ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Κοιτάει Μήτρογλου (και) η Φιορεντίνα

Κοιτάει Μήτρογλου (και) η Φιορεντίνα

19/03/2013
 Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η Φιορεντίνα (μετά την Βέρντερ και την Μπολόνια) εξετάζεται την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου. Η απάντηση της ΠΑΕ στα σενάρια των τελευταίων ημερών.

Κοιτάει Μήτρογλου (και) η Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα είναι η τελευταία ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Μετά την Μπολόνια και τη Βέρντερ Βρέμης, οι «βιόλα» παρακολουθούν στενά την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού, ο οποίος χάρισε τη νίκη (1-0) στον Ολυμπιακό με καταπληκτικό γκολ στο προχθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες παραχωρούν τον 24χρονο φορ μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι μικρό, όμως ο «Μητρο-γκολ» είναι φανερό ότι εξετάζεται από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν τα δημοσιεύματα γίνουν επίσημες προτάσεις από τους συλλόγους που δείχνουν ενδιαφέρον να αποκτήσουν τον Μήτρογλου…

Το ταξίδι στην Αγγλία

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στην Αγγλία αφορούσε θέματα των επιχειρήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο, η παρουσία και του Θόδωρου Γιαννίκου έδωσε άλλη διάσταση στο συγκεκριμένο θέμα, αν και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επέμεναν ότι δεν αφορούσε μεταγραφικές υποθέσεις του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι φήμες που είχαν αναπτυχθεί το προηγούμενο διάσημα, όμως το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει αρκετά σενάρια που αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τους Πειραιώτες.

Ένας από αυτούς είναι ο νεαρός μέσος Σούσο της Λίβερπουλ, ο Γιόσι Μπεναγιούν που θα μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι και ο Τόμας Ροζίτσκι, ο οποίος παίζει λίγο στην Άρσεναλ και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει θέμα αποχώρησης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, άτυχος στάθηκε ο Σαλίνο. Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ της Μπράγκα τραυματίστηκε στο ματς με τη Μαρίτιμο και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό στον τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου