ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το "ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη

Το "ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη

26/02/2013

Το
Ο κ. Χρήστος Φλάμπουρας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Μεντιτεράνιαν (καύσιμα, λιπαντικά κλπ), πρόσφερε στον Ερασιτέχνη έαν πολύ σημαντικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση χωρίς να επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί το ύψος του . Αυτό μάλιστα καταδυκνείει τα μεγάλα αισθηματά του για τον σύλλογο και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Με την επιστολή αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κύριο Χρήστο Φλάμπουρα για την οικονομική ενίσχυση προς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, εξαιτίας και της έλλειψης κρατικών χορηγήσεων είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει τέτοιου είδους βοήθεια η οποία έχει ως κοινό στόχο και όραμα τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ανιδιοτελής και από καρδιάς προσφορά του κυρίου Φλάμπουρα , θα αποτελέσει το παράδειγμα που θα ακολουθήσουν και άλλοι φίλαθλοί από τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή που ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην οικονομική του εξυγίανση.
Με εκτίμηση,
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π»

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου