ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κυπελλο Ελλαδος:Δηλωσεις προπονητων

Κυπελλο Ελλαδος:Δηλωσεις προπονητων

28/02/2013 

Καλαϊτζίδης: «Βασικός μας στόχος η παραμονή»

Καλό το Κύπελλο Ελλάδας, καλή μια πιθανή πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, ωστόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ξεκαθάρισε πως βασικός στόχος της Βέροιας είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Καλαϊτζίδης: «Βασικός μας στόχος η παραμονή»27/02/2013
Μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Πανθρακικό, η Βέροια βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, γι’ αυτό και έκανε αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στον επαναληπτικό, οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Οι δυο αυτοί αγώνες μας δίνουν τη δυνατότητα να περάσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυστυχώς, το χρονικό αυτό σημείο συμπίπτει με ένα δεκαπενθήμερο που δίνουμε τους πιο κρίσιμους αγώνες για την παραμονή μας στην κατηγορία. Έτσι, αναγκαστικά ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητές μας και σίγουρα ο πρώτος και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στη Super League, έχοντας ως παράλληλο στόχο και την πρόκριση στο Κύπελλο. Σήμερα δώσαμε ανάσες σε κάποιους παίκτες, ενώ από τα στελέχη που αγωνίστηκαν θέλαμε να δούμε το επίπεδο ετοιμότητάς τους, ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο αντίπαλος πέτυχε το τέρμα ενώ στο δεύτερο εμείς δεν καταφέραμε να το σημειώσουμε στην φάση με τον Ιωάννου. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Εύχομαι μέχρι τότε και οι δυο ομάδες να έχουμε υλοποιήσει τον στόχο μας και να γίνει ένας καλός αγώνας».

Χριστόπουλος: «Κανένα θέμα με ΑΕΚ»

27/02/2013
 Ο Γιάννης Χριστόπουλος διέψευσε τις φήμες περί πρότασης της ΑΕΚ να συνεργαστούν είτε άμεσα είτε από το καλοκαίρι μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου.

Χριστόπουλος: «Κανένα θέμα με ΑΕΚ»
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό και μάλλον εκνευρισμένος για τα σενάρια που τον φέρνουν στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο προημιτελικό των Ζωσιμάδων.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν καταλαβαίνω πώς βγαίνουν τέτοια πράγματα», τόνισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Όσο για τον αγώνα, είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Από τη μέρα που έγινε η κλήρωση σταθήκαμε άτυχοι. Ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγουμε. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν ό,τι είχαν και δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο. Ο κόσμος μπορεί να είναι στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά βλέποντας αυτά τα νέα παιδιά καταλαβαίνουν πως γίνεται δουλειά σε βάθος στην ομάδα. Οι αλλαγές που κάναμε ήταν σχεδόν αναγκαστικές. Αλλάξαμε κάποια πρόσωπα, αλλά και τη διάταξη. Τα παιδιά έδειξαν να αφομοιώνουν αυτά που ζητάμε».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τόνισε: «Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις με τις οποίες μάθαμε να ζούμε. Δεν κάνουμε παράπονα όμως και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις».

Τέλος, ερωτηθείς αν ελπίζει ακόμη στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, απάντησε: «Τώρα σκεφτόμαστε τον Αστέρα κι έχουμε ξεχάσει την ήττα στο Κύπελλο. Δεν σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό».

Δερμιτζάκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

27/02/2013
 Το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στη Βέροια δίνει προβάδισμα στον Πανθρακικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Δερμιτζάκης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»
Προβάδισμα για την πρόκριση απέκτησε ο Πανθρακικός μετά το εκτός έδρας 1-0 επί της Βέροιας σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Παύλος Δερμιτζάκης.

«Ήταν ένα παιχνίδι στην σκιά του πρωταθλήματος. Ο βασικός στόχος και των δύο ομάδων είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, τόσο εμείς το Σάββατο με τον Ατρόμητο όσο και η Βέροια τη Δευτέρα με τον Άρη. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού», τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής και συνέχισε:

«Η κάθε ομάδα είχε σήμερα από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο πατούσαμε καλύτερα εμείς, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε το γκολ. Στο δεύτερο η Βέροια μας πίεσε όπως ήταν φυσικό, αλλά κρατήσαμε το μηδέν. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο».

Μίτσελ: «Δεν παίζεις μπάλα σε τέτοιο γήπεδο»

27/02/2013
 Παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Ζωσιμάδων από τον Μίτσελ μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μίτσελ: «Δεν παίζεις μπάλα σε τέτοιο γήπεδο»
Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ζωσιμάδων στάθηκε ο Μίτσελ σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μας έμεινε η νίκη και προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο γήπεδο να αγωνιστείς. Δεν παίζεις μπάλα σε τέτοιο γήπεδο...», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για την προσπάθειά της. Όχι δεν έχει έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση παρά τη νίκη μας. Είναι κάτι που θα το έλεγα ακόμη και αν είχαμε νικήσει και με περισσότερα γκολ», τόνισε ο Μίτσελ ο οποίος σχολίασε τις αλλαγές που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην 11άδα του…

«Ακόμη κι έτσι ήταν μια ομάδα αποφασιστικής και αρκετά καλή. Και με τους νέους παίκτες είχε μια καλή εμφάνιση», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου