ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

 
Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στο Βραχάτι, με τον κόσμο στο πλευρό του, κάρφωσε τον ΠΑΟΚ με 3-0, και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον τελικό του Λιγκ Καπ, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (2/3, 17:00). Αντίπαλος η Κηφισιά, που επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ. Φουλ για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο βόλεϊ ανδρών.
O Oλυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ 3-0 σετ στον Β' ημιτελικό του League Cup "Nίκος Σαμαράς", που διεξάγεται στο "Γ. Τριαντάφυλλος" του Βραχατίου, και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κηφισιάς το Σάββατο (2/3) στις 17. 00 (Novasports4) .
Ολυμπιακός και ΑΟ Κηφισιάς θα διεκδικήσουν το Σάββατο (2/3,17.00) το 2ο League Cup "Νίκος Σαμαράς" στο Βραχάτι. Καταχειροκροτήθηκε η σύζυγος του Νίκου Σαμαρά, Ελένη Δούκα. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εμφανώς ανώτεροι και πήραν δίκαια την πρόκριση.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δημήτρης Καζάζης (Ολυμπιακός): "Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα χθεσινά προβλήματα με την γαστρεντερίτιδα. Στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι αθλητές. Πιέσαμε τον ΠΑΟΚ στα αδύνατα σημεία του και με εξαίρεση στο 2ο σετ, ήρθε μια εύκολη νίκη, που μας στέλνει στον τελικό. Δεν θα είναι εύκολος ο τελικός. Είδαμε νωρίτερα πως η Κηφισιά τα κατάφερε πολύ καλά και πήρε τη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να την υποτιμήσουμε. Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να φτάσουμε στον στόχο που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσω τον πρώτο τίτλο στην προπονητική μου καριέρα".

Στέλιος Καζάζης (ΠΑΟΚ): "Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Με θυμώνει ιδιαίτερα ο τρόπος που χάσαμε το δεύτερο σετ, με τρεις συγκεκριμένες φάσεις που ελέγχαμε. Τις λάθος θέσεις, ένα μαλακό χτύπημα του Γιορντάνοφ και ένα ατομικό μπλοκ. Θα ήθελα πολύ να πάρουμε το σετ, για να μπει στην πίεση ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και όταν δεν τον πιέσεις, κρατάει τις διαφορές και παίρνει τα αποτελέσματα. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, για μας έχει απομείνει το κομμάτι της τετράδας και τα πάντα θα κριθούν στον επόμενο μήνα. Κάνουμε αρχή με τη Σύρο μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί το μυαλό της ομάδας να λειτουργεί καλύτερα, να είμαστε πειθαρχημένοι και να το πιστεύουμε περισσότερο. Δεν ξέρω αν ο τρόπος δουλειάς μου αυτές τις 12 μέρες, έχει φέρει μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες, γι’ αυτό θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. Αυτό που θέλω να τους μεταφέρω είναι η πίστη του να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και να έχουμε συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς, μέσα από τον οποίο, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας".

Μενέλαος Κοκκινάκης: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρά τα προβλήματα που είχαμε χθες με τις ιώσεις. Καταφέραμε να τα αφήσουμε έξω από το γήπεδο και παίξαμε αρκετά καλά, ώστε να κερδίσουμε με 3-0. Αφήνουμε πίσω αυτό το ματς και κοιτάμε τον αυριανό τελικό. Θέλουμε πολύ το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός έχει γεννηθεί να είναι έτοιμος για να κατακτά τίτλους. Αύριο είναι η πρώτη μέρα, είδαμε την Κηφισιά, ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε αποφασισμένοι για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Μπόμπι Γιορντάνοφ: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και περιμένω με αγωνία τον αυριανό τελικό με την Κηφισιά, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο με τον Ολυμπιακό, που όλοι ξέρουν πως πολύ αγαπώ. Η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και παρά τα προβλήματα της Πέμπτης με την ίωση, κάναμε αυτό που έπρεπε και φτάσαμε στο 3-0. Πλέον, το μυαλό μας είναι στον τελικό, στον οποίο, θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να πανηγυρίσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν".

Ντίμα Φιλίποφ: "Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, ελέγξαμε τον ρυθμό και φτάσαμε σχετικά εύκολα στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τελικά, δεν επηρεαστήκαμε από τα χθεσινά προβλήματα. Ήρθαμε εδώ για να κατακτήσουμε τον τίτλο και πιστεύω να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι με την Κηφισιά, προκειμένου να τα καταφέρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν και πάλι κοντά μας".

Τα σετ: 25-20, 26-24, 25-17.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης Δημ.): Χριστοφιδέλης 5 (4/10, 57% υπ.), Κοκκινάκης 15 (12/19, 1 άσσο, 1 μπλόκ, 38% υπ.), Φιλίποβ, Παπαδόπουλος 5 (5/8), Ιορντάνοφ 19 (18/23, 1 μπλοκ), Σμαραγδής 6 (4/8, 1 άσος, 1 μπλοκ), / Στεφάνου (λ. - 70% υπ., 40% άριστες), Μαρούλης, Ποτότσνικ, Σωτηρίου, Μάρκου.

ΠΑΟΚ (Καζάζης Στ.): Παντακίδης 6 (4/8, 2 μπλοκ), Πλίκας 1(1/2), Χατζηλιάδης 3 (3/5, 33% υπ.), Κανέλλος 9 (8/10, 1 μπλόκ), Αρμενάκης 8 (5/14, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Ντος Σάντος 9 (8/22, 1 άσσος, 36% υπ.) / Παπαδημητρίου (λ.-60% υπ. - 27% άριστες), Αμπουίλα 4 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Μαυροβουνιώτης 5 (5/10, 36% υπ.), Μπερμούδες, Αγγελής 1 (1 άσος).

www.redplanet.gr/




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου