ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δίχως τον κόσμο του στο Γεντί Κουλέ

Δίχως τον κόσμο του στο Γεντί Κουλέ

Για δεύτερη σεζόν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ δίχως τον κόσμο του, καθώς η Super League χαρακτήρισε το παιχνίδι ως "υψηλής επικινδυνότητας".
Το Σάββατο (2/3, 19:30) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, για την 24η αγωνιστική τoυ πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, δεν θα έχουν τους φιλάθλους τους στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς στη σύσκεψη ασφαλείας που έγινε για το ματς, το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε ως "υψηλής επικινδυνότητας".
Αφού, λοιπόν, η Super League, σε συνεννόηση με την αστυνομία, χαρακτήρισαν το ματς ως "υψηλής επικινδυνότητας", ο ΟΦΗ αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό.

Έτσι, οι Πειραιώτες δεν θα μπορέσουν να παραχωρήσουν εισιτήρια στον κόσμο τους, και ειδικά στους κρητικούς οπαδούς τους, οι οποίοι ανέμεναν την στιγμή ώστε να στηρίξουν τον Ολυμπιακό στο νησί τους.

Τα μέτρα ασφαλείας πάντως για την αναμέτρηση θα είναι αυστηρά, με την διοίκηση του ΟΦΗ να αναφέρει πως δεν θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδιά. Τα εισιτήρια που θα δοθούν θα κοστίζουν 10 και 20 ευρώ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου