ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ανεβαίνει ο Ιμπαγάσα

Ανεβαίνει ο Ιμπαγάσα

22/03/2013
 Καθημερινά ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ανεβαίνει ο Ιμπαγάσα

Χωρίς προβλήματα και τις γνωστές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων εν όψει του Μουντιάλ, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα (31/03) με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Το σημερινό πρόγραμμα των Πειραιωτών πραγματοποιήθηκε και σήμερα χωρίς τους διεθνείς Φέισα, Μέγιερι, Μασάντο, Τζεμπούρ, Κάρολ, Μανιάτης, Χολέμπας, Μανωλάς, Αβραάμ και Μήτρογλου.

Παρόλα αυτά, ο Μίτσελ δεν μειώνει τον ρυθμό των προπονήσεων, αφού τους δουλεύει στο… τέρμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική, το κοντρόλ της μπάλας, την κυκλοφορία και κατοχή της και την άσκηση πίεσης προς την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Ιμπαγάσα καθημερινά να ανεβάζει ρυθμό. Ο Αργεντινός μοίρασε τον χρόνο εκγύμνασής του με ατομικό πρόγραμμα, ενώ συμμετείχε κάποια στιγμή στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.

Το θετικό για τον 37χρονο παίκτη είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων βοηθάει στην αποθεραπεία του, χωρίς να κάνει βιαστικές κινήσεις και να επιστρέψει όταν είναι απόλυτα έτοιμος στην αγωνιστική δράση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν την Τρίτη το πρωί στις προπονήσεις, αφού τις επόμενες τρεις μέρες έχουν πάρει ρεπό από τον Μίτσελ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου