ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν

Ετοιμάζει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν

26/02/2013
 Τα μεταγραφικά ζητήματα ήταν ένας από τα βασικά θέματα που συζήτησαν στη συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Μίτσελ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ετοιμάζει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν
Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ο Μίτσελ.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ολυμπιακού συζήτησαν για την ομάδα, τα πρώτα συμπεράσματα του Ισπανού μετά από τα πρώτα παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο και έγινε μία κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης σεζόν.

Οι μέχρι στιγμής επιλογές του 50χρονου τεχνικού έχουν φανερώσει ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια του Μοντέστο και του Πάντελιτς, ενώ ακόμη ένας λόγος είναι οι ηλικίες τους.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Ιμπαγάσα, αν και ο Αργεντινός χαφ προσφέρει τις υπηρεσίες του προερχόμενος από τον πάγκο.

Από την πλευρά του, ο Ντιακιτέ φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στην ομάδα, αφού τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας έχει… καπαρώσει το τελευταίο διάστημα ο Παπάζογλου, ενώ το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο ρόστερ ο Βραζιλιάνος Σαλίνο της Μπράγκα.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Πίνο, ο οποίος δεν έχει δείξει κάτι μοναδικό στους δύο μήνες που είναι στην ομάδα.

Ο Μίτσελ σε συνεργασία με τον Κοβάσεβιτς και τον Λορένθο αναζητούν ποδοσφαιριστές και οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι ακόμη μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, έναν παίκτη τύπου Μιραλάς, και ενός τρίτου επιθετικού.

Επίσης, εξελίξεις ίσως υπάρξουν και στο θέμα του τερματοφύλακα. Ο Ντρόμπνι έχει προταθεί, έχουν γίνει συζητήσεις, όμως κατά μία πηγή δεν είναι βέβαιη η απόκτησή του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σήμερα θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στ Γιάννενα με στόχο της πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού έχουν τεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Φουστέρ, οι οποίοι είναι αρκετά πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου