ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κίνδυνος να κλείσει το "Καπαγέρωφ"

Κίνδυνος να κλείσει το "Καπαγέρωφ"

Δίχως έδρα είναι πιθανό να μείνουν οι ομάδες πόλο του Ολυμπιακού, καθώς το κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ", σύμφωνα με έλεγχο που έγινε, αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικότητας. Οι αρμόδιοι μάλιστα ζήτησαν να "κλείσει" άμεσα!
Λόγω προβλήματος στατικότητας στην οροφή του "Πέτρος Καπαγέρωφ", δηλαδή στο κολυμβητήριο του Πειραιά που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ολυμπιακός, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κλείσει! Το κολυμβητήριο να τονίσουμε πως ανήκε στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.
Όπως έγινε γνωστό, πριν λίγες μέρες, μία επιτροπή μηχανικών από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά πήγε στο Παπαστράτειο για να ελέγξει το κολυμβητήριο προκειμένου να ανανεωθεί η επίσημη άδεια λειτουργίας.

Στην αυτοψία που έκαναν οι ειδικοί διαπίστωσαν σοβαρά προβλήματα στο κολυμβητήριο και κυρίως στην οροφή του που εκτίμησαν οτι δεν είναι κατάλληλη και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Οι αρμόδιοι, μάλιστα, ζητάνε το άμεσο σφράγισμα του Παπαστράτειου και αν αυτό γίνει πράξη τότε τόσο η ομάδα του Ολυμπιακού όσο και ο συμπολίτης Εθνικός, θα μείνουν δίχως έδρα!

Για το θέμα είναι ενήμερος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ενώ ο πρόεδρος του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, Κωνσταντίνος Πρίφτης, προσπαθεί να πάρει παράταση για την υλοποίηση της απόφασης, ενώ ζητά και να ξαναγίνει έλεγχος. Το πρόβλημα στατικότητας, πάντως, είναι σοβαρό, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου