ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Olympiacos24.gr το ΡΕΖΙΛΙΚΙ του Παναθηναϊκού!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Olympiacos24.gr το ΡΕΖΙΛΙΚΙ του Παναθηναϊκού!

22/03/2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Olympiacos24.gr το ΡΕΖΙΛΙΚΙ του Παναθηναϊκού!
*** ΤΗΝ μεγαλύτερη ξεφτίλα όλων των εποχών, επί διοικητικού επιπέδου, υπέστη ο Παναθηναϊκός μέσω του εκπροσώπου του στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας κ. Παναγόπουλου * Ο ΕΝ λόγω παράγοντας εμφανίστηκε στο ΔΣ της διοργανώτριας προκειμένου να συζητήσει το θέμα των ημερομηνιών για τους αγώνες πλέϊ όφ σε συνδυασμό με τον τελικό Κυπέλλου * ΟΤΑΝ όμως αναπτύχθηκαν οι δύο επιλογές, ξεκίνησε η ψηφοφορία και ήρθε η σειρά του κ. Παναγόπουλου να ψηφίσει, ψήφισε υπέρ της λύσης πού … δεν συνέφερε στην ομάδα του !

*** ΚΑΠΟΙΟΙ έβαλαν τα γέλια, κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να συνέλθουν από την έκπληξη * Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Σούπερ Λίγκας, ο κ. Γιάννης Μόραλης, αδυνατώντας να κατανοήσει το σκεπτικό του κ. Παναγόπουλου, σταμάτησε τη διαδικασία * «ΤΟ ξέρεις ότι ψηφίζεις κατά των συμφερόντων σου ;», του είπε * ΚΑΙ προσπάθησε και αυτός να του εξηγήσει, όπως και οι άλλοι, ότι αν τα πλέϊ οφ γίνονταν πριν από τη χορήγηση αδειών συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως ήθελε να ψηφίσει, όποια θέση και αν καταλάμβανε η ομάδα του, θα έπρεπε μετά να αντικατασταθεί, πράγμα πού τουλάχιστον θα προκαλούσε την οργή των οπαδών του

*** Ο ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΙΤΗΣ μάλιστα, εκπρόσωπος της Ξάνθης, έβαλε χέρι στον πρόεδρο της Λίγκας : * «ΓΙΑΤΙ σταμάτησες τη διαδικασία ;» * «ΜΑ δεν είδες ; Ψήφισε εναντίον των συμφερόντων της ομάδας του» * «ΚΑΙ τι … μας νοιάζει εμάς, συνέχισε σε παρακαλώ» * ΤΗΝ ίδια ώρα, ο Γιάννης Κομπότης προσπαθούσε με το … μαλακό, να πείσει τον Παναγόπουλο ότι κάνει λάθος : * «ΔΕΝ κατάλαβες, αγάπη μου τι ακριβώς συμβαίνει, πρόσεξέ με»

*** ΕΚΕΙΝΟΣ όμως πού κυριολεκτικά βγήκε απ’ τα ρούχα του, ήταν ο Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος και εκπρόσωπος του Ατρομήτου, ο οποίος έλεγε τα ίδια στον πράσινο εκπρόσωπο, χωρίς όμως την … τρυφερότητα του Κομπότη * ΕΚΕΙΝΗ τη λάθος στιγμή, ο Παναγόπουλος προσπάθησε να αντιδράσει : «Αντε, τελείωνε επιτέλους» είπε στον Σπανό * ΤΙ ήταν να το πεί, όμως !

*** Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ατρομήτου ξέσπασε πάνω του : * «ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ πού θα μου πείς τελείωνε ! * ΕΝΑΣ υπάλληλος είσαι, πού δεν έχεις βάλει ποτέ ούτε ευρώ στην ομάδα σου * ΕΓΩ έχω βάλει τα λεφτά μου και θα μου πείς τι να κάνω ; * ΑΣΧΕΤΕ, έ άσχετε» !

*** ΑΥΤΗ ειδικά η λέξη, ήταν πού ενόχλησε περισσότερο τον κ. Παναγόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να αντιδράσει : * «ΑΣΧΕΤΟΣ … μπορεί να είμαι, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι … Πειράζει ;» * «Τι να ρωτήσεις, άσχετε, πού γελάνε μαζί σας όλες οι ομάδες * ΟΡΙΣΤΕ, ρώτα» !

*** ΚΑΠΟΥ εκεί, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού φάνηκε σαν να κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε

* ΕΠΕΙΔΗ όμως είχε ήδη εκτεθεί ως … «άσχετος», αποφάσισε να ψηφίσει λευκό * ΔΗΛΑΔΗ, σαν να μην ψήφισε καθόλου * ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ήταν γι’ αυτόν η πιο συμφέρουσα λύση, έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα * ΗΤΑΝ όμως πολύ αργά * Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ είχε ήδη συντελεστεί και ήταν ανεπανόρθωτη * ΝΑ … χαίρεται τους συνεργάτες του ο κ. Αλαφούζος


*** ( Υ.Γ. Μη με ρωτήσετε ποια θέση πήρε ο έτερος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Βασίλης Κωνσταντίνου * Ο ΜΕΓΑΛΟΣ αυτός «τσαμπουκάς» των ελληνικών γηπέδων, δεν έβγαλε τσιμουδιά την ώρα πού γινόταν ο χαμός με τον εξευτελισμό του … «προϊσταμένου» του * ΣΤΟΜΑ είχε και μιλά δεν είχε ! * ΣΟΥ λέει, μπας και πετάξω κι’ εγώ καμιά κοτσάνα και γίνω ρεζίλι των σκυλιών, καλύτερα να μη μιλάω

*** Υ.Γ. 2 : Ηταν εκεί και … τρίτος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού * ( ΕΧΩ την εντύπωση ότι επίτηδες τους στέλενι τρείς – τρείς ο Τουϊτης * ΓΙΑΤΙ απλά, δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα τους ! )
* ΗΤΑΝ η κ. Μπαλωμένου, η δικηγόρος πού έχει ο Αλαφούζος και στον Παναθηναϊκό και στο ΣΚΑΪ * ΟΤΑΝ πήρε τον λόγο, άρχισε να μιλάει για την διαφορά πού έχει το κανάλι της με το συνδρομητικό * ΤΟ αποτέλεσμα ήταν να την διακόψει ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, ο κ. Γιαννίκος : * «ΕΔΩ κυρία μου ήρθατε για να μιλήσετε ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, όχι του ΣΚΑΪ * ΤΟ τι κάνετε με το κανάλι σας, δεν μας ενδιαφέρει»

*** ΚΑΤΑ τα … άλλα, για την κατάντια της ομάδας του κ. Αλαφούζου, φταίει η … διαιτησία, η παράγκα και οι εγκληματικές οργανώσεις * ΚΑΙ όχι βέβαια οι εκλεκτοί του συνεργάτες …

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου