ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Επιβεβαιώθηκε η προπαγάνδα και δικαιώθηκε ο Μπαρτζώκας

Επιβεβαιώθηκε η προπαγάνδα και δικαιώθηκε ο Μπαρτζώκας

Ο Κομισάριος Μούστος παραδέχτηκε πως ο Μπαρτζώκας τον ρώτησε αν είναι νηφάλιος, αλλά και πως δεν τον χαρακτήρισε μέθυσο. Διαβάστε όλους τους διαλόγους που ξεβρακώνουν όσους επιχείρησαν την προπαγάνδα - φούσκα εναντίον του Έλληνα τεχνικού των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Τελικά η αλήθεια έλαμψε και δικαίωσε απόλυτα το ήθος και την ειλικρίνεια του προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργου Μπαρτζώκα. Νηφάλιο και όχι μέθυσο αποκάλεσε τελικά τον Κομισάριο της αναμέτρησης, ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός, ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, κάτι το οποίο παραδέχτηκε και επίσημα ο κ. Μούστος!
Συγκεκριμένα, είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΚΑΟΔ με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Και αυτό γιατί στην προηγούμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ, τα μέλη της Επιτροπής είπαν αδίκως πει (όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος) πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλεσε μέθυσο (!) τον Κομισάριο κ. Μούστο.

Ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε αργότερα πως ποτέ δεν χαρακτήρισε μέθυσο τον κ. Μούστο, σχολιάζοντας πως τον ρώτησε αν είναι νηφάλιος, τονίζοντας επίσης πως επρόκειτο για προπαγάνδα προς το πρόσωπο του, αλλά και για... χτύπημα κάτω από την μέση.

Το ότι ο Μπαρτζώκας ανέφερε την λέξη νηφάλιος και όχι μέθυσος, το επιβεβαίωσε και (προς τιμή του) ο κ. Μούστος στα μέλη της ΚΕΔ με το θέμα να ξεκαθαρίζει την Τετάρτη (27/2) το μεσημέρι λίγο πριν την κλήρωση των διαιτητών για τα ματς της 19ης αγωνιστικής.

Οι Συμεωνίδης και Κορομηλάς ενημέρωσαν πως τους τηλεφώνησε ο Κομισάριος του αγώνα ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός, κ. Μούστος, και τους είπε πως όντως ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας, τον  αποκάλεσε νηφάλιο και όχι μέθυσο.

Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους και το απόλυτο ξεβράκωμα της γνωστής... συμμαχίας που επιχείρησε την προπαγάνδα - φούσκα εναντίον του Έλληνα τεχνικού των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Σ.Σ.: Στέλιος Συμεωνίδης

Κ.Κ.: Κώστας Κορομηλάς

Μ.Π.: Μάνος Παπαδόπουλος

Χ.Σ.:  Χρήστος Σταυρόπουλος

Σ.Ε.: Σταύρος Ελληνιάδης

Χ.Σ.: «Θα ήθελα να συζητήσουμε για αυτά που καταγγείλατε στην προηγούμενη κλήρωση και δεν ήταν έτσι».

Κ.Κ : «Έχετε κάνει καταγγελίες εσείς, πολλές…»

Χ.Σ.: «Επειδή το είπες εσύ την άλλη φορά Κώστα, εγώ δεν το ήξερα, και βγήκε ο Μπαρτζώκας και το διέψευσε».

Κ.Κ.: «Έχουμε και δημοσιογράφους εδώ και θέλω να είμαι πολύ έντιμος απέναντι σου. Με πήρε τηλέφωνο ο Μούστος και μου είπε πως τον είπε νηφάλιο».

Σ.Σ.: «Καλά, το τι σημαίνει νηφάλιος τώρα…»

Χ.Σ.: «Ανοίξτε το λεξικό του Μπαμπινιώτη να δείτε τι σημαίνει…»

Μ.Π.: «Δηλαδή του είπε είστε νηφάλιος; έτσι του είπε;»

Κ.Κ.: «Δεν ξέρω τον τρόπο που του το είπε, δεν ήμουν παρών».

Σ.Σ.: «Ο Μπαρτζώκας το είπε ρε παιδιά, είπε ο άνθρωπος πως τον ρώτησε εάν είναι νηφάλιος».

Χ.Σ.: «Έχει μεγάλη διαφορά με το να πεις ότι είπε ότι είναι μεθυσμένος».

Μ.Π.: «Δηλαδή τι σημαίνει είστε νηφάλιος;»

Σ.Ε.: «Το νηφάλιος σημαίνει ότι μπορεί να είναι και εκνευρισμένος».

Χ.Σ.: «Δεν έχει καμία σχέση πάντως με το μεθυσμένος. Μπορεί να είναι εκνευρισμένος. Δεν μπορείς να πεις ότι τον αποκάλεσε μεθυσμένο. Είναι πολύ βαρύ αυτό. Το να λες Κώστα ότι ο προπονητής  είπε ότι είναι μεθυσμένος και μετά σε πήρε και ο κομισάριος και σου λέει ότι ποτέ δεν είπε αυτό το πράγμα, είναι πολύ βαρύ, πολύ βαρύ. Δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε…».

Μ.Π.: «Και εμείς πρέπει να πιστέψουμε αυτά που λέει ο κομισάριος;»

X.Σ.: «Ο κομισάριος σου λένε πήρε τηλέφωνο ο Μούστος και είπε ότι δεν το είπε ποτέ».

Μ.Π: «Αυτά γίνονται άμεσα διότι όταν γίνονται μετά από θόρυβο και μετά από μια εβδομάδα. Λέτε ότι δεν είπε μεθυσμένος, αλλά  είπε νηφάλιος. Εγώ δεν θέλω να πω ότι του είπε μεθυσμένος, αλλά όταν δημιουργείται ο θόρυβος όλος αυτός, μετά ο καθένας υποθέτει ό,τι θέλει,  ή ότι το ανασκευάζει ή ότι είπε ψέματα ή ότι έγινε έτσι ή δεν έγινε αλλιώς».

Χ.Σ.: «Όχι Μάνο, κάνεις λάθος. Όταν γίνεται κάτι, το γράφεις αμέσως στο Φύλλο Αγώνος και αυτός που το είπε έχει τις επιπτώσεις. Δεν γράφεις τίποτα, σημαίνει δεν έγινε τίποτα».

Μ.Π: «Συμφωνώ, αλλά όμως, όταν γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος, τώρα και εγώ και λόγω του ό,τι έχει συμβεί, μπορώ να υποθέσω ότι το ανασκεύασε. Ό,τι είναι το γράφουμε και το λέμε και το υποστηρίζουμε ή δεν το υποστηρίζουμε, δεν ξέρω. Πάντως μέχρι τώρα, για εμένα, δεν ξέρω τι έγινε. Μπορώ και εγώ να πω και ότι τον έβρισε κιόλας, αλλά τα γύρισε και λέει άλλα. Που να ξέρω τι έγινε;».

Χ.Σ.: «Πώς να ξέρεις, δεν ήσουν καν στο παιχνίδι. Πώς να ξέρεις τι έγινε…»

Μ.Π.: «Δεν μπορώ να ξέρω, βέβαια, αλλά μετά από δημοσιεύματα, χαίρω πολύ…».  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου