ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


22/03/2013


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhArLvAvR-f2BRFphIMj7CRY0C9wDsSOxKvRQiZnXKR4_Wyhcg-aqwLHhPlJrljUAQkn1DNZff6JpwDvilgWxIIMOGxZycPzfr_NCjQ1nlC62Uzr_b5h5drZRD016a9l2R6B0c9Cmr-H_I/s1600/ktgkktktkk.JPG 

 

 

 

 

Κρύβει... άσο στο μανίκι

21/03/2013
 Να συνεχίσει την παράδοση και να διευρύνει το σερί της που την θέλει αήττητη όταν αγωνίζεται στις 31 Μαρτίου θέλει η Βέροια στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα.

Κρύβει... άσο στο μανίκι
Με σύμμαχο την παράδοση η Βέροια θα υποδεχτεί την Κέρκυρα στην αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες (31/3).

Η «Βασίλισσα του Βορρά» κρύβει άσο στο μανίκι της, αφού τρέχει ένα σερί τριών παιχνιδιών –διάστημα 20 ετών- που είναι δεν έχει χάσει όταν αγωνίζεται στις 31 Μαρτίου.

Μάλιστα τελευταία φορά που η Βέροια έχασε τη συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν στις 31 Μαρτίου 1993 όταν και είχε χάσει από τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του χωρίς να υπολογίζει στον Σνάουτσνερ, ο οποίος υπέστη υποτροπή και δύσκολα αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση με τους Φαίακες. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπαργκαν που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Απορρίφθηκε η έφεση για Αρκούδα

21/03/2013
 Στο κενό έπεσε η έφεση που κατέθεσε η ΑΕΚ για την ποινή δεκάμηνου αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στον Χρήστο Αρκούδα για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Απορρίφθηκε η έφεση για Αρκούδα
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για την ποινή δεκάμηνου αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στον Χρήστο Αρκούδα για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας. Παρά την προσπάθεια της «Ένωσης» να μειωθεί η τιμωρία ποντάροντας στην άγνοια που δήλωσε ο ποδοσφαιριστής, αλλά και στη μη αναφορά της ουσίας (οξυλοφρίνη) στο σκεύασμα που πήρε, η τιμωρία παρέμεινε ως είχε.

Πρωτόδικα ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού ενός έτους με δίμηνη αναστολή, που αρχίζει στις 26/1/2013. Έτσι θα αποκτήσει και πάλι δικαίωμα συμμετοχής το Νοέμβριο χάνοντας πέρα από το υπόλοιπο της φετινής περιόδου και το πρώτο διάστημα της επόμενης.

Η απόφαση αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΑ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά της υπ΄αριθμ.80/28-2-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Συμπληρώνει το διατακτικό της υπ΄αριθμ.80/28-2-2013 απόφασης ως προς τον χρόνο έναρξης της ποινής αποκλεισμού του ενός (1) έτους, η έκτιση της οποίας αρχίζει από 26-1-2013».

Παπαδόπουλος: «Θέλουν δε θέλουν, θα κερδίσουμε»

21/03/2013
 Όχι απλά αισιόδοξος, αλλά σίγουρος πως ο Άρης θα νικήσει τον Πανθρακικό και θα σωθεί εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Παπαδόπουλος: «Θέλουν δε θέλουν, θα κερδίσουμε»
Βέβαιος πως ο Άρης θα κερδίσει τον Πανθρακικό κι έχοντας βγει από την επικίνδυνη ζώνη δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά σε αυτή εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι όταν ήρθα στην ομάδα πριν από 13 μέρες είχαμε διαφορά τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Μέσα σε δύο αγωνιστικές και παρά την ήττα στα Γιάννενα μειώσαμε την διαφορά μας στον έναν βαθμό. Δεν θα αφήσουμε με τίποτα και εγώ και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση και ο κόσμος να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας δίνεται να ανεβούμε δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενα», τόνισε ο προπονητής των «κιτρίνων».

«Όσο κρίσιμο ήταν το προηγούμενο παιχνίδι με τα Γιάννενα είναι και αυτό με τον Πανθρακικό. Απλά σε αυτό έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε από πάνω από τον αντίπαλό μας. Είχαμε την ευκαιρία στα Γιάννενα να πάρουμε τη νίκη αλλά σταθήκαμε άτυχοι με τα δοκάρια. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αν δεν κερδίζαμε την Λιβαδειά δεν θα υπήρχε αύριο. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον Πανθρακικό. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, δε, διατράνωσε την πίστη του με εμφατικό τρόπο. «Αυτό που είπα στους παίκτες μου το λέω και σε εσάς. Κερδίζουμε τον Πανθρακικό και σωθήκαμε. Θέλουνε δεν θέλουνε θα τους κερδίσουμε. Σε αυτό το ματς που έρχεται πρέπει να δώσουμε εμείς κουράγιο στον κόσμο. Εγώ αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι αν κερδίσουμε, σωθήκαμε. Το τι θα κάνουν μετά δεν θα μας ενδιαφέρει. Θα βάλουμε κάτω κι άλλες ομάδες. Θέλουν δεν θέλουν θα τους πνίξουμε… Όταν είσαι τέσσερις βαθμούς πίσω, όλοι οι άλλοι κυνηγάνε εσένα. Τώρα θα τους δείξουμε ότι θα πρέπει να ασχοληθούν με άλλους… Αν κερδίσουμε τον Πανθρακικό θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, γιατί θα είμαστε εμείς από πάνω».

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για κακοδαιμονία και αδικίες από τη διαιτησία που είχε να αντιμετωπίσει ο Άρης. «Αν ψάξουμε να βρούμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει από τις διαιτησίες και τις ατυχίες θα δούμε πως θα βρισκόμασταν πολύ πιο ψηλά. Δεν μπορεί να επικαλούνται άλλοι την διαιτησία και την ατυχία. Και με Λιβαδειά και με Γιάννενα μπήκαμε πολύ δυνατά. Άλλοτε όμως η τύχη σε κάνει τα κέφια άλλοτε όχι. Στα Γιάννενα ήμασταν άτυχοι. Η ομάδα πάντως έδειξε καλύτερη ψυχολογία στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αν έμπαινε το πρώτο δοκάρι στα Γιάννενα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Από την άλλη μπορεί αν παίρναμε έναν βαθμό να μας κοίμιζε. Τώρα είμαστε πιο προσηλωμένοι στον στόχο μας», δήλωσε.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν φάνηκε να συμφωνεί με όσους εστιάζουν στα αμυντικά προβλήματα τη μεγαλύτερη αδυναμία του Άρη. «Ο Άρης δεν πληρώνει την κακή του αμυντική λειτουργία. Πληρώνει ατομικά λάθη. Δεν μου αρέσει να ρίχνω τις ευθύνες. Το τι έγινε το καλοκαίρι έχει περάσει. Έχουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, με αυτούς θα πορευτούμε. Πολλοί λένε ότι το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το αμυντικό. Όταν είσαι τέσσερις βαθμούς πίσω πρέπει να κάνεις την αντεπίθεση σου. Παίζουμε πιεστικό ποδόσφαιρο. Αμυνόμαστε ψηλά για να κλέψουμε πιο γρήγορα την μπάλα και να βγούμε με καλύτερες προϋποθέσεις στην επίθεση. Το ξαναλέω, στα Γιάννενα ακόμη και στο τρίτο δοκάρι αν έμπαινε η μπάλα μέσα να είστε σίγουροι ότι θα είχαμε πιθανότητες να το γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου στο προσεχές παιχνίδι είπε: «Παρακαλώ τον κόσμο να αφήσει πίσω του ο,τι έχει προηγηθεί και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις στο ματς που έρχεται ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί. Ο καλύτερος παίκτης του Άρη ήταν και είναι ο κόσμος του. Εκεί έχουμε και την μεγαλύτερη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν».

Ο νέος προπονητής του Άρη θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση αναλαμβάνοντας την ευθύνη: «Οι παίκτες έχουν αλλάξει πέντε προπονητές, υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια και για μας αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτεροι. Κάντε σε μένα κριτική, οι παίκτες πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό και να πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται. Καταλαβαίνω και τον κόσμο και σας, αλλά καταλάβετε πως παίζουμε έναν αγώνα που πρέπει να τον κερδίσουμε. Ξέρω ότι ο αντίπαλος παίζει για δύο αποτελέσματα, μας δίνεται η ευκαιρία το -4 να το κάνουμε +2 σε τρία παιχνίδια και να κρατάμε στα χέρια μας την τύχη μας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Νταβίντ Αγκάνθο. «Έχει κάνει την διαφορά μέχρι τώρα και έχει μεγάλη ποιότητα. Τραβάει πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Βρισίματα φτυσίματα. Παθιάζετε πάρα πολύ ακόμη και στις προπονήσεις. Μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά του και μέσα στα αποδυτήρια. Υπάρχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και μαζί μου και με όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχει καταλάβει ότι τον χρειαζόμαστε. Πολλές φορές τον βάζω στο τοίχος και μου λέει κόουτς καλύτερα να μην κάθομαι στο τοίχος για να μην κάνω κατά λάθος χέρι και πάρω την δέκατη κάρτα».

Κανονικά ο Τσουμάγκας

21/03/2013
 Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν τέθηκε από σήμερα ο Τάσος Τσουμάγκας, που έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Κανονικά ο Τσουμάγκας
Ταχύτερα του αναμενόμενου ξεπέρασε το πρόβλημά του στο ισχίο ο Τάσος Τσουμάγκας. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν. Αυτή η εξέλιξη χαροποιεί τον Γερμανό προπονητή, καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τη συγκεκριμένη θέση.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζαν οι διεθνείς Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 16.00.

Μία και σήμερα

21/03/2013
 Μία και σήμερα για το διήμερο ρεπό του Αστέρα Τρίπολης.

Μία και σήμερα
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης πριν το διήμερο ρεπό που έχει προγραμματίσει να δώσει ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης, στους παίκτες του το σαββατοκύριακο (23-24/3).

Ο Έλληνας τεχνικός εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας θα δώσει στους παίκτες του τις απαραίτητες ανάσες, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και πλέι οφ.

Στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα η ομάδα αφιερώθηκε σε τεχνικοτακτικά στοιχεία, ενώ στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι ποδοσφαιριστές που είχαν ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα.

Υποψήφιος για Λεβαδειακό ο Γκώνιας

21/03/2013
 Ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Λεβαδειακού και ήδη ο Τάκης Γκώνιας φέρεται μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάστασή του.

Υποψήφιος για Λεβαδειακό ο Γκώνιας
Μέσα στη μέρα αναμένεται να λυθεί η συνεργασία του Λεβαδειακού με τον Γιώργο Παράσχο. Η διοίκηση χρεώνει στον προπονητή τα αρνητικά τελευταία αποτελέσματα και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία συμμετοχής στα play offs. Ο Γιάννης Κομπότης, δε, κρίνει αναγκαία τώρα μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού η ομάδα του δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Γιώργου Παράσχου φέρεται να είναι ο Τάκης Γκώνιας. Ο 41χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αρχίσει την καριέρα του από την ομάδα της Βοιωτίας, προτού μετακομίσει το 1992 στον Ολυμπιακό. Δεν έχει ακόμη εργαστεί σαν προπονητής σε υψηλό επίπεδο, ωστόσο έχει εξασφαλίσει το απαιτούμενο δίπλωμα για να πάρει τη θέση.

Συνελήφθη ο Δημητρέλος

21/03/2013
 Για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο λογοδοτεί στην αστυνομία ο Ανδρέας Δημητρέλος που θα απολογηθεί την Παρασκευή. Για οφειλές ύψους 170 εκατ. κάνει λόγο η αστυνομία. Ένταλμα και για άλλους.

Συνελήφθη ο Δημητρέλος
Σε νομικές περιπέτειες έμπλεξε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάστηκε αυτοβούλως το μεσημέρι της Πέμπτης στις αρμόδιες αρχές για οφειλές του συλλόγου προς το Δημόσιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε μόνος του στην αστυνομία, όταν ενημερώθηκε πως υπήρχε εντολή σύλληψής του.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» δεν… δημιούργησε τα χρέη, ωστόσο έχοντας τη συγκεκριμένη θέση και το δικαίωμα υπογραφής έχει επωμιστεί και αυτόν τον κίνδυνο. Μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του εδώ και καιρό πως αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι που μάλλον περίμενε και ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογο κίνδυνο με τον Ανδρέα Δημητρέλο αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της ΠΑΕ από το 2004 και μετά, κατηγορία στην οποία ανήκουν οι Ντέμης Νικολαΐδης, Γιώργος Κιντής, Νίκος Θανόπουλος και Σταύρος Αδαμίδης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως «συνελήφθη, σήμερα (21-3-2013) το πρωί, 54χρονος ημεδαπός, ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 170.865.122,00 ευρώ».

Το ύψος του ποσού φτάνει σε αυτά τα επίπεδα προφανώς επειδή υπολογίζεται το πρωτογενές χρέος της ΠΑΕ, πριν το άρθρο 44, τη στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ αδυνατεί να καταβάλει τις δόσεις που προβλέπονται για την εξόφλησή του. Ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο εκκρεμεί η καταβολή δόσης ύψους 1,25 εκατ. ευρώ.

Μέσα ο Τοτσέ

21/03/2013
 Ο Χοσέ Τοτσέ μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπόνηση, δείχνοντας ότι ξεπερνά τον τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του Φάμπρι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων.

Μέσα ο Τοτσέ
Έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι ο Τοτσέ, που ξεπέρασε τη θλάση η οποία τον κράτησε εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες και σήμερα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα. Έτσι υπολογίζεται για το ματς του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Πλατανιά, σε αντίθεση με τον τιμωρημένο Σο και τον τραυματία Σείταρίδη.

Εκτός του Ισπανού, σε κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν και οι Μπουμσόνγκ, Σισοκό, που χθες έκαναν αποφόρτιση. Ατομικό έκαναν οι Ταμπάκης και Πίντο, ενώ ο Σεϊταρίδης ακολούθησε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό των επίβλεψη των βοηθών του Φάμπρι (ο Ισπανός δεν είχε επιστρέψει από την πατρίδα του, αλλά θα είναι παρών στην προπόνηση της Παρασκευής), κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν εναλλάξ δίτερμα σε μικρό χώρο. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν χωρισμένοι σε δυο ομάδες, παίζοντας δίτερμα, ξανά σε μικρό χώρο.

«Θέλω ενότητα, μας πολεμούν»!

21/03/2013
 Έντονα αντέδρασε στα όσα ακολούθησαν της αποχώρησης του Πάμπλο Γκαρσία, ο Ιβάν Σαββίδης. Τι αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ για το θέμα του Ουρουγουανού. Δείτε την γραπτή του δήλωση.

«Θέλω ενότητα, μας πολεμούν»!
Την επομένη της οριστικής αποχώρησης του Πάμπλο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ και των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν, ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει θέση και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η κατάσταση είναι απλή και δεν χρειάζεται να την δραματοποιούμε. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει, σεβαστήκαμε την απόφασή του, τέλος. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε την ομάδα μας, γιατί κάποιοι μας πολεμούν», τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και αποκάλυψε ότι «του προτείναμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ωστόσο ο ίδιος πήρε διαφορετική απόφαση, χωρίς να το συζητήσει καν μαζί μου, μολονότι του είχα προτείνει να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε». (Δείτε την απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία)

Ο κ Σαββίδης εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στον προπονητή, Γιώργο Δώνη, τον πρόεδρο, Ζήση Βρύζα και τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». «Μας περιμένει μια δύσκολη περίοδος, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου, τα πλέι οφ και γι’ αυτό πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Κάποιοι οπαδοί επιχειρούν να οξύνουν την κατάσταση, απαντώντας με επιθετικότητα στις αποφάσεις της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο».

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να επιστήσω την προσοχή των φίλων του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα που απασχόλησαν προσφάτως την ομάδα. Η αποβολή του Σαλπιγγίδη, η απόπειρα αλλαγής ημερομηνιών του Κυπέλλου και άλλα πολλά μαρτυρούν ότι πολλοί μας πολεμούν και πιέζουν τον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να παραμείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε την ομάδα μας. Με μεγάλη λύπη μου όμως, συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν είναι κατανοητό ούτε καν σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ».

Για την υπόθεση Γκαρσία

«Σεβάστηκα την απόφαση του ποδοσφαιριστή να διακόψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Ήταν μέλος της ομάδας την τελευταία πενταετία και έχει κερδίσει επάξια την αγάπη και τον σεβασμό των οπαδών. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο είχε το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε άλλα σχέδια για εκείνον. Του προτείναμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, ωστόσο ο ίδιος πήρε διαφορετική απόφαση, χωρίς να το συζητήσει καν μαζί μου, μολονότι του είχα προτείνει να συναντηθούμε και να συνομιλήσουμε.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του πιο πάνω από τα συμφέροντα της ομάδας, κανείς δεν μπορεί να απαιτεί να παίζει σε ένα – δύο ή και πέντε ματς, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία λογική. Η κατάσταση είναι απλή και δεν χρειάζεται να την δραματοποιούμε. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει, σεβαστήκαμε την απόφασή του, τέλος.

Επίσης πληροφορήθηκα ότι κάποιοι οπαδοί επιχειρούν να οξύνουν την κατάσταση, απαντώντας με επιθετικότητα στις αποφάσεις της ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο. Εκφράζω την πλήρη συμπαράστασή μου στον Γιώργο Δώνη, στον πρόεδρο της ομάδας και στους ποδοσφαιριστές. Μας περιμένει μια δύσκολη περίοδος, ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου, τα πλεϊ οφ και γι αυτό πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε. Ο προπονητής και οι παίκτες πρέπει να δουλεύουν με την ησυχία τους και οι οπαδοί να στηρίζουν την ομάδα και να την ωθούν στην νίκη όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη τους, χωρίς αυτήν η ομάδα θα δυσκολευτεί να κατακτήσει την κορυφή.

Πρέπει να καταστήσω σαφές ότι είμαι εδώ και έτοιμος να κερδίσω τις μάχες με τους «εχθρούς» του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο αναλωνόμαστε σε χωρίς λόγο εσωτερικές διαμάχες».

Για το Κύπελλο

«Η θέση μας είναι απλή. Είμαστε ενάντιοι στις αλλαγές ημερομηνιών στη διάρκεια της περιόδου, ειδικά τώρα που μέχρι τους ημιτελικούς έμεινε πολύ λίγος καιρός. Προτείναμε μια εποικοδομητική λύση – να μη γίνουν αλλαγές στις ημερομηνίες του Κυπέλλου, αλλά να παίξουμε ένα παιχνίδι στα πλέϊ οφ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για τον Σαλπιγγίδη

«Περίμενα την απόφαση της έφεσης χθες, ωστόσο για κάποιον λόγο η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Η θέση μου σ’ αυτό το ζήτημα είναι γνωστή και αμετάκλητη: η ποινή που επιβλήθηκε δεν είναι ανάλογη της πράξης, του ήθους του παίκτη και ξεπερνά τα όρια της λογικής. Ευελπιστώ ότι στο τέλος η λογική θα θριαμβεύσει και θα μειωθεί η ποινή».

Την Παρασκευή στον ανακριτή ο Δημητρέλος

21/03/2013
 Στην ΓΑΔΑ θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Παρασκευής όταν και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Την Παρασκευή στον ανακριτή ο Δημητρέλος
Το πρωί της Παρασκευής θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος, μετά την σημερινή του σύλληψη για χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης μεταφέρθηκε το μεσημέρι στην Ευελπίδων αλλά εξαιτίας φόρτου εργασίας του ανακριτή δεν κατέστη δυνατό να απολογηθεί σήμερα.

Έτσι, επέστρεψε στην ΓΑΔΑ όπου θα μείνει μέχρι και αύριο το πρωί όταν και θα πάει ξανά στην Ευελπίδων για την απολογία του.

Σε απολογία Κατίδης και ΑΕΚ

21/03/2013
 Μετά την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κάλεσε σε απολογία τον Γιώργο Κατίδη αλλά και την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σε απολογία Κατίδης και ΑΕΚ
Στις κλήσεις σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, ο Γιώργος Κατίδης αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν συμπεριλαμβάνονταν. Ωστόσο, μετά την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναφορικά με τον τρόπο που ο παίκτης πανηγύρισε το γκολ απέναντι στη Βέροια, παίκτης και Ένωσης κλήθηκαν σε απολογία από την ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρεται ότι ο Γιώργος Κατίδης αλλά και η ΠΑΕ ΑΕΚ, καλούνται σε γραπτή ή προφορική απολογία για την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψη της την από 19-03-2013 Πειθαρχική Δίωξη που ασκήθηκε από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, καλεί σε γραπτή ή προφορική απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κατίδη για την Πέμπτη 28.03.2013 και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή».

Μειώνονται τα προβλήματα

21/03/2013
 Πολλά προβλήματα περιελάμβανε και σήμερα η προπόνηση της Βέροιας, ωστόσο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε και δύο λόγους να είναι χαρούμενος.

Μειώνονται τα προβλήματα
Μετ’ εμποδίων έγινε (και) σήμερα η προπόνηση στην Βέροια. Κι αυτό γιατί ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καλογέρης, Καλί και Αμαραντίδης, ενώ ο Μπαργκάν δεν προπονήθηκε καν, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Βέβαια, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είχε και δύο λόγους για να είναι χαρούμενος. Αυτοί οι δύο έχουν –μάλιστα- ονοματεπώνυμο. Οι Καλογέρης και Γεωργιάδης ενσωματώθηκαν κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στην προπόνηση και τέθηκαν εκ νέου στα σχέδια του προπονητή τους.

Μάλιστα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» έδωσε βάση στα τελειώματα φάσεων, ενώ στο τέλος οι παίκτες έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα.

Γκαρσία: «Αν υπήρχε ραντεβού, θα πήγαινα»

21/03/2013
 Απαντώντας στα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη, ο Πάμπλο Γκαρσία τονίζει ότι ποτέ δεν του ζητήθηκε να βρεθεί σε προγραμματισμένο ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δείτε τη δήλωση του Ουρουγουανού.

Γκαρσία: «Αν υπήρχε ραντεβού, θα πήγαινα»
Για ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο ο Πάμπλο Γκαρσία, που έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι δεν υπήρχε ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη.

«Η μόνη φορά που μου ανέφερε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μία ιδέα, αν το ήθελα εγώ να μιλήσω μαζί του, ήταν πριν από 1,5 μήνα, όταν είχα πάρει την αρχική απόφαση για να φύγω και δεν το θεώρησα απαραίτητο, αφού είχα ήδη πάρει αυτή την απόφαση», ανέφερε σχετικά μέσω του ΑΠΕ.

Η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία:

«Θέλω να διευκρινίσω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα στον κ. Σαββίδη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του.

Η μόνη φορά που μου ανέφερε άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως μία ιδέα, αν το ήθελα εγώ να μιλήσω μαζί του, ήταν πριν από 1,5 μήνα, όταν είχα πάρει την αρχική απόφαση για να φύγω και δεν το θεώρησα απαραίτητο, αφού είχα ήδη πάρει αυτή την απόφαση.

Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του θα το είχα πράξει, όπως το έκανα, άλλωστε, όταν μου το ζήτησε στο Παλατάκι και βρέθηκα δίπλα του.

Pablo Gabriel Garcia Perez».

Το επόμενο ραντεβού τεχνικού τιμ και παικτών έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 11:30.

Είκοσι μέρες σε Σπανό

21/03/2013
 Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Γιώργο Σπανό για την συμπεριφορά του στο ματς του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο.

Είκοσι μέρες σε Σπανό
Εκτός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων για διάστημα 20 ημερών θα μείνει ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός. Ο «ισχυρός άνδρας» των Περιστεριωτών τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα παράπονα που εξέφρασε στον διαιτητή Μάνταλο, μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 25η αγωνιστική.

Ίδια ποινή και για τον γυμναστή της ομάδας, Ανδρέα Σκέντζο.

Η διοργανώτρια αρχή επέβαλλε επίσης πρόστιμα σε ΠΑΕ Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, για τις συμπεριφορές των οπαδών τους τόσο την 25η, όσο και την 26η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 26ης Αγωνιστικής.

Α)ΠΑΕ ΑΕΚ, Γ.Πήδουλα(Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ.Γ.Πήδουλα καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Πήδουλα την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Πανθρακικός, Χ.Μαυρομάτη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Χ.Μαυρομάτη: ποινή επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 25η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Αν.Σκέντζο (Γυμναστή), Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Α.Σκέντζου και του κ.Γ.Σπανού: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει στον κ. Αν.Σκέντζο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Σπανό την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για είκοσι (20) ημέρες.

«Δεν έχει ευθύνη για τα χρέη ο Δημητρέλος»

21/03/2013
 Την συμβολή της παρούσας διοίκησης ώστε να κρατηθεί ζωντανή η ΑΕΚ, τονίζει η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, με αφορμή την αυτόβουλη προσέλευση του Ανδρέα Δημητρέλου στη ΓΑΔΑ, για χρέη προηγούμενων διοικήσεων.

«Δεν έχει ευθύνη για τα χρέη ο Δημητρέλος»
Τη συμπαράστασή της, στην «περιπέτεια» που περνάει ο Ανδρέας Δημητρέλος (διαβάστε αναλυτικά εδώ) εκφράζει η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της.

«Η τωρινή διοίκηση υπό τον πρόεδρο, Ανδρέα Δημητρέλο δεν υπέχει ευθύνη για διωκόμενες πράξεις, δεδομένου ότι αυτές δεν έχουν γεννηθεί στη δική της διαχειριστική περίοδο. Αντίθετα, μέχρι σήμερα με τις ενέργειες της, έχει καταφέρει να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, ώστε να μπορούμε όλοι ενωμένοι να ελπίζουμε για την τελική μας νίκη και σωτηρία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αναφορικά με την αυτόβουλη προσέλευση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλου σήμερα 21/3/2013 στη ΓΑΔΑ, διευκρινίζουμε τα εξής:

Τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ αφορούν, αφενός μεν προηγούμενη διαχειριστική περίοδο για ποσά από παρακρατούμενους φόρους και ΦΠΑ κακουργηματικού χαρακτήρα, αφετέρου δε ληξιπρόθεσμες οφειλές πλημμεληματικού χαρακτήρα προς το Ελληνικό Δημόσιο οι οποίες όμως έχουν ρυθμιστεί με το άρθρο 44, οι δόσεις του οποίου εξυπηρετούνται από την παρούσα Διοίκηση της ΑΕΚ.

Συνακόλουθα με τα ανωτέρω, προκύπτει ότι η τωρινή Διοίκηση υπό τον Πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο δεν υπέχει ευθύνη για τις ανωτέρω διωκόμενες πράξεις, δεδομένου ότι αυτές δεν έχουν γεννηθεί στη δική της διαχειριστική περίοδο.

Αντίθετα, μέχρι σήμερα με τις ενέργειες της, έχει καταφέρει να κρατηθεί η ΑΕΚ ζωντανή, ώστε να μπορούμε όλοι ενωμένοι να ελπίζουμε για την τελική μας νίκη και σωτηρία».

«Μοίρασαν» χαμόγελα οι παίκτες της ΑΕΚ

21/03/2013
 Στον ξενώνα Μελία της ΕΨΥΠΕ βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών της ΑΕΚ την Πέμπτη και μοίρασε μπάλες και φανέλες στα παιδιά.

«Μοίρασαν» χαμόγελα οι παίκτες της ΑΕΚ
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης. Αντιπροσωπεία των παικτών της «Ένωσης», η οποία αποτελούνταν από τους Γιάννη Αραμπατζή, Γιώργο Κουτρουμπή, Βαλεντίνο Βλάχο, Μιγκέλ Κορδέρο και Φερνάντεζ Γιάγκο, επισκέφθηκε τον ξενώνα Μελία της ΕΨΥΠΕ και βρέθηκε κοντά στα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται εκεί.

Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» μοίρασαν μπάλες και φανέλες στα μικρά παιδιά, χαρίζοντάς τους ένα χαμόγελο, το οποίο είχαν ανάγκη.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιάννης Αραμπατζής, Γιώργος Κουτρουμπής, Βαλεντίνος Βλάχος, Miguel Cordero και Fernandez Yago επισκέφτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (21/3) τον ξενώνα Μελία της ΕΨΥΠΕ.

Εκεί είχαν την χαρά να συναντήσουν παιδιά διαφόρων ηλικιών στα οποία και χάρισαν μπάλες και φανέλες της ομάδας μας.

Οι παίκτες της ΑΕΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παιδιών κι έτσι στην βεράντα του ξενώνα στήθηκε μια μίνι ποδοσφαιρική συνάντηση με νικητές ασφαλώς τα παιδιά!».

Χειρουργείο και για Τζαμάλ στον Ατρόμητο

21/03/2013
 Την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στην βουβωνοκήλη υποβλήθηκε ο Αράγκο Τζαμάλ την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα πάρει εξιτήριο.

Χειρουργείο και για Τζαμάλ στον Ατρόμητο
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας έδωσε την ευκαιρία, μετά τον Τάσο Καραμάνο, και στον Αράγκο Τζαμάλ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση βουβωνοκήλης.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Ατρόμητου, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο. Μάλιστα, υπολογίζεται πως σε δέκα μέρες, ο παίκτης θα είναι έτοιμος να προπονηθεί και πάλι.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της Πέμπτης περιελάμβανε δύο γκρουπ για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κούτσι και Μπάλλας, όπως και ο Καραμάνος, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση ρουτίνας που υποβλήθηκε.

Έχει πάρει ...φόρα ο Βούκιτς

21/03/2013
 Σκοράρει στα επίσημα, σκοράρει και στα ...φιλικά ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στον ΠΑΟΚ.

Έχει πάρει ...φόρα ο Βούκιτς
Ελλείψει υποχρεώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά και διεθνών λόγω των αγώνων Εθνικών ομάδων, όσοι έχουν μείνει… πίσω στον ΠΑΟΚ, «ξεμούδιασαν» με την δεύτερη ομάδα.

Αντί για προπόνηση, μεγάλοι και μικροί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν μίνι διπλό, διάρκειας 50 λεπτών στη Μεσήμβρια.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ σκόραρε για τους μεγάλους, με τον Πόζογλου να ισοφαρίζει σε 1-1 στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μελισσάς, Κάτσε, Ρομπέρ, Ιντζίδης, Κουμάλο, Φωτάκης, Κίτσιου, Δερμητζόγλου, Πόποβιτς, Παπαδόπουλος Β.,Βούκιτς.

Κ-20: Στρέζος, Ποζατζίδης, Μπατάνης, Πούγγουρας, Χατζόπουλος, Πολύζος, Κιοσέ, Πόζογλου, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Κουλούρης.

Θεραπεία για τους τραυματίες

Γεωργιάδης και Κατσικάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Κωνσταντινίδης, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Έτο. Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Λόρενς μετά από άδεια που εξασφάλισε μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

21/03/2013
 Σίγουρος πως στο τέλος θα δικαιωθεί εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για τα χρέη της ΠΑΕ, ενώ απάντησε σε όσους τον έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»
«Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Ο Ανδρέας Δημητρέλος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν δημιουργήθηκαν υπό την δική του προεδρία, γι’ αυτό και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, παρά την σημερινή του σύλληψη.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε πως την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ απάντησε σε όσους τον κατηγορούν και προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια των γεγονότων.

«Δεν υπάρχει περίπτωση ματαίωσης της Γ.Σ.», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα είπε στο novasports.gr:

«Είμαι στη ΓΑΔΑ. Αύριο το πρωί θα οδηγηθώ στον ανακριτή για τις περαιτέρω διαδικασίες. Ας αναλογιστούν τι έλεγαν όλοι αυτοί που με κατηγορούσαν ότι κάθομαι στην καρέκλα του προέδρου επειδή είναι "γλυκιά". Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, αφού η περίοδος υπό την προεδρία μου είναι τελείως ξένη με τις διωκόμενες πράξεις.

Σε ότι αφορά κάποιους κακοπροαίρετους που, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη προσωπική μου στιγμή, προσπάθησαν να στρεβλώσουν τα γεγονότα για τους δικούς τους σκοπούς, υπονοώντας ότι έγινε σκόπιμα η σύλληψή μου για να ματαιωθεί η αυριανή ΓΣ, αυτό που έχω να τους πω είναι οτι δεν υπάρχει περίπτωση ματαίωσης της Γ.Σ αφού μπορεί να προεδρεύσει είτε ο αντιπρόεδρος είτε κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ».

Συσπείρωση ενόψει ΠΑΣ

21/03/2013
 Αν και ο επερχόμενος εντός έδρας αγώνας του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αργεί ακόμη, αφού θα γίνει σε εννιά μέρες, όλοι στο Ηράκλειο κινούνται ήδη στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Συσπείρωση ενόψει ΠΑΣ
Όλοι στις τάξεις του ΟΦΗ γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει το Σάββατο (30/3) στο «Γεντί Κουλέ», αφού σε περίπτωση νίκης οι Κρητικοί θα ξεφύγουν μία και καλή από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Άλλωστε οι διοικούντες την ΠΑΕ ξέρουν πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες θα δώσει άλλον «αέρα» στους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Γι’ αυτό ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, την Πέμπτη (21/3) είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου.

Οι δύο άνδρες στο τετ- α- τετ τους μίλησαν για αρκετά θέματα, όμως κυρίαρχο ήταν εκείνο του ματς του ΟΦΗ απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» και η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Hρακλειώτες φίλαθλοι στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» ο Νίκος Τζώρτζογλου δεσμεύτηκε στον Μάνθο Πουλινάκη πως την ημέρα του αγώνα θα οριστούν όλα τα ματς των τοπικών κατηγοριών δύο ώρες νωρίτερα, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και ενεργοποίηση όλων των σωματείων του Ηρακλείου, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση στην έδρα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ.

Κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

21/03/2013
 Συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου, εν όψει της ερχόμενης περιόδου, έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσία των Τσιστιακόφ, Βρύζα, Δώνη και Γεωργιάδη.

Κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό
Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, τις αντιδράσεις για τον Γιώργο Δώνη, την θέση που πήρε ο Ιβάν Σαββίδης, ακόμα και μια τυπική συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρκεί για να δημιουργήσει διάφορα σενάρια.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, οι Θεσσαλονικείς έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Έτσι, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (Τσιστιακόφ, Βρύζας, Δώνης, Γεωργιάδης), «σηκώθηκε» στο twitter της ΠΑΕ η σχετική φωτογραφία και η διευκρίνιση ότι πρόκειται για μια συζήτηση μεταγραφικού περιεχομένου, εν όψει της νέας σεζόν.

Πρόβλημα με Κομεσίδη

21/03/2013
 Θεραπεία ακολούθησε στην προπόνηση της Πέμπτης (21/3) ο Δημήτρης Κομεσίδης, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν.

Πρόβλημα με Κομεσίδη
Ένα και μοναδικό πρόβλημα είχε να αντιμετωπίσει στην προπόνηση της Πέμπτης (21/3) ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κομεσίδη, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν αναγκάστηκε να ακολουθήσει θεραπεία και όχι το πρόγραμμα της ημέρας που περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής αρχικά, ενώ στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κατοχή μπάλας.

Δικαιολογημένος απόντας από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν και ο Νικολά Μαρίν, ο οποίος έχει πάρει άδεια από τους ανθρώπους του ακριτικού συλλόγου και αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη την Κυριακή (24/3).

«Γκαζώνει» ο Περογαμβράκης

21/03/2013 
Ρυθμούς ανεβάζει, ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα ο στράικερ του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (21/3).

«Γκαζώνει» ο Περογαμβράκης
Τα πατήματά του φαίνεται πως βρίσκει ο στράικερ του ΟΦΗ, Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος την Πέμπτη (21/3) και για πρώτη φορά μετά τη θλάση που υπέστη έβγαλε μέρος της προπόνησης δείχνοντας στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, πως θα προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ωστόσο, στην συνέχεια ο 24χρονος επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, ενώ μαζί του ήταν και οι Καπουράνης, Κουρδάκης. Ο πρώτος, λόγω των ενοχλήσεων που συνεχίζει να αισθάνεται στο γόνατο και ο δεύτερος, λόγω του γνωστού προβλήματος στη μέση.

Θεραπεία περιελάμβανε το «μενού» της ημέρας για τους Μπούρμπο, Ιωαννίδη, Μπανούση, Γιαγικόζη και Σόουζα. Δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι Κυζερίδης και Νύκταρης, οι οποίοι ήταν κλινήρεις, λόγω ίωσης.

Παράλληλα, την ομάδα U-20 και U-17 θα παρακολουθήσει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων που θα γίνει το Σάββατο (23/3) στο ΒΑΚ και θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» παίκτες από αυτές.

Πιο κοντά στην επιστροφή

21/03/2013
 Αντίστροφα μετρά ο Ρούμπεν Πουλίδο για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς. Ευχάριστα νέα και για τον Ανδρέα Ηρακλή.

Πιο κοντά στην επιστροφή
Σε όλο και καλύτερη κατάσταση δείχνει ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, ανεβάζει καθημερινά ρυθμό και απ’ ό,τι φαίνεται θα ενισχύσει τους «κίτρινους» στον κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό.

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση και του Ανδρέα Ηρακλή (ταλαιπωρείται από θλάση) που από την ερχόμενη θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

* Αύριο το βράδυ αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι τρεις νεαροί διεθνείς του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος, οι οποίοι κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων για το φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Εσθονίας.

** Οι Σούλης Παπαδόπουλος και Τάσος Θέος παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ κόντρα στην ομάδα νέων του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Εκτός Καμπάνταης, Ανδράλας

21/03/2013
 Είδε και ευχάριστα και δυσάρεστα στην προπόνηση του Πανιωνίου την Πέμπτη στο Κορωπί ο Κώστας Παναγόπουλος, ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός Καμπάνταης, Ανδράλας
Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Καμπάνταης, Ανδράλας, που συνέχισαν τη θεραπεία τους. Ο Τσαμουρλίδης ακολούθησε για δεύτερη ημέρα το ειδικό πρόγραμμα που του έχει καταρτίσει το ιατρικό επιτελείο, ενώ ο Γιαννούλης έκανε ατομικό.

Κανονικά προπονήθηκε ο Ασλανίδης, όπως και ο Μενδρινός, ο οποίος εξασφάλισε σχετική άδεια από τη μονάδα του, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Παρασκευή και με τον Ντούνη.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γήπεδο.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί στις 12:00 στο «Απήλιον».

Τέλος, φιλικό αγώνα με την ομάδα Κ20 θα δώσουν το ερχόμενο Σάββατο το πρωί οι «κυανέρυθροι». Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 11:30.

Τα λένε πριν τα πλέι οφ

21/03/2013
 Το συμβόλαιο του Σάκη Τσιώλη με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα καθίσουν στο τραπέζι οι δύο πλευρές.

Τα λένε πριν τα πλέι οφ
Η εκτίμηση των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης στον Σάκη Τσιώλη είναι δεδομένη. Το έργο που έχει κάνει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός στην ομάδα της Αρκαδίας, είναι εμφανές κάθε αγωνιστική και γι’ αυτούς τους λόγους υπάρχει η θέληση για ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού εκπνέει το καλοκαίρι και οι διοικούντες τον Αστέρα, θα ήθελαν να «ξεμπερδέψουν» πριν από την μάχη των πλέι οφ με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ίδιος ο Τσιώλης έκανε λόγο για προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, στη συνέχεια ανασκεύασε τονίζοντας πως είναι απλές προσεγγίσεις, όμως στην Τρίπολη θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Έτσι, δεν αποκλείεται, σύντομα να κληθεί για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ομάδα για να διαπιστωθεί εκεί, εάν ευσταθούν, τα όσα λέει κατά καιρούς ο Τσιώλης, πως ο Αστέρας είναι προτεραιότητά του για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πέντε απουσίες για Χριστόπουλο

21/03/2013
 Μπορεί να μην υπάρχει Σούπερ Λίγκα το ερχόμενοι σαββατοκύριακο, όμως αυτό δεν πτοεί το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πέντε απουσίες για Χριστόπουλο
Αυτό, αφού ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του συμπεριέλαβαν διπλή προπόνηση την Πέμπτη. Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές του «Αγιαξ της Ηπείρου» έκαναν ασκήσεις τακτικής με μπάλα, ενώ το απόγευμα πήγαν στο γυμναστήριο και ακολούθησαν ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη.

Κανονικά προπονήθηκαν οι Φεγκρούς, Oικονόμου και Ιωάννου, ενώ απουσίαζαν οι Λίλα και Βίλα, λόγω των υποχρεώσεών τους με την εθνική Αλβανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Επίσης, απουσίασαν οι τραυματίες Αυγενικού, Ταμπάσης και Μπακόλας, ο τελευταίος εξαιτίας οικογενειακού προβλήματος.

Στήριξη σε Παράσχο

21/03/2013
 Με τον Γιώργο Παράσχο θα συνεχίσει στον πάγκο του ο Λεβαδειακός, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στήριξη σε Παράσχο
Στήριξη στον Γιώργο Παράσχο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν παρέχει ο Λεβαδειακός. Μπορεί την Πέμπτη πολλά σενάρια να τον έφερναν στην πόρτα της εξόδου, όμως όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο πόστο του.

Μάλιστα, άνθρωπος της διοίκησης τόνισε στους παίκτες, πως η ομάδα θα πορευτεί με τον Παράσχο μέχρι το τέλος της σεζόν. Εξάλλου είχαν ήδη αρχίσει να γίνονται γνωστά και ονόματα για την διάδοχη κατάσταση του Παράσχου με τον Τάκη Γκώνια να φέρεται ως νούμερο ένα υποψήφιος.

Σε χαλαρούς ρυθμούς ο Βασιλείου

21/03/2013
 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και την Πέμπτη η προετοιμασία του Λεβαδειακού, παρά τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας αυτό το σαββατοκύριακο.

Σε χαλαρούς ρυθμούς ο Βασιλείου
Αυτό συνέβη, αφού ο Γιώργος Παράσχος προγραμμάτισε διπλή προπόνηση για τη συγκεκριμένη μέρα. Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές έκαναν βάρη και ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, ενώ πριν την προπόνηση χωρίστηκαν σε γκρουπ και υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Το απόγευμα η προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Χαιρώνειας και το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτικής, καθώς και τελειώματα φάσεων.

Πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω της συμμετοχής του στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ενόπλων, ακολούθησε ο Βασιλείου.

Με τα γνωστά προβλήματα…

21/03/2013
 Χωρίς νέα προβλήματα για τον Άγγελο Αναστασιάδη συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Πλατανιά στο Μάλεμε, ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Με τα γνωστά προβλήματα…
Θεραπεία ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μετά τον τραυματισμό του κόντρα στον Πανιώνιο την περασμένη Κυριακή.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Πάντως, ανησυχία προέκυψε με τον Μαρσέλο Λαμπάρθε, ο οποίος αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή.

Τη συγκεκριμένη μέρα, ο Μακεδόνας τεχνικός έχει δώσει ρεπό.

Η παραμονή περνάει… από την έδρα

21/03/2013
 Ο Πανθρακικός, μετά από την ήττα του από την Ξάνθη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, θα κριθεί στις… λεπτομέρειες.

Η παραμονή περνάει… από την έδρα
Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν μέχρι να ρίξει την αυλαία η Σούπερ Λίγκα για την σεζόν 2012-2013 και ο Πανθρακικός δίνει την δική του μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι παίκτες του, έχουν τέσσερις αγώνες, εκ των οποίων οι δύο στην έδρα τους, προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους.

Η αρχή θα γίνει με την αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης». Εκεί οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη, σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει πάρα πολλά. Σε περίπτωση που φύγουν με το τρίποντο από την Θεσσαλονίκη, θα έχουν κάνει το, πλέον, αποφασιστικό βήμα για παραμονή.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να… βγουν τα κομπιουτεράκια. Μετά τον Άρη, ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κομοτηνή, ενώ στη συνέχεια έχει νέο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Δερμιτζάκη υποδέχεται την Κέρκυρα, σε παιχνίδι όπου μπορεί να έχουν κριθεί τα πάντα ή να παίζετε ακόμα η παραμονή.

Όπως είναι λογικό, ο Πανθρακικός με δύο νίκες στα παιχνίδια που έχει στο «σπίτι» και ένα θετικό αποτέλεσμα (ακόμα και ισοπαλία) στη Θεσσαλονίκη, πολύ δύσκολα θα χάσει την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχει ένταλμα για Νικολαΐδη

22/03/2013
 Ήσυχο… το κεφάλι του σε ό, τι αφορά την υπόθεση των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο μπορεί να έχει ο Ντέμης Νικολαΐδης αφού δεν υπάρχει κανένα ένταλμα σύλληψής του.

Δεν υπάρχει ένταλμα για Νικολαΐδη
Παρά το γεγονός ότι το απόγευμα της Πέμπτης και μετά την σύλληψη του Ανδρέα Δημητρέλου, υπήρξε έντονη φημολογία ότι έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τους περισσότερους πρώην προέδρους της Ένωσης, κάτι τέτοιο όμως σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη δεν υπάρχει.

Και αυτό διότι κατά την δική του θητεία, δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχουν χρέη προς το Δημόσιο κάτι που σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού είναι γνωστό ότι κάθε πρόεδρος αντιμετωπίζει ενδεχόμενες συνέπειες, σε περίπτωση που κατά την δική του προεδρία βρεθούν «οικονομικές ατασθαλίες». Από την στιγμή δηλαδή που στην τετραετία του όλα είναι «καθαρά», δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο…

Επιπλέον, αυτό που προκύπτει από την πλευρά του Νικολαΐδη είναι πως είναι διατεθειμένος να κληθεί και να προσκομίσει οποιοδήποτε έγγραφο χρειαστεί για να αποδείξει ότι η ΠΑΕ με τον ίδιο στην προεδρία, δεν είχε καμία εκκρεμότητα προς το Δημόσιο.

Επιστροφή και ενημέρωση από Βιντιάδη

22/03/2013
 Στην Αθήνα επέστρεψε ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος είχε μία πρώτη συνομιλία με τους Παππά, Μπρουσιανό και τους οργανωμένους και τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του.

Επιστροφή και ενημέρωση από Βιντιάδη
Πώς και πώς περίμεναν άπαντες στην ΑΕΚ την επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη από το Λονδίνο, ώστε να δουν τι θα γίνει τελικά με τον επενδυτή.

Ο Βιντιάδης επέστρεψε από το ταξίδι του και με το που πάτησε το… πόδι του στην Αθήνα είχε αμέσως συνάντηση με τους Πέτρο Παππά, Ηλία Μπρουσιανό και τους οργανωμένους οπαδούς και τους έκανε μία πρώτη ενημέρωση για τις συζητήσεις του με τον Κιθ Χάρις.

Αυτό που προέκυψε από την πρώτη αυτή ενημέρωση είναι ότι πρόκειται αυτή τη στιγμή να κατατεθεί κάποια πρόταση στη Γενική Συνέλευση, ενώ η συνάντηση με τον Παππά και τον Μελισσανίδη θα οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται σε αυτήν να παρευρεθεί και Κιθ Χάρις. Ο Βιντιάδης ωστόσο, για μία ακόμη φορά τόνισε ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι μόνο για την εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι για το μάνατζμεντ ή οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη υπόθεση θα γίνουν γνωστές μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής.

«Όλα θα πάνε καλά…»

22/03/2013
 Αισιόδοξος για την έκβαση της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στη χθεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

«Όλα θα πάνε καλά…»
Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση που απαιτείται για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, και εφόσον τα καταφέρει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στη χθεσινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» θα έχει δικαίωμα να κάνει ελεύθερες μεταγραφές, χωρίς περιορισμούς για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρθηκε και στους διακανονισμούς με τους παίκτες. Συγκεκριμένα, για εκείνους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα τόνισε ότι ήδη έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν συμφωνήσει και θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες τα σχετικά έγγραφα.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει από την ομάδα, με τον κ. Αλαφούζος να υποστηρίζει πως «είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις μαζί τους και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά με όλους. Υπάρχουν χρέη σε παίκτες από προηγούμενα έτη, που ακόμα δεν τα έχουν λάβει».

Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας θα μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, τα οποία θα αρχίσουν να δίνονται από την ερχόμενη εβδομάδα και να καλυφθούν οι υποχρεώσεις για την αδειοδότηση.

Τα κέρδη από τη Λεωφόρο

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης υπήρξε αναφορά στην επικείμενη επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο και τα κέρδη, τα οποία μπορούν να προκύψουν και από τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και από τις εμπορικές χρήσεις και τους χορηγούς.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής έλεγαν πως η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη φυσική του έδρα αποτελεί μεγάλη πρόκληση, ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στο γήπεδο και να γίνουν νέες εγγραφές στη «Συμμαχία».

Όπως γράφει η SportDay, το πλάνο αναφέρει ότι θα βγουν κάρτες διαρκείας με οικονομικά πακέτα, αλλά και πακέτα για τους VIP. Φυσικά και λόγω της μικρότερης χωρητικότητας του γηπέδου οι τιμές δεν μπορούν να είναι όσο οι φετινές στο ΟΑΚΑ, αλλά θα υπάρχουν ειδικές προσφορές και προνόμια για τους κατόχους διαρκείας.

Ο μεταγραφικός προγραμματισμός

Θεωρείται δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αποκτηθεί τουλάχιστον έναν κεντρικός αμυντικός, αν και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να κινηθεί για την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη για αυτή τη θέση. Προτεραιότητα, όμως, για το «τριφύλλι» η μεταγραφή ενός μεσοεπιθετικού.

Ο Καζιγιάμα δεν έχει πείσει για τις ικανότητές του και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του θα αποτελέσει παρελθόν. Από την πλευρά του, ο Φουρλάνος θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, μόνο αν πουληθεί ο Τοτσέ θα αποκτηθεί άλλος, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρη η παραμονή του Φιγκερόα.

Εξευτελισμός

22/03/2013
 Σε οριακό σημείο η ΑΕΚ μετά τη σύλληψη Δημητρέλου για χρέη της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Κίνδυνος και για άλλους προέδρους. Η στάση Ντέμη. Από τα χείλη του Βιντιάδη κρέμονται όλοι.

Εξευτελισμός
Ένα ακόμη πλήγμα δέχτηκε η ΑΕΚ. Μετά τη μη εξασφάλιση αδειοδότησης και την απουσία της από τα Κύπελλα Ευρώπης, μετά τη μάχη παραμονής που ακόμη δεν της έχει επιτρέψει να ανασάνει αγωνιστικά, μετά τη χειρονομία του Γιώργου Κατίδη που έγινε είδηση ανά τον κόσμο, ήρθε και εκείνη της εντολής για σύλληψη του Ανδρέα Δημητρέλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πληρώνοντας αμαρτίες προηγούμενων διοικήσεων παραδόθηκε μόνος του στις αρχές για τα χρέη της ομάδας προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στα 170 εκατ. ευρώ προ ου άρθρου 44, αλλά στην πραγματικότητα είναι σχεδόν 4,5 εκατ. ευρώ. Στην ΑΕΚ η εξέλιξη αυτή ήταν μάλλον αναμενόμενη, αλλά δεν παύει να γεννά απορίες πώς συνελήφθη ένας άνθρωπος που δεν έχει ευθύνη για τη δημιουργία των χρεών, ενώ η ΠΑΕ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με την υπόθεση Ψωμιάδη για χρήματα που έχουν καταχραστεί σε βάρος της και με τα οποία θα μπορούσε ήδη να είχε απαλλαγεί από τα χρέη που απειλούν να την εξοντώσουν.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος πέρασε χθες τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί και πιθανότατα θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και πρόκειται ασφαλώς για μία ακόμη κηλίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Η υπόθεση αυτή μαρτυρά, δε, το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται η «Ένωση», με τις οφειλές να αγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ, τη δόση για το άρθρο 44 να μένει απλήρωτη από το Σεπτέμβριο και τον κίνδυνο το χρέος να φτάσει στα πρωτογενή επίπεδα και τον κίνδυνο μη εξασφάλισης αδειοδότησης πιο κοντά από ποτέ…

Ανάλογο κίνδυνο σύλληψης διατρέχουν και οι υπόλοιποι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της ΠΑΕ από το 2004, αν και μέχρι χθες δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους. Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται διατεθειμένος να προσέλθει αυτοβούλως στην ασφάλεια και να αποδείξει με στοιχεία πως επί προεδρίας του δεν υπήρξαν ατασθαλίες ή δεν δημιουργήθηκαν χρέη προς το Δημόσιο.

Όλες οι ελπίδες στον Βιντιάδη

Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται από χθες στην Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει τις επαφές με τους συνεργάτες του. Φέρεται να είχε ήδη μία πρώτη επικοινωνία με τον Πέτρο Παππά (που θα «τρέξει» το θέμα της συνάντησης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη), τους οργανωμένους, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Μπρουσιανό.

Ο τελευταίος αναμένεται να τοποθετηθεί επί του θέματος στη σημερινή γενική συνέλευση της (10:00), στην οποία πάντως δύσκολα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις. Ακόμη κι αν προχωρήσει η πρόταση δημόσιας εγγραφής που έχουν ζητήσει μικρομέτοχοι, θεωρείται απίθανο να δώσει λύσει στο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ, ενώ μία επόμενη γενική συνέλευση θα μπορεί να ακυρώσει αυτή την προσπάθεια ανοίγοντας το δρόμο για τον Δημήτρη Βιντιάδη.

* Φιλικό με την ομάδα Νέων θα γίνει σήμερα στις 15:00.

Τι έγινε με το ραντεβού Ιβάν-Γκαρσία;

22/03/2013
 «Κάποιος» δεν μετέφερε ποτέ στον Πάμπλο Γκαρσία την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να συναντηθεί μαζί του και, όπως γράφει η SportDay, αυτός ο άνθρωπος ενδέχεται να υποστεί τις συνέπειες.

Τι έγινε με το ραντεβού Ιβάν-Γκαρσία;
Προβληματισμό προκαλεί η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνάντησε τον Πάμπλο Γκαρσία, αν και ο πρώτος ήθελε να συζητήσει με τον Ουρουγουανό.

Στη χθεσινή τοποθέτησή του ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο 36χρονος παίκτης αρνήθηκε να μιλήσει μαζί του, όμως αργότερα ακολούθησε σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του Γκαρσία, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του. Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του, θα το είχα πράξει».

Η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay γράφει πως: «Αν αποδειχθεί πως κάποιος “έστησε” όλο αυτό για να μη μιλήσει ο παίκτης με τον Ιβάν, θα ήταν καλύτερο αυτός ο “κάποιος” να αλλάξει πόλη, χώρα και ήπειρο...»!

Από την πλευρά του, ο παίκτης είπε πως την περασμένη φορά στην πρώτη κόντρα που είχε υπάρξει με τον Γιώργο Δώνη, άνθρωπος της διοίκησης (αυτός ήταν ο Ζήσης Βρύζας), τον είχε ρωτήσει αν θέλει να συναντήσει τον μεγαλομέτοχο.

Τότε ο Γκαρσία δεν είχε συναντήσει τον Σαββίδη και ίσως να σημειώθηκε παρεξήγηση και για αυτό τον λόγο να μην υπήρξε τελικά το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες.

«Μιλάει με Παναθηναϊκό ο Βιτόρια»

22/03/2013
 Τις επαφές του αμυντικού της Εστορίλ, Στίβεν Βιτόρια, με τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Τιάγκο Ριμπέιρο.
«Μιλάει με Παναθηναϊκό ο Βιτόρια»
Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στίβεν Βιτόρια δεν έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της Εστορίλ, Τιάγκο Ριμπέιρο, δήλωσε στην «Πράσινη» πως έχουν γίνει επαφές της ελληνικής ομάδας με την πλευρά του Πορτογάλου (με καναδικές ρίζες) αμυντικού μέσω του Ούγκο Βαρέλα.

«Το μέλλον του Στίβεν πιθανότατα δεν είναι συνδεδεμένο με την Εστορίλ. Δυστυχώς για μας, γιατί είναι ένας καλός παίκτης. Του έχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά στις επαφές που έχουμε κάνει, μας έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Πιστεύει πως είναι ώρα να δοκιμάσει σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Σεβόμαστε την επιθυμία του», τόνισε και πέρασε στο ψητό.

«Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί γι’ αυτόν. Μας είχαν πλησιάσει τον Ιανουάριο, αλλά δεν θέλαμε να τον δώσουμε. Λόγω της συνεργασίας που υπάρχει με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, γνωρίζω ότι μιλάνε και τώρα μαζί του. Ο Ούγκο Βαρέλα τον εκτιμά πολύ και μιλάει και τώρα μαζί του. Σίγουρα είναι μια πολύ καλή πιθανότητα γι’ αυτόν ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν όμως κι άλλες προτάσεις από όσο γνωρίζω. Κυρίως από Ιταλία, αλλά και κάποιες από το Βέλγιο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο 25χρονος άσος έχει τις δυνατότητες να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. «Έχει ικανότητες να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο και φυσικά να αντεπεξέλθει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου