ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός για Βιγιαφάνιες

Ολυμπιακός για Βιγιαφάνιες

19/03/2013
 Νέα μεταγραφικά σενάρια από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική προκύπτουν κάθε μέρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος – σύμφωνα με τους Αργεντινούς – εξετάζει την περίπτωση του Βιγιαφάνιες.

Ολυμπιακός για Βιγιαφάνιες
Στο προσκήνιο επανέρχεται το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως μετέδωσαν μέσα της Αργεντινής.

Η SportDay υποστηρίζει πως αυτό το σενάριο να υπάρχει λόγω του χρέους που έχει η Ιντεπεντιέντε προς Πειραιώτες από τη μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες.

Ο Βιγιαφάνιες είναι 22 ετών και παίζει ως επιθετικός χαφ στην αργεντίνικη ομάδα, στην οποία βρίσκεται από το 2011 στο ρόστερ της.

Τη φετινή σεζόν μετράει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μοιράσει και μία ασίστ στους συμπαίκτες του σε 618 συνολικό χρόνο.

Δεν ξεχνάει τη Ρεάλ ο Μίτσελ

Η εφημερίδα «Γαύρος» αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για τον Ντένις Τσέρισεφ και τον Άλεξ Φερνάντεθ, οι οποίοι αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας».

Ωστόσο, η υπόθεση του Ρώσου χαφ είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο τον προετοιμάζει τη φετινή σεζόν για να τον προβιβάσει την επόμενη στην πρώτη ομάδα του ισπανικού συλλόγου και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Έβερτον.

Άλλωστε, τον είχε πάρει στην αποστολή στους αγώνες με Άγιαξ και Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, δείγμα των προθέσεων του Πορτογάλου τεχνικού για τον 23χρονο παίκτη.

Από την πλευρά του, ο Άλεξ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν επιθυμεί να μείνει στην δεύτερη ομάδα των «μερένχες».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου