουλος), Μέντεζ, Γκιγιέρμο (80΄Κουκουρίκης), Μάνος (46΄Παυλίδης) 

Καταιγιστικός ο ΠΑΣ 

19/8/2012

Καταιγιστικός ο ΠΑΣ
Χωρίς διάθεση για αστεία εμφανίστηκε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στην φιλική αναμέτρηση με την Κασσιώπη και πήρε την νίκη με 5-1, στην τελευταία ευκαιρία που είχε ο Γιάννης Χριστόπουλος για χρήσιμα συμπεράσματα πριν την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Πλατανιά (Σάββατο, 19:15, Ζωσιμάδες).

Οι Γιαννιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα με τον Κοροβέση ο οποίος πήρε την επαναφορά της μπάλας ‘έπειτα από το σουτ του Ίλιτς στο δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ίλιτς πήρε… το αίμα του πίσω όταν με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκίνη γράφοντας το 2-0.

Ο Κοροβέσης πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στο 50’ και έφερε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 71’ ο Καραγιάννης σημείωσε το γκολ της τιμής για την ομάδα της Κασσιώπης, νικώντας σε τετ α τετ τον Ταμπάση.

Άμεση ήταν η απάντηση τους ΠΑΣ που στο 72ο λεπτό έκανε το 4-1 με τον Τσουκαλά. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Νικλητσιώτης στο 88’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Ταμπάσης (80' Μπαμπανιώτης), Ρουμπουλάκος, Αυγενικού (65' Νασούλης), Οικονόμου, Κολοβέτσιος (46' Μπέριος), Κεϊτά (57' Γανωτής), Τσουκαλάς (80' Θεοδωράκης), Ντε Βινσέντι (57' Παππάς), Νικλητσιώτης, Κοροβέσης (57' Ιωάννου), Ίλιτς (46' Τοπούζης)

Κασσιώπη (Μπολάνο): Γκίνης (31' Ζάχος), Σφακιανάκης (46' Γυφτοκώστας), Θεοδωρέλης (46' Πάγκαλης), Βιτουλαδίτης, Παναγιώτου, Κεφαλάς (46' Κονισπολιάτης), Τσάτσος (46' Φαρούκ), Πετρογιάννης, Κόκκινος (46' Φούκης), Γραμματικόπουλος (46' Καραγιάννης), Τσούκλης 

«Τα χρέη της ΑΕΚ είναι 35 εκατ.» 

19/8/2012

«Τα χρέη της ΑΕΚ είναι 35 εκατ.» 
Στο ύψος που έχει τεθεί ως ανώτατο όριο για να προχωρήσει το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη τοποθέτησε τα χρέη της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε πως οι οφειλές της ομάδας είναι 35 εκατ. ευρώ «και όχι 60, 70 και 80, όπως πιστεύουν πολλοί» (ανάμεσα τους και ο Μελισσανίδης).

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν τις επόμενες 15 μέρες τις κρισιμότερες στην ιστορία της ΑΕΚ, παραδέχθηκε πως η λύση Βιντιάδη μοιάζει η καλύτερη με τις υπάρχουσες συνθήκες.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον Real FM

Για την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας: «Ο κ. Βιντιάδης ζήτησε προθεσμία 60 ημερών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τις εξαντλήσει. Ακόμη δεν του έχουμε απαντήσει καθώς πρέπει να προηγηθεί το ΔΣ της ΠΑΕ προκειμένου να αποδεχτούμε την πρόταση. Τυπικά έτσι πρέπει να γίνει. Έχω ενημερώσει τα περισσότερα μέλη και τον πρόεδρο για την περίπτωση αυτή. Θα κάνουμε το διοικητικό συμβούλιο την Τρίτη».

Για την παρεξήγηση με τη μη έγκαιρη ενημέρωση του Θωμά Μαύρου για το επενδυτικό ενδιαφέρον: «Ενημερώθηκε ο πρόεδρος, απλώς εγώ την ίδια μέρα που ήμουν στη συνεδρίαση της λίγκας δεχόμουν συνεχώς κλήσεις από τους δημοσιογράφους, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί άμεσα η μπαταρία στο κινητό μου. Τον κάλεσα την επόμενη μέρα το πρωί».

Για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας: «Έχουμε αρχίσει ήδη να συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να αποσταλούν στον υποψήφιο επενδυτή για να μη χάνεται χρόνος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να τον ενημερώσω για τα πάντα και αυτός θα κρίνει στη συνέχεια το πόσο γρήγορα θα πρέπει να κινηθεί.

Τώρα, αν εμείς καταφέρουμε να πάρουμε κάποια παράταση στην καταβολή ορισμένων οφειλών, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Μας πιέζει ο χρόνος να βρούμε άμεσα λύσεις, ενδεχομένως όμως κάποιες καταστάσεις να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο και να καταφέρουμε να πάρουμε παράταση ενός μήνα».

Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα: «Για ορισμένες οφειλές δεν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε και είμαστε εκπρόθεσμοι. Το ότι δεν έχουν προχωρήσει κάποιες ενέργειες που θα πλήξουν την ομάδα δείχνει -κατά την προσωπική μου άποψη- το γεγονός πως το δημόσιο συμφέρον δεν είναι να εκτελεστούν οι ενέργειες αυτές που προβλέπονται από το νόμο, αλλά να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια ώστε να καταφέρει η ΑΕΚ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της».

Για το αν είναι αισιόδοξος αναφορικά με την περίπτωση Βιντιάδη: «Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος για να χρηματοδοτήσει την εταιρία. Το όνομα του κ. Βιντιάδη στον χώρο του είναι γνωστό. Αν λοιπόν αυτός αποφασίσει να ενδιαφερθεί για την ΑΕΚ, ίσως να είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα στην προκειμένη περίπτωση, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ από τον Φεβρουάριο, αυτό που προσπαθώ είναι μέσω κάποιων διαδικασιών να κερδίσω χρόνο, μη τυχόν και ευαισθητοποιηθεί κάποιος άνθρωπος και ενεργοποιηθεί. Πράγματι λοιπόν αν ενεργοποιηθεί ο κ. Βιντιάδης, θα είναι ευχής έργον. Μετά από 6 μήνες στην ομάδα, νομίζω ότι είμαι σε θέση να πω ότι τα χρέη που έχουν παρουσιαστεί και θα παρουσιαστούν ξανά με έγγραφα στον κ. Βιντιάδη, θα είναι αυτά για τα οποία υπάρχει ήδη ενημέρωση.

Μιλάμε για 34-35 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένα ποσό το οποίο κόσμος που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, δεν πιστεύει ότι ανταποκρίνεται στην αλήθεια. Λένε μάλιστα ότι είναι 60, 70, 80 εκατομμύρια ευρώ και δεν θέλει κανείς τους να πει «αν είναι τόσα όσα λέτε, εγώ ενδιαφέρομαι».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το γεγονός ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα: «Και εμένα μου έχει πει ο κ. Μελισσανίδης πως εκτιμά ότι τα χρέη ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνει στο εξής ο κ. Βιντιάδης: «Είναι δεδομένο πως τα χρέη είναι 34-35 εκατομμύρια ευρώ. Από ‘κει και πέρα αυτό που θα πρέπει να ελέγξει ο κ. Βιντιάδης, είναι ανεξάρτητα από τα χρέη, κατά πόσον η εταιρία είναι βιώσιμη τα επόμενα χρόνια, ανάλογα με τις διάφορες ρυθμίσεις που έχουν γίνει και με βάση τον προϋπολογισμό που έχουμε κάνει φέτος, με σκοπό να μη δημιουργηθούν περισσότερα χρέη. Αυτά νομίζω πως θα πρέπει να ελεγχθούν από την πλευρά του κ. Βιντιάδη. Είναι αυτό που έχω πει εξ αρχής, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ με 11-12 εκατομμύρια ευρώ και με υπομονή την επόμενη 3ετία, θα μπορέσει στη συνέχεια να είναι βιώσιμη».

Για το αν τον ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας φέτος: «Η φετινή ΑΕΚ είναι ένα αναγκαίο κακό που πρέπει να περάσει μέσα από αυτή τη διαδικασία για να μπορέσει κάποια στιγμή να γίνει ξανά η ομάδα που ήταν στο παρελθόν. Δυστυχώς έτσι όπως είμαστε αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε η ΑΕΚ του παρελθόντος. Και δεν αναφέρομαι στα προηγούμενα 1-2 χρόνια. Αναφέρομαι στην προηγούμενη δεκαετία.

Αν θέλετε την άποψή μου, η ΑΕΚ των τελευταίων 6-7 χρόνων δεν είναι η ΑΕΚ που θέλει ο κάθε ΑΕΚτζής. Αν εξαιρέσουμε τη μία χρονιά του Ριβάλντο -που τότε είχε παίξει και καλό ποδόσφαιρο και χάθηκε το πρωτάθλημα όπως χάθηκε- όπως και την πρώτη χρονιά του Νικολαΐδη, τότε που η ομάδα ήταν με δυναμικό κατώτερο των προσδοκιών, τα αποτελέσματα όμως ήταν πάρα πολύ καλά και χάθηκε το πρωτάθλημα την προτελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Με το χέρι στην καρδιά η φετινή ΑΕΚ θα έχει αγωνιστικές ελλείψεις. Δεν μπορείς όμως, αν θες να σώσεις την ομάδα, το μπάτζετ να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πιστεύω πως οι επόμενες 15 ημέρες θα είναι οι πιο κρίσιμες για την ιστορία της ΑΕΚ. Μακάρι να είναι αίσιο το τέλος».

Οικογενειακό διπλό 

19/8/2012

Οικογενειακό διπλό 
Με οικογενειακό διπλό κόντρα στην ομάδα Νέων του συλλόγου ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Εμάνουελ Περόνε.

Δύο τέρματα σημείωσε ο Γκάμπριελ, ενώ τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Ναβάρο (3), Μπακασέτας (2), Ουσέρο (1) και Πιπίνης (1).
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους: Μπαντή, Γκάμπριελ, Ντινιωτάκη, Σαραντόπουλο, Εγκόν, Κουρμπέλη, Χουανίτο, Φορμίκα, Γιαλούση, Ρούσση, Καστέλς.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Χουανίτο, Κωστούλας, Πιπίνης, Ναβάρο, Μπακασέτας, Αλβάρες, Φραγκουλάκης, Αλβάρο Γκαρσία.
Από το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκινάει η προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Ικανοποιημένος ο Κατσαβάκης, πλήγμα με Ηρακλή 

20/8/2012

Ικανοποιημένος ο Κατσαβάκης, πλήγμα με Ηρακλή
Στα κέρδη που αποκόμισαν οι παίκτες του Άρη από το φιλικό με την Ρόμα (παρά την ήττα) στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ανδρέα Ηρακλή αφού υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον χιαστό.

«Αναμφίβολα ήταν ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο την Ρόμα στην έδρα της, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μέσα από το οποίο τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικά κέρδη. Με βάση το χρόνο της προετοιμασίας και την δυναμικότητα του αντιπάλου, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Μπορεί να δείξαμε κάποιες αδυναμίες, όμως σε αρκετά διαστήματα είχαμε καλή παρουσία. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε όσο θα έπρεπε το πρέσινγκ και τα κλεψίματα της μπάλας. Με δεδομένο ότι είχαμε απουσίες, θεωρώ ότι όταν κλείσει το ρόστερ θα παρουσιάσουμε εμφανώς καλύτερη εικόνα. Ο χρόνος δουλεύει για μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ηρακλή:

«Δυστυχώς το φιλικό επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ηρακλή, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα αγωνίστηκε. Υπάρχουν φόβοι για χιαστό. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Να ευχηθούμε το καλύτερο

Μόνο αν κάνει τη διαφορά… 

20/8/2012

Μόνο αν κάνει τη διαφορά… 
Δύο είναι τα δεδομένα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό για την πραγματοποίηση ακόμη μίας προσθήκης πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, στην «πράσινη» ΠΑΕ επαναλαμβάνουν ότι θα γίνει άλλη μία μεταγραφή μόνο αν η ομάδα καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Σημαντικό ρόλο παίζει το οικονομικό, αφού οι διοικούντες δεν θέλουν να ρισκάρουν. Ταυτόχρονα, όμως, βρίσκονται σε επαφή με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και ψάχνουν κάποιον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο υπάρχον ρόστερ του «τριφυλλιού» στα δεδομένα της εποχής.

«Θα πρέπει να είναι πολύ ποιοτικός και επίσης να μην κοστίζει περισσότερο από 400-500 χιλιάδες ευρώ», είναι η επίσημη θέση της διοίκησης.

Πάει Παιανία ο Αλαφούζος

Αρκετές είναι οι πιθανότητες ο Γιάννης Αλαφούζος να βρεθεί στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, προτού η «πράσινη» αποστολή αναχωρήσει για την Ισπανία. Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» είναι πιθανό να μιλήσει στους παίκτες του Φερέιρα ή ακόμα και με τον ίδιο τον Πορτογάλου τεχνικό εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλαγα.

Σκοπός της επίσκεψής του είναι να τους εμψυχώσει και να τους εξηγήσει τη σημασία που έχει για την ομάδα, όπως και για τους ίδιους, η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» θα αναχωρήσει στις 14:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Ισπανία. Ο Αλαφούζος αναμένεται να μεταβεί την Τρίτη στη Μάλαγα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα.

«Στέλνουν» Μαρίνκοβιτς στον ΠΑΟΚ 

20/8/2012

«Στέλνουν» Μαρίνκοβιτς στον ΠΑΟΚ
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στους δύο αγώνες με την Μπνέι Γεχούντα προσέλκυσε ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mondo.rs». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν προγραμμάτιζαν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση κάποιου επιθετικού μέχρι που έπαιξε στα πρόσφατα παιχνίδια ο 23χρονος παίκτης.

Ο Σέρβος φέρεται να επιθυμούσε να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, όμως η ομάδα του αξίωνε ένα εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ποσό ήταν απαγορευτικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Μαρίνκοβιτς πίεσε, από την πλευρά του, τη διοίκηση της Μπέι Γεχούντα, αλλά οι Ισραηλινοί δεν έπεφταν από το 1 εκατ. ευρώ και έτσι μηδενίστηκαν οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Ωστόσο (σύμφωνα πάντα με το σερβικό δημοσίευμα), οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον παίκτη δεν σταμάτησαν.

Το δημοσίευμα τονίζει πώς ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς τον προσεχή Δεκέμβριο θα υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ, και το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του με την Μπνέι Γεχούντα θα έρθει ως ελεύθερος στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Στάσιμο του Σκανδιναβού

Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, έχει βρει μια εξαιρετική περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τη Σκανδιναβία, τον οποίο θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Τρέχει για την πρεμιέρα 

20/8/2012

Τρέχει για την πρεμιέρα 
Αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα κάνει ο Φουρτάδο. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν φάνηκε σε καλή κατάσταση στο φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή και έτσι θα μπει σε ειδικό πρόβλημα για να μπορέσει να δώσει το «παρών» στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τον Αστέρα Τρίπολης.

Φυσικά και αυτό το γεγονός προσθέτει ένα ακόμη πρόβλημα στα ήδη πολλά που καλείται να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Βλάχος για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ΑΕΚ. Ο προπονητής της Ένωσης ποντάρει πάνω του πολλά για την επιθετική λειτουργία της ομάδας αλλά πλέον καλείται να βρει κάποιον ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο Φουρτάδο από τις 15 Ιουλίου έως τη μέρα που υπέγραψε το μόνο που είχε κάνει είναι 2-3 μέρες χαλαρό τρέξιμο με τους Πατρινούς. Ουσιαστικά, δηλαδή, αυτές τις ημέρες αρχίζει η προετοιμασία για αυτόν, με την εικόνα του στο φιλικό με την Παναχαϊκή να αποτελεί καθρέπτη για την κατάστασή του.

Το θετικό, σύμφωνα με το τεχνικό τιμ, είναι πως ο Φουρτάδο είναι πολύ καλός στην αερόβια αντοχή, έχει δυνατό οργανισμό και μπορεί να ετοιμαστεί σχετικά γρήγορα. Οχι, όμως, εγκαίρως για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα.

Τις μέρες που απομένουν μέχρι την πρεμιέρα, πάντως, ο Φουρτάδο πρόκειται να ακολουθήσει ειδικό έξτρα πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπορέσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να παρέχει ουσιαστική βοήθεια στην ΑΕΚ που έχει μείνει (και) χωρίς σέντερ φορ.

Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια 

20/8/2012

Δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια 
Η καθυστέρηση της απάντηση του Κριστιάν Βαντός αναγκάζει τη διοίκηση του Άρη να στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του βασικού αμυντικού μέσου. Οι Θεσσαλονικείς αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Ούγγρος χαφ, όμως ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος τούς πιέζει και εξετάζουν περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση.

Πιο εύκολη μοιάζει εκείνη του Μλάντεν Κάστσελαν. Πρόκειται για τον Μαυροβούνιο χαφ, ο οποίος είχε τεθεί αντιμέτωπος στο παρελθόν με τους «κίτρινους», αγωνιζόμενος στην πολωνική Γιαγκελόνια. Την περσινή σεζόν ο 29χρονος παίκτης κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία με τη Λουντογκόρετς.

Ο άλλος παίκτης που αρέσει στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη είναι ο Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρες, ο οποίος ανήκει στη Χέρκουλες. Ο 32χρονος Ισπανός αγωνίστηκε μάλιστα στην ήττα της ομάδας του από τη Λούγκο. Αξίζει να σημειωθεί πως αν και δεσμεύεται φυσικά με συμβόλαιο και η Σεγούντα Ντιβιζιόν έχει ξεκινήσει, ο εκπρόσωπός του υποστηρίζει πως δεν θα είναι πρόβλημα να λύσει το συμβόλαιό του

Τελειώνει του Κατσικοκέρη

Είτε θετικά είτε αρνητικά σήμερα θα τελειώσει η υπόθεση του Νίκου Κατσικοκέρη, αφού η διοίκηση του Άρη δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Εργοτέλη. Επίσης, οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να αυξήσουν περισσότερο την πρόταση που έχουν καταθέσει στους Κρητικούς.

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης, πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, έχει δεσμευτεί εξάλλου πως θα απαντήσει σήμερα στη νέα βελτιωμένη πρόταση του Αρη των 100.00 ευρώ σε δύο ετήσιες δόσεις, συν τον Κοτσώνη και κάποιον άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από τον Κατσαβάκη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου