ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μόνος του στην τρίτη θέση του ομίλου ο Ολυμπιακός

Μόνος του στην τρίτη θέση του ομίλου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με την 6η νίκη του στο TOP-16 έμεινε μόνος του στην 3η θέση του ομίλου και βρίσκεται σε θέση πρόκρισης, καθώς η Χίμκι έχασε από την Μπαρτσελόνα. Η Μακάμπι πήρε "διπλό" στη Βιτόρια, ενώ η Σιένα κέρδισε την Φενέρ.
Η 9η αγωνιστική στο GROUP F ολοκληρώθηκε και βρίσκει τον Ολυμπιακό μόνο του στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 6 νίκες και 3 ήττες. Οι Πειραιώτες με την 5η σερί επικράτηση τους στο TOP-16 της Euroleague επί της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη (60-79), όντας μάλιστα αυτή η νίκη το τρίτο σερί "διπλό" τους στον όμιλο, δεν ισοβαθμούν πλέον με την Χίμκι, καθώς η ρωσική ομάδα ηττήθηκε στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα με σκορ 71-69.
Με τη νίκη του επί της Μπεσίκτας ο Ολυμπιακός ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο την θέση του στον όμιλο, αποκτώντας ξεκάθαρο προβάδισμα από τους αντιπάλους του στο θέμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Στα άλλα ματς του γκρουπ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μεγάλο "διπλό" στην έδρα της Κάχα Λαμποράλ με σκορ 62-66, ενώ η Σιένα κέρδισε την Φενέρμπαχτσε στην Ιταλία (87-69).

Έτσι, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα παραμένει πρώτη στην κορυφή του ομίλου με 8 νίκες και 1 ήττα, ακολουθεί δεύτερη η Σιένα (7-2), τρίτος είναι ο Ολυμπιακός (6-3), ενώ πλέον βρίσκεται στην τέταρτη η Χίμκι (5-4), με αυτές να είναι οι ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις θέσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην πέμπτη θέση, πλέον, ισοβαθμούν Μακάμπι και Κάχα (με 4 νίκες και 5 ήττες).

Στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου (7η και 8η θέση) βρίσκονται δύο τουρκικές ομάδες, οι οποίες έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους, όπως η Φενέρμπαχτσε (2-8) και η Μπεσίκτας (0-8). Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως συγκεντρώνει η ερχόμενη 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague, καθώς το καλεντάρι έχει σημαντικά ματς. Καταρχάς, ο Ολυμπιακός την Πέμπτη 7 Μαρτίου (21:45) θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε την ίδια ημέρα θα αντιμετωπίσει στην Τουρκία την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Παρασκευή (8/3) η Χίμκι θα παίξει κόντρα στην Σιένα στην Μόσχα, ενώ η Μπεσίκτας θα αγωνιστεί απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά ο όμιλος του Ολυμπιακού:

Αναλυτικά η επόμενη αγωνιστική στο γκρουπ των Πειραιωτών:

  
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου