ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Κοβάτσεβιτς: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Champions League"

Κοβάτσεβιτς: "Να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Champions League"

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για το όνειρο όλων στον Ολυμπιακό, που είναι το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του να προπονήσει στο μέλλον κάποια ομάδα.
Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Fuera de Juego" του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Radio Euskadi", μιλώντας για τον Ολυμπιακό, την πορεία της πρώην του ομάδας, Ρεάλ Σοσιεδάδ στη φετινή Primera Division, αλλά και για την επιθυμία του να προπονήσει κάποια ημέρα μία ομάδα.
"Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν. Εξασφαλίσαμε τον τίτλο του Πρωταθλητή έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και τώρα μας μένει το Κύπελλο Ελλάδας, όπου θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο", δήλωσε αρχικά ο Ντάρκο όταν έλαβε τα "συγχαρητήρια" του δημοσιογράφου για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης & επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας και τις φιλοδοξίες της: "Ναι, η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και είμαστε άξιοι Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι μία φιλόδοξη ομάδα και θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Champions League. Στοχεύουμε σε κάτι μεγαλύτερο και στο να παίξουμε σημαντικό ρόλο στο Champions League. Είναι σαφές ότι αυτό είναι το όνειρό μας και προς αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να δουλέψουμε. Αυτό είναι το όνειρο του προέδρου μας και όλων μας".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και την πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό. Μετά την αποχώρησή μου από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με κάλεσαν από τον Ολυμπιακό και ήρθα και έπαιξα για δύο χρόνια και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Το 2009 είχα ένα πρόβλημα υγείας και εγκατάλειψα το ποδόσφαιρο. Έμεινα ένα χρόνο εκτός και το 2010 άλλαξε η ιδιοκτησία του κλαμπ. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από το νυν πρόεδρο, κύριο Μαρινάκη, που μου είπε να πάω να δουλέψω και να είμαι μαζί του. Αποδέχτηκα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βρίσκομαι ήδη πέντε χρόνια στην Ελλάδα και το χαίρομαι πραγματικά και εγώ και η οικογένειά μου".

Όσο για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Λεβάντε, ο Ντάρκο είπε: "Ήταν σκληρό. Θέλαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Δεν δείξαμε το επίπεδο που στην πραγματικότητα διαθέτει η ομάδα. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να το αφήσουμε πίσω μας και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Στα δύο ματς η Λεβάντε ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά πιστεύω ότι μάθαμε, ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε και στο επόμενο Champions League".

Για το ποιους παίκτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ θα ήθελε στον Ολυμπιακό: "Όλους (σ.σ. γέλια). Είναι μεγάλοι παίκτες, πολύ καλοί όλοι τους. Ο Γκριζμάν, ο Τσάμπι Πριέτο, ο Ινίγκο, ο Πάρντο, ο Μπέγια είναι παίκτες που παίζουν σε οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι από εκεί που είναι δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο μέρος να παίξουν".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα γίνει προπονητής, απάντησε: "Ετοιμάζομαι να πάρω δίπλωμα προπονητή. Κάποια μέρα θα ήθελα να κάτσω σε ένα πάγκο. Σιγά-σιγά, όμως. Στη Ρεάλ Σοσιεδάδ; Πιστεύω ότι έχει πολύ καλό προπονητή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου