ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ολυμπιακός είπε "όχι" στην Λοκομοτίβ για Μασάντο

Ο Ολυμπιακός είπε "όχι" στην Λοκομοτίβ για Μασάντο

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε επίσημη πρόταση για την μεταγραφή του Μασάντο, αλλά οι Πειραιώτες είπαν "όχι". Καραπαπάς: "Μας πρόσφεραν οι Ρώσοι ένα μεγάλο ποσό, αλλά το αρνηθήκαμε".

Η Λοκομοτίβ Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του Πάουλο Μασάντο, προσφέροντας μάλιστα στην πειραϊκή ΠΑΕ ένα μεγάλο ποσό, αλλά η διοίκηση των ερυθρολεύκων απάντησε αρνητικά στους Ρώσους!
Δημιουργήθηκε μάλιστα και μία φημολογία πως άνθρωποι της Λοκομοτίβ Μόσχας ήρθαν στην Αθήνα για να συζητήσουν για την μεταγραφή του Πάουλο Μασάντο, αλλά από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο τόνισαν πως δεν αληθεύει αυτό.  Από τον Ολυμπιακό πάντως παραδέχτηκαν πως όντως η ομάδα από την Μόσχα κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του Πορτογάλου μέσου, την οποία όμως αρνήθηκαν. Οι Ρώσοι έχουν ακόμη διορία για μεταγραφές, καθώς το πρωτάθλημα τους θα ξεκινήσει σύντομα.

Για το θέμα πήρε θέση ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στον NOVAΣΠΟΡ FM, λέγοντας τα εξής: "Δεν θέλουμε να πλανάται κανένα σενάριο γιατί αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί με όλα αυτά.

Πριν από λίγες μέρες έγινε πράγματι μια εξαιρετική πρόταση από την Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πάουλο Μασάντο, την οποία όμως έχουμε ήδη αρνηθεί. Τους είπαμε "όχι". Δεν ξέρω αν θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση. Αν γίνει αυτό όμως τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό που μας πρόσφεραν οι Ρώσοι, αλλά το αρνηθήκαμε".

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Πάουλο Μασάντο, οι ερυθρόλευκοι "μονομάχησαν" για την μεταγραφή του παίκτη με την Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία επίσης τον ήθελε στην ομάδα της. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας τότε "νίκησαν" τους Ρώσους στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, παίρνοντας την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και το "ΟΚ" της Τουλούζ. Όπως φαίνεται όμως, ο Πάουλο Μασάντο συνεχίζει να αποτελεί τον διακαή πόθο της Λοκομοτίβ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου