ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

 Δηλωσεις μετα την αναμετρηση

18/03/2013

Μέγιερι: «Μπορούμε και καλύτερα»

17/03/2013
 Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα, όπως έγραψε στο Twitter ο Μπάλαζ Μέγιερι μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Μέγιερι: «Μπορούμε και καλύτερα»
Το όμορφο τέρμα και τη νίκη (1-0) κρατά ο Μπάλαζ Μέγιερι στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα. «Νίκη… Ο Μήτρογλου πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ! Διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας, αλλά για να είμαστε δίκαιοι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα… ευχαριστούμε για την υποστήριξη», έγραψε στο Twitter ο Ούγγρος τερματοφύλακας.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε»

17/03/2013
 Την άποψη πως ο Ολυμπιακός πρέπει να νικά σε κάθε ματς εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη στην Κέρκυρα.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να νικάμε»
Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως η νίκη ήρθε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και πως το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα φαίνεται και θα πρέπει να φαίνεται σε κάθε ματς.

Αναλυτικά: «Σήμερα, νικήσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Το 1-0 μας φτάνει και προχωράμε μπροστά. Σαν Ολυμπιακός, είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είμαστε πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και το αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή. Θα συνεχίσουμε έτσι σε όλες τις διοργανώσεις, όπου μετέχουμε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Κέρκυρα που ολυμπιακοκρατείται, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να σέβεται την ιστορία του».

Μίτσελ: «Μας δυσκόλεψε και ο αντίπαλος»

17/03/2013
 Στη μη αποτελεσματικότητα στην επίθεση και το παιχνίδι της Κέρκυρας, απέδωσε ο Μίτσελ τη δυσκολία του Ολυμπιακού να φύγει με το "διπλό" (0-1) από την έδρα των Φαιάκων.

Μίτσελ: «Μας δυσκόλεψε και ο αντίπαλος»
Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού ο Μίτσελ. Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε ότι οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν τόσο από τον αγωνιστικό χώρο, όσο και από τους γηπεδούχους που προσπάθησαν για το καλύτερο.

Το σχόλιο του τεχνικού του Ολυμπιακού:

«Είναι αλήθεια ότι χρειαζόμασταν μία ώθηση επιπλέον που δεν την είχαμε από την αρχή και χρειαζόμασταν να είμαστε και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ήταν κάτι παρόμοιο με αυτό που μας συνέβη την περασμένη Τετάρτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι αλήθεια πως και ο αγωνιστικός χώρος δεν μας επέτρεπε πολλά πράγματα, αλλά και ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε και προσπάθησε να πάρει ό,τι καλύτερο μπορούσε».

Μήτρογλου: «Πάντα έτοιμος να βοηθήσω»

17/03/2013
 Στη διάθεση του Ολυμπιακού ανά πάσα στιγμή είναι ο Κώστας Μήτρογλου, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη (1-0) επί της Κέρκυρας.

Μήτρογλου: «Πάντα έτοιμος να βοηθήσω»
Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, όποτε του ζητηθεί, δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη (1-0) στους πρωταθλητές Ελλάδας επί της Κέρκυρας.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κέρκυρα είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως τα καταφέραμε γιατί δώσαμε το 100% στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα ματς που έχουμε γιατί έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα», δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου.

Για το πόσο σημαντικό είναι να κρίνονται αγώνες του Ολυμπιακού χάρη στο δικό του γκολ: «Εγώ έχω πει ότι όποτε με χρειαστεί ο προπονητής θα είμαι έτοιμος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν έχει σημασία αν θα βάλω το γκολ. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και για αυτό είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω».

Για το αν είναι δύσκολο να διατηρηθούν σε υψηλό ρυθμό καθώς δεν υπάρχει το κίνητρο μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Όχι δεν είναι δύσκολο γιατί είμαστε ποδοσφαιριστές και μας αρέσει κάθε παιχνίδι να παίζουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε πάντα ότι παιχνίδι και αν είναι».

Για το γεγονός ότι στο γκολ που πέτυχε κατευθύνθηκε στον πάγκο και το πανηγύρισε με τον Δημήτρη Σιόβα: «Είχα πει ότι αν πετύχω γκολ θα πάω σε αυτόν».

Μανωλάς: «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

17/03/2013
 Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει τη σεζόν μετρώντας μόνο νίκες, όπως δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς μετά το «διπλό» κόντρα στην Κέρκυρα.

Μανωλάς: «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»
Οι παίκτες του Ολυμπιακού δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον κακό αγωνιστικό χώρο στην Κέρκυρα και γι’ αυτό επικράτησαν με το… φτωχό 1-0, σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τόνισε πως στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι νίκες μέχρι τέλους.

«Δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε καλή παρουσία στο γήπεδο αλλά ήταν και πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για να πάρουμε τη νίκη και στα υπόλοιπα ματς», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς.

Για τα 605 αγωνιστικά λεπτά που έχει να δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός σε εκτός έδρας ματς: «Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να μπορούμε να κρατάμε το μηδέν πίσω. Αυτή είναι η δουλειά της άμυνας και του τερματοφύλακα. Είμαστε ευχαριστημένοι που το καταφέρνουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε συνέχεια αυτό».

Για την επιστροφή Αβραάμ Παπαδόπουλου: «Ο Αβραάμ για εμένα είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός αυτή τη στιγμή. Συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά μαζί του και ευελπιστώ και στη συνέχεια να έχουμε την ίδια καλή συνεργασία και να αποδίδουμε καλά στην άμυνα για να μην δεχόμαστε γκολ».

Για τα τελευταία τέσσερα ματς: «Σίγουρα είμαστε ο Ολυμπιακός και σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου