ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

«Γιατί να μην τα καταφέρουμε»


«Γιατί να μην τα καταφέρουμε»

01/03/2013
 Αισιόδοξος για την πρόκριση ακόμη και επί της Άστον Βίλα δήλωσε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παύλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Γιατί να μην τα καταφέρουμε»
Αισιόδοξος για την πρόκριση ακόμη και επί της Άστον Βίλα δήλωσε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παύλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.
Για την χθεσινή επιτυχία της ομάδας νέων του Ολυμπιακού στο Next Gen Series:

«Αυτό που μας χαροποιεί είναι ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι ήταν χθες στο γήπεδο για να δουν την ομάδα. Τα παιδιά σίγουρα έχουν ταλέντο και ποιότητα. Με το Next Gen Series μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε πως δουλεύουν και οι άλλες ομάδες του εξωτερικό τις ακαδημίες του. Εκεί είδαμε ότι η ποιότητα μας είναι πολύ ψηλά. Η διοίκηση έχει βάλει στόχο την ελληνοποίηση και έχει βάλει στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών. Θέλουμε να παράγουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Πάντα σε όποιο τουρνουά λαμβάνουμε μέρος μας ενδιαφέρει ο τίτλος. Όπως απώτερος σκοπός μας είναι να είμαστε σε θέση να προωθούμε στην επαγγελματική ομάδα έναν, δύο, τρεις παίκτες στην πρώτη ομάδα. Δηλαδή, να δημιουργούμε παίκτες για την επαγγελματική ομάδα. Φυσικά το επίπεδο της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού είναι πολύ υψηλό και είναι δύσκολο αλλά για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε τη δουλειά.

-για την επιλογή των παικτών που στελεχώνουν τις ακαδημίες:
«Γίνεται από τα τμήματα σκάουτινγκ. Παρακολουθούμε παίκτες που είναι στην Δ’΄Εθνική και στις μικτές των Ενώσεων. Μαζεύουμε στοιχεία και τους καλούμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τους δοκιμάσουμε. Ένα κομμάτι των παικτών προέρχονται και από τις σχολές.
Πρόκειται για ένα δίκτυο από την Κρήτη έως και την Αλεξανδρούπολη. Παρακολουθούμε την εξέλιξής του και τους καλούμε στο Ρέντη για προπονήσεις με τα άλλα παιδιά. Είναι σημαντικό για εμάς να είναι και καλοί μαθητές. Χρειάζονται και τα δύο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται μυαλό και να είσαι επιμελής. Και αυτά τα στοιχεία τα παίρνεις από το σχολείο. Η επιθυμία μας, και φυσικά του προέδρου, είναι να ελληνοποιηθεί το ρόστερ. Στόχος μας είναι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια να έχει ελληνοποιηθεί το ρόστερ στο 75%.»

-για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα:
«Γιατί να μην τα καταφέρουμε. Θέλει δουλειά και προσοχή. Θεωρώ ότι εδώ που φτάσαμε όλα είναι ανοικτά».

/www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου