ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει τον Δ. Γιαννακόπουλο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει τον Δ. Γιαννακόπουλο

Ξανά στην επίθεση πέρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος, ζητώντας να κινηθεί διαδικασία ελέγχου εναντίον του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος!
Μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι κατήγγειλε σήμερα (27/02) τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος.
Οι Πειραιώτες ζήτησαν να κινηθεί διαδικασία ελέγχου εναντίον του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος, για τρεις διαφορετικούς λόγους που εξηγούνται αναλυτικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε σήμερα, Τετάρτη 27/2/2013, στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου εναντίον του: α) για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, β) για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως "συλλόγου της βρωμιάς" κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 και γ) για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου