ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 4-12

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 4-12

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Πανιωνίου, επικρατώντας με σκορ 12-4, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Αυτή είναι η 16η νίκη της πειραϊκής ομάδας σε ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος.
Την 16η συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3).
Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου, για την 16η αγωνιστική της Α1, νίκησαν εύκολα με 12-4, όπως αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ, τον Πανιώνιο στο κλειστό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σπαρτάκ στο Βόλγκογκραντ (20/3).

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση προκειμένου να μη δώσει δικαιώματα στους γηπεδούχους. Με τέσσερα γκολ από τους Σχίζα, Ντόσκα (2) και Μάλιαρακ προηγήθηκε με 4-0 στην πρώτη περίοδο, χαλαρώνοντας όμως στη συνέχεια με συνέπεια οι Αναστασιάδης και Θωμάκος να βάλουν εκ νέου τον Πανιώνιο στο παιχνίδι, καθώς μείωσαν σε 5-2 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Ολυμπιακού, που ανέβασαν την απόδοσή τους και με ένα επί μέρους 4-1 στην τρίτη περίοδο έχτισαν τις βάσεις για τη νίκη που επιτεύχθηκε με τελικό σκορ 12-4.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-1, 1-4, 1-3.

Πανιώνιος (Αλέκος Βάσσος): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης, Λύκαρης Λ., Κουτσιαλής Χρ. 2, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης, Φούτρης, Σάκιτς, Καρακάσης, Φωτίου 1, Αλεξάκης, Γαβαλάς Γ., Γαρταγάνης, Λύκαρης Κ., Κουκής.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Φλώρος Χρ., Δελακάς, Μάζης 1, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 5, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάγιαρακ 1, Σχίζας 1, Δερβίσης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου