ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Στο Βραχάτι με ίωση οι Σμαραγδής και Σωτηρίου

Στο Βραχάτι με ίωση οι Σμαραγδής και Σωτηρίου

Οι Σμαραγδής και Σωτηρίου οι οποίοι ταλαιπωρούνται με γαστρεντερίτιδα πήγαν στο Βραχάτι, αλλά δεν θα κάνουν προπόνηση. Αμφίβολη η συμμετοχής τους κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμπύρετοι οι Φιλίποφ, Μαρούλης, Γιορντάνοφ.
Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή και το Σάββατο (1-2 Μαρτίου) θα λάβει μέρος στο Final-Four του 2ου League Cup "Νίκος Σαμαράς", το οποίο θα διεξαχθεί στο Βραχάτι της Κορινθίας. Αντίπαλος στον ημιτελικό για τους Πειραιώτες ο ΠΑΟΚ (την Παρασκευή στις 20:00), αλλά στο ματς οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Νίκος Σμαραγδής και ο Σωτήρης Σωτηρίου οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση (γαστρεντερίτιδα) μετέβησαν τελικά στο Βραχάτι με Ι.Χ.

Ακολουθούν αγωγή και δεν θα κάνουν προπόνηση την Πέμπτη (28/2). Ανάλογα με το πως θα είναι την παραμονή του αγώνα (την Παρασκευή) θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή τους ή όχι στον ημιτελικό του League Cup με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Σε καλύτερη κατάσταση πάντως είναι οι Φιλίποφ, Μαρούλης και Γιορντάνοφ οι οποίοι ήταν εμπύρετοι. Φαίνεται πως η ίωση που ταλαιπώρεισαι την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού... μετακόμισε στην αντίστοιχη του βόλεϊ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου