ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 2-13

Νηρέας Χαλανδρίου - Ολυμπιακός 2-13

Με μια άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί του Νηρέα Χαλανδρίου, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πέτυχε την 8η νίκη της σε ισάριθμα ματς στην Α1 πόλο γυναικών.
Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη, έχοντας περάσει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τους προημιτελικούς αγώνες του Τσάμπιονς Καπ, δεν δυσκολεύτηκαν να νικήσουν, εκτός έδρας, με σκορ 13-2 τον Νηρέα Χαλανδρίου.
Κλειδί της επιτυχίας, για μία ακόμη αναμέτρηση, ήταν η απόλυτη ισορροπία του Ολυμπιακού μεταξύ αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας. Αυτή είναι η 8η νίκη των ερυθρολεύκων, που διατηρούν το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 0-4, 0-6.

Νηρέας Χ. (Πυρπυρής): Επταημέρου, Σαμαρά, Μ. Βασιλακοπούλου 1, Βάσιλα, Πανουσάκη, Ιγνατίδη, Λιβαθηνού, Δήμα, Α. Βασιλακοπούλου, Β. Διαμαντοπούλου, Φέσκου 1,Μιχαηλίδου, Μητσάκου, Κοζάκη, Ζωή.

Ολυμπιακός (Χ. Παυλίδης): Χ. Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη1, Αβραμίδου 6,Μαυρέλου 1, Μ. Πλευρίτου 1,Β. Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη 1, Καλογεράκου, Καλαργυρού, Γαραντζιώτη, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου 1.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου