ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

To«NextGen Series» υποκλινεται στα παιδιά σου Ολυμπιακέ...

To«NextGen Series» υποκλινεται στα παιδιά σου Ολυμπιακέ...

01/02/2013

Ιστορικές στιγμές για τους Νέους του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκης» και πήραν την πρόκριση στους «8» του «NextGen Series»!

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ!
Αυτοί είναι το μέλλον του Ολυμπιακού!

Οι Νέοι του συλλόγου επικράτησαν εύκολα της Άντερλεχτ με 2-1 μέσα στο «Καραϊσκάκης» για το «NextGen Series» και πανηγύρισαν ιστορική πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Περίπου 8.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» έδωσαν το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο, με τους «μικρούς» να είναι εντυπωσιακοί και να ολοκληρώνουν το ματς με 16 τελικές, έναντι 3 των Βέλγων.
Επόμενο... εμπόδιο για μια θέση στα ημιτελικά, η Άστον Βίλα σε νοκ-άουτ ματς που θα διεξαχθεί στην Αγγλία.


 
Η προσπάθεια τους αναγνωρίστηκε από τους περίπου 12.000 (!) οπαδούς του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου και καταχειροκρότησαν τον Στορκ και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη αυτή επιτυχία.



  Το ματς θα είναι ξανά νοκ-άουτ, αλλά αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ, οπότε ο Γερμανός τεχνικός και τα τρομερά μωρά του θα προσπαθήσουν μια ακόμη υπέρβαση σε αποστολή εκτός έδρας. Και αν τα καταφέρουν ξανά, τότε θα έχουν κάθε δικαίωμα στο όνειρο!


  Παρόντες ήταν και οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Μίτσελ.
Ναι μεν η μεγάλη φάση δεν υπήρχε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο Ολυμπιακός πίεζε, ήταν ανώτερος και προσπαθούσε να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Και δικαιώθηκε στο 21’, όταν ο Ιωάννίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Άντερλεχτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βουτσιώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, είχαν κατοχή, χωρίς να μπορούν όμως να διευρύνουν το σκορ.

Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, το Καραϊσκάκης «πάγωσε» προς στιγμήν, καθώς οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε 1-1 με δυνατό σουτ του Ατσέαμπονγκ. Ωστόσο, η χαρά επέστρεψε άμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς στο 53’ κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Ζαμπί, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Ιωάννίδης δεν έχασε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έκανε το 2-1 για την ελληνική ομάδα. Στο τελευταίο 20 λεπτο, οι «μικροί» του Ολυμπιακού είχαν κάποια σουτ λίγο έξω από την περιοχή των αντιπάλων τους, τα οποία όμως δεν έβρισκαν στόχο. Oι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής του Λουκακού στο τελευταίο λεπτό. Ττο σκορ δεν άλλαξε, τα... πιτσιρίκια "έγραψαν" ιστορία και αποθεώθηκαν για την μεγάλη τους πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Μ. Σιώπης, Γκίνο (83' Σούκιας), Δ. Σιώπης (83' Βούρος), Λύρας (83' Παιδάκης), Βουτσιώτης (70' Παπασάββας), Ιωαννίδης (74' Βέργος).

Άντερλεχτ: Ρόεφ, Ντ' Αλμπέρτο, Πεμπά, Χέιλεν, Λουκακού, Ντεντολετέρ, Ταρφίλ, Νταφ (61' Ριβιτούσο), Ατσέαμπονγκ, Σουμαρέ (46' Ζαμπί), Ντιαρά (46' Ενέν).

Δειτε τα γκολ της αναμετρησης

ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου