ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Η… ώρα του Μίτσελ πλησιάζει

Η… ώρα του Μίτσελ πλησιάζει

22/03/2013
 Με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, η διοίκηση προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα σεζόν. Ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει σύντομα ο Μίτσελ.

Η… ώρα του Μίτσελ πλησιάζει
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και στοχεύει στο Κύπελλο. Όμως, στην διοίκηση γνωρίζουν καλά ότι δεν αργεί η ώρα που θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις εν όψει της νέας σεζόν σε ό, τι αφορά το ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτή την στιγμή έχουν 38 ποδοσφαιριστές, αριθμός σαφώς πολύ μεγάλος σε σχέση με αυτόν που ο Μίτσελ θέλει να έχει για να δουλέψει στην προετοιμασία. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διοικούντες αρχίζουν σιγά-σιγά
να ασχολούνται με παίκτες που είτε έχουν δοθεί δανεικοί, είτε είναι υπό παραχώρηση…

Υπενθυμίζεται ότι στον Ολυμπιακό ανήκουν αλλά δεν αγωνίζονται στην ομάδα, οι Τάτος, Ζαραδούκας, Σουμπίνιο, Ποτουρίδης, Διαμαντάκος, Ντιελνά, Κάται, Γκρίμπιτς. Όλοι τους έχουν συμβόλαιο και ο Μίτσελ αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αποφασίσει αν και πόσοι από αυτούς θα μείνουν στην ομάδα. Αρχικά για να ακολουθήσουν την αποστολή στην προετοιμασία….

Από εκεί και πέρα, τονίζεται ότι ήδη έχουν αποκτηθεί για το καλοκαίρι οι Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Μπόατενγκ, Σαλίνο, Σάμαρης ενώ θέμα χρόνου είναι να «κλείσουν» και οι Μπουχαλάκης, Τζανακάκης. Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και θα προορίζονται για 11άδα…

Επιπλέον, είναι δεδομένη η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, παιδιά από τους Νέους που έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Next Gen Series όπως για παράδειγμα ο Ιωαννίδης.

Καταλαβαίνει κανείς ότι αν και είναι θεωρητικά νωρίς, ο Μίτσελ θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται τη μορφή του ρόστερ της επόμενης σεζόν, να «κόψει» αρκετούς, να φέρει πίσω όσους δανεικούς πιστεύει και να καταλήξει στο αν κάποιοι από αυτούς που έχουν αποκτηθεί από τώρα και είναι σε μικρή ηλικία, θα μείνουν ή θα πάνε σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρουν παιχνίδια.

Ο Ισπανός είναι δεδομένο ότι έχει δουλειά να κάνει αλλά είναι δεδομένα στα υπέρ του ότι βρίσκεται ήδη ένα διάστημα στην ομάδα και μπορεί να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τους παίκτες αυτούς, αντίθετα με ότι θα συνέβαινε αν ερχόταν το καλοκαίρι ένας προπονητής…

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου