ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Εξετάζει Κομπένιο ο Ολυμπιακός

Εξετάζει Κομπένιο ο Ολυμπιακός

01/03/2013
 Από το μικροσκόπιο του Χουάνχο Λορένθο θα περάσει στο άμεσο μέλλον ο τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγιεκάνο, Νταβίντ Κομπένιο. Φήμες και για Μπόρουτς.

Εξετάζει Κομπένιο ο Ολυμπιακός
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία και αυτό θέλουν να κάνουν πράξη στον Ολυμπιακό. Όσο περνάει ο καιρός άλλο τόσο θα αυξάνονται τα ταξίδια για να εξεταστούν οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Ένας τέτοιος είναι και ο Νταβίντ Κομπένιο, τερματοφύλακας της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Χουάνχο Λορένθο ετοιμάζει ταξίδι για Ισπανία προκειμένου να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Ράγιο με τη Λα Κορούνια, για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως θα ξεκινήσει βασικός ο έμπειρος γκολκίπερ.

Βέβαια, δεν είναι ο μόνος που θα… τσεκαριστεί. Από τη Ράγιο μένει ελεύθερος ο 29χρονος χαφ Χάβι Φουέγο και ο 31χρονος φορ Τσόρι Ντομίνγκεζ. Από τη Λα Κορούνια, ελεύθεροι μένουν ο γκολκίπερ Αρανθούμπια που έχει ξανακουστεί παλαιότερα για τον Ολυμπιακό και ο Ρίκι, που είναι καλός παίκτης έστω και στα 33.

Περί τερματοφύλακα, ακούστηκε και το όνομα του Άρτουρ Μπόρουτς της Σαουθάμπτον. Ο Πολωνός γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Πολωνία γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «άγιοι» όμως επιθυμούν να του ανανεώσουν την συνεργασία. Όποιος προλάβει.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου