ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Βλάχος: "Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ"

Βλάχος: "Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ"

Ο Θοδωρής Βλάχος ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, ενώ επισήμανε πως κόστισαν στον Ολυμπιακό τα λάθη και στα δύο παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Ρωσία από τη Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ με 13-10 και αποκλείστηκε από την προημιτελική φάση του Champions League. Ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό.
Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Βλάχου:

"Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα που θεωρητικά ήταν στα μέτρα μας, αλλά έδειξε σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και πάλεψε πιο παθιασμένα για να προκριθεί.

Ο αποκλεισμός είναι συνέπεια των λαθών που κάναμε και στα δύο παιχνίδια. Ειδικότερα στο σημερινό, όπως μαρτυρούν τα 13 γκολ που δεχτήκαμε,  ήμασταν πολύ κακοί στην αμυντική μας λειτουργία και καθόλου προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα.

Αποκλειστικά υπεύθυνος για το ό,τι η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση είμαι εγώ.

Θα δούμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να τα διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε στη συνέχεια αντάξιοι των πραγματικών μας δυνατοτήτων καθώς έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλους στόχους. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου