ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Την Τετάρτη το Δ.Σ.των Βετεράνων

Την Τετάρτη το Δ.Σ.των Βετεράνων

26/02/2013

Την Τετάρτη το Δ.Σ.των Βετεράνων
Την Τετάρτη, 27 Φλεβάρη,  έχει ορίσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού τη συνεδρίαση του για να οριστικοποιήσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πολλών αγώνων που θα έχει και τη φετινή χρονιά. Πρόκειται άλλωστε για έναν από τους πλέον δραστήριους συνδέσμους Βετεράνων σε όλον τον κόσμο και δεν είναι τυχαία τα εύσημα που συνεχώς εισπράττουν για της εξαιρετικές δράσεις τους.
Ο πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας, ο πρώτος αντιπρόεδρος, Μίμης Στεφανάκος ,ο δεύτερος αντιπρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο γενικός γραμματέας Αντώνης Γλύκας, ο ταμίας Θανάσης Αγγελής και τα μέλη Γιώργος Κωττάκης, Νίκος Μαργιόλης , Γιάννης Λάλας, Χρήστος Καλτσάς, Σωτήρης Γκαβέζος, Αλέκος Κτενάς, αλλά και ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντώνης Τζανετουλάκος θα συνεδριάσουν στα ιδιόκτητα γραφεία του συνδέσμου για να αποφασίσουν για το πρόγραμμα των αγώνων, βάσει των προσκλήσεων που έχουν από: Μυτιλήνη, Κάλυμνο, Μήλο, Ερμιόνη, Γύθειο, Γαλαξίδι, Πιερία, Βόλο, Ελασσόνα, Θήβα, Ορχομενό, Πρέβεζα και άλλα μέρη της Ελλάδας.
Το πρώτο παιχνίδι των Βετεράνων έχει ήδη οριστεί για τις 11 Μαρτίου στη Θήβα και θα ανοίξει ουσιαστικά τη σειρά των 25 αγώνων που θα δώσουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού με φιλανθρωπικούς πάντοτε σκοπούς.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου