ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Καταδικάζει κάθε μορφή βίας ο Ολυμπιακός

Καταδικάζει κάθε μορφή βίας ο Ολυμπιακός

25/02/2013
 Με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr σχετικά με επίθεση σε δημοσιογράφο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαππάς, τονίζει πως ο Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας.

Καταδικάζει κάθε μορφή βίας ο Ολυμπιακός
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τομαράς, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη.

Η επίσημη θέση των «ερυθρολεύκων», όπως εκφράζεται από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστα Καραπαππά, είναι πως το θέμα θα εξεταστεί κι εφόσον το περιστατικό είναι αληθές, είναι καταδικαστέο.

Η δήλωση του κ. Καραπαππά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφής βίας εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου και δημοσιογράφου. Θα κοιτάξουμε το θέμα αν ισχύει, αλλά εφόσον είναι αληθινό το περιστατικό το καταδικάζουμε.

Όσον αφορά στο δημοσίευμα του gazzetta.gr, το οποίο εμπλέκει έναν θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Σάββα Θεοδωρίδη και εμένα προσωπικά έχει να κάνει καθαρά με την πολιτική που ακολουθεί η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Είναι απαράδεκτο σαν δημοσίευμα να εμπλέκεται ο Σάββας Θεοδωρίδης ένας Θρύλου του ποδοσφαίρου» ήταν η δήλωση που μετέφερε στους εκπροσώπους Τύπου, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου