ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις προπονητη και παικτων

 Δηλωσεις προπονητη και παικτων

01/03/2013

Μπαρτζώκας: "Είχαμε υπομονή"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η βελτίωση στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και η υπομονή στην επίθεση, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μπεσίκτας.
Οι Πρωταθλητές Ευρώπης πέτυχαν την 5η σερί νίκη τους (και 3η σερί εκτός έδρας) στο Top-16, επικρατώντας στην Τουρκία με 60-79 της Μπεσίκτας, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
"Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς όπως κάθε νίκη στο TOP-16. Κάθε λάθος σε αυτή τη φάση μπορεί να το πληρώσουμε ακριβά, κάθε λάθος μετράει. Η αποψινή μας απόδοση ήταν αρκετή για να φτάσουμε στη νίκη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας. Είχαμε υπομονή, δεν ήταν εύκολο το ματς", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πειραιωτών και συμπλήρωσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ καθώς η Μπεσίκτας είχε πολλά επιθετικά, ειδικά με τον Φόλκερ. Βελτιώσαμε την άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την υπομονή να βρούμε τον ανοικτό παίκτη και τελικά να φτάσουμε στη νίκη.

Συγχαρητήρια στη Μπεσίκτας, η οποία δεν έχει έξτρα κίνητρο, δεν έχουν νίκη ως τώρα αλλά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι πολύ σκληρά".

Πρίντεζης: "Είμαστε ασταμάτητοι όταν βρίσκουμε ρυθμό"

Ο Πρίντεζης τόνισε πως όταν ο Ολυμπιακός όταν βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι του είναι ασταμάτητος, όντας δύσκολο για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα να τους περιορίσει. "Καλή άμυνα, ριμπάουντ και τρέξιμο", είναι τα "κλειδιά", σχολίασε.
Ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε θετική εμφάνιση στην Πόλη κόντρα στην Μπεσίκτας (9π, 8ρ, 2ασ), βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει στην πέμπτη σερί νίκη του στο TOP-16 και στο τρίτο σερί "διπλό" των Πειραιωτών στον όμιλο τους. Στις δηλώσεις του ο 28χρονος φόργουορντ σχολίασε πως η ομάδα όταν βρίσκει ρυθμό είναι ασταμάτητη, όντας δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη να τους περιορίσει.
Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε τα εξής για τη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη: "Δεν είχαμε συγκέντρωση στο ξεκίνημα, ίσως να το θεωρήσαμε εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό γιατί έχει συμβεί και σε άλλα ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πήραμε εύκολα τη νίκη.

Δεν είναι σημαντικό το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, το κοιτάζουμε και αυτό σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, σαν ένα εντός έδρας ματς.

Όταν βρίσκουμε ρυθμό για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης, όχι μόνο για Μπεσίκτας, είναι δύσκολο να μας σταματήσει. Δηλαδή όταν παίζουμε καλή άμυνα, παίρνουμε τα ριμπάουντ και τρέχουμε", σχολίασε.

Σλούκας: "Να διορθώσουμε το νωθρό ξεκίνημα"

Ο Σλούκας παρά την εύκολη νίκη στην Πόλη επί της Μπεσίκτας, έκανε την αυτοκριτική του τονίζοντας πως η ομάδα του Ολυμπιακού θα πρέπει να διορθώσει το γεγονός πως ορισμένες φορές ξεκινάει νωθρά στα παιχνίδια της.
Ο Κώστας Σλούκας λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα για τους Πειραιώτες στην Πόλη κόντρα στην Μπεσίκτας (60-79), μίλησε για το παιχνίδι. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος στο ματς σημείωσε 7 πόντους δίνοντας και 2 ασίστ, παρά το "διπλό" έκανε την αυτοκριτική του, τονίζοντας πως η ομάδα του Ολυμπιακού θα πρέπει να διορθώσει το γεγονός πως στα ματς της συνήθως κάνει νωθρό ξεκίνημα.
Ο Κώστας Σλούκας είπε τα εξής για τη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Πόλη: "Ίσως να τον υποτιμήσαμε λίγο τη Μπεσίκτας.

Κάναμε ένα νωθρό ξεκίνημα και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.

Πριν το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα έχουμε το ματς με την Καβάλα.

Το μόνο που έχω να πω είναι για εκείνο το ματς είναι ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου