ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δεν θα τον πουλήσει όσο-όσο

Δεν θα τον πουλήσει όσο-όσο

20/03/2013
 Πάνω από 5 εκατ. ευρώ αξιώνει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, αν και δεν «καίγεται» να τον δώσει σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Δεν θα τον πουλήσει όσο-όσο
Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού είναι επιβεβαιωμένο ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ειδικά μετά τα γκολ που πέτυχε τη φετινή σεζόν στο Champions League. Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Μπολόνια και Φούλαμ είναι μόνο μερικοί από τους συλλόγους που έχουν «τσεκάρει» τον 24χρονο φορ.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλες που εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του «Μητρο-γκολ», όμως δεν έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα… σκάσουν προτάσεις για την παραχώρηση του Μήτρογλου.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες δεν έχουν μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού του ποδοσφαιριστή, αφού δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και πιστεύουν πολύ στην αξία του.

Για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να πουλήσουν όσο-όσο έναν παίκτη που μπορεί – αποδεδειγμένα – να προσφέρει στην ομάδα. Η ρήτρα αποδέσμευσης έχει αλλάξει και δεν είναι πλέον 8 εκατ. ευρώ, αλλά και πάλι δύσκολα γίνονται πια μεταγραφές βάσει μίας τέτοιας ρύθμισης.

Όλα δείχνουν ότι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θα απαντούσε αρνητικά σε ένα ποσό πάνω των 5 εκατ. ευρώ, αφού υπολογίζει στο γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και στην εμπειρία που έχει αποκομίσει αγωνιζόμενος σε διοργανώσεις επιπέδου Champions League.

Μάλιστα, χθες στη Γερμανία υπήρχε δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Βέρντερ και αναφερόταν ότι η τιμή του υπολογίζεται στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Μήτρογλου και το ενδιαφέρον για την υπόθεσή του είναι φιλολογικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής φορ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Τζεμπούρ, επίσης, βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, για τον Αμπντούν ενδιαφέρεται η Σέλτικ, τον Μασάντο θέλει η Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Κώστας Μανωλάς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών και γερμανικών ομάδων, ο Μέγερι είχε πρόταση από την Εβερτον, ο Χολέμπας βρίσκεται στη λίστα της Μάιντς και ο Σιόβας σε εκείνη της Σταντάρ Λιέγης.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου