ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Θάντερς και Μάβερικς θέλουν Ντόρσεϊ

Θάντερς και Μάβερικς θέλουν Ντόρσεϊ

Δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ κάνουν λόγο πως για τον Ντόρσεϊ ενδιαφέρονται τόσο οι Θάντερς του Ντουράντο, όσο και οι Μάβερικς του Νοβίτσκι. Επιθυμεί την επιστροφή του στο ΝΒΑ ο Αμερικανός σέντερ.
Το "διαζύγιο" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τζόι Ντόρσεϊ αναμένεται σύντομα, ενώ παράλληλα τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει να αναφέρουν τις ομάδες από το ΝΒΑ που ενδιαφέρονται ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τον 29χρονο σέντερ.

Ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, λοιπόν, κάνουν λόγο πως τόσο οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς του εντυπωσιακού Κέβιν Ντουράντ, όσο και οι Ντάλας Μάβερικς του τρομερού Ντιρκ Νοβίτσκι, έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Τζόι Ντόρσεϊ.  Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι γεμάτες στην φροντ-λάιν τους, αλλά παρά το γεγονός αυτό ψάχνουν έναν ακόμη ψηλό ώστε να συμπληρώσουν-ολοκληρώσουν το ρόστερ τους, με την περίπτωση του σέντερ του Ολυμπιακού να τους απασχολεί.

Είναι κοινό μυστικό, βέβαια, πως εκτός των όποιων (ψυχολογικών) προβλημάτων έχει ο παίκτης, θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Το προσπάθησε το καλοκαίρι, δεν τα κατάφερε, ενώ τώρα έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει ομάδα στις ΗΠΑ. Και όπως φαίνεται ήδη δύο (Ντάλας, Οκλαχόμα) έχουν κρίνει ως ενδιαφέρουσα την περίπτωση του.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Αύγουστο (4/8) η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για δύο χρόνια με τον Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά τελικά ο Αμερικανός σέντερ παρέμεινε στην ομάδα για τους επόμενους δύο μήνες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου