ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ

Βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ


Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι της Παρασκευής (22/3, 21:00, NOVAsports3), στο οποίο θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Πρόκειται για ένα κρίσιμο ματς, καθώς αν οι Πειραιώτες κερδίσουν τους Ισραηλινούς θα βρεθούν μία... ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ παράλληλα θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο.
Tο RedPlanet.gr έδωσε το "παρών" στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης (21/3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως συνηθίζεται να γίνεται μία μέρα πριν τα παιχνίδια των ερυθρολεύκων στην Euroleague. Στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο τραυματίας Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος λόγω της υποτροπής που υπέστη το τραύμα του στην μέση θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην Μακάμπι, ενώ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος πρόσφατα χειρουργήθηκε.

Οι υπόλοιποι δεκατέσσερις καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά στο ΣΕΦ, υπό το βλέμμα μάλιστα του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος έκατσε στο σημείο που βρίσκεται η γραμματεία του γηπέδου, παρακολουθώντας από κοντά την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Η έναρξη της προπόνησης υπό την παρουσία του προέδρου:



Το "ζέσταμα" και οι κουβέντες του Λο με τον Πέρκινς:


RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Μακάμπι (1) από redplanetgr
RedPlanet.gr - Προπόνηση ενόψει Μακάμπι (2) από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου