ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Xάινς: "Παίζουμε ο ένας για τον άλλον"

Xάινς: "Παίζουμε ο ένας για τον άλλον"

Ο Χάινς τόνισε πως στον Ολυμπιακό ο ένας παίκτης παίζει για τον άλλον, ενώ επεσήμανε πως είναι στον χαρακτήρα της ομάδας ώστε να αντιδρά σωστά στα κρίσιμα. "Κάναμε κατάθεση ψυχής στη Σιένα", σχολίασε.
Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς, μίλησε στα Κόκκινα Καλάθια στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4) για τη νίκη επί της Σιένα στην Ιταλία, τη συνέχεια των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος στην Ευρωλίγκα και το κρίσιμο ματς που έρχεται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Μετά από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός θεωρείς πως πέρασε στην επόμενη φάση ή όχι; Γιατί ακόμη μαθηματικά δεν έχει εξασφαλιστεί η πρόκριση.

"Ούτε εγώ πιστεύω πως η πρόκριση θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας.

Έχουμε τρία παιχνίδια να δώσουμε. Θα είναι τεράστιο λάθος εάν χαλαρώσουμε και πούμε πως μετά από τη νίκη με τη Σιένα είμαστε στα προημιτελικά.

Θα πρέπει κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σε κάθε προπόνηση, κάθε στιγμή, να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Στόχο μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Μπορείς να αποκαλύψεις ποιο είναι το μυστικό αυτής της ομάδας; Πως βρίσκετε το κουράγιο και τη δύναμη μετά από δύσκολες ήττες να επιστρέφετε και να κερδίζετε σημαντικά ματς όπως αυτό με τη Σιένα;

"Έτσι είναι δομημένη αυτή η ομάδα. Μπορεί να μην είμαστε στα καλύτερα μας, μπορεί οι συνθήκες μέσα σε ένα παιχνίδι να μην είναι καλές για εμάς, αλλά εμείς πάντα βρίσκουμε τον τρόπο και κερδίζουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, αλλά έτσι είμαστε ως ομάδα. Έχουμε καρδιά και παίζουμε όλοι μαζί, ο ένας για τον άλλον".

Όταν ο κόουτς έβαλε τρία γκαρντ στο παιχνίδι, τον Παπανικολάου στο «4» και εσένα στο «5» δεν είχατε το απαιτούμενο ύψος ως ομάδα. Ίσως να μην έχετε ξαναπαίξει όλοι μαζί σε ένα τόσο κοντό σχήμα. Πως καταφέρατε να κερδίσετε όλες τις μάχες και να μην χάσετε κανένα ριμπάουντ και να επιστρέψετε στο παιχνίδι και να πάρετε τη νίκη;

"Με την καρδιά μας. Όλοι στην ομάδα έκαναν κατάθεση ψυχής, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, παίξαμε σπουδαία άμυνα και επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε. Αν δει κανείς την ομάδα μας μπορεί να καταλάβει πως δεν χρειάζεται να είσαι ο ψηλότερος ή ο πιο γρήγορος για να τα καταφέρεις, αλλά να δώσει το 110% των δυνάμεων σου. Και εμείς αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι".

Και ένα μήνυμα για τους φιλάθλους ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ;

"Τους θέλουμε δίπλα μας. Παλεύουμε για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Τους θέλουμε μαζί μας ώστε να μας συμπαρασταθούν και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη".

Η σπουδαία εμφάνιση του Χάινς στην Μόσχα κόντρα στη Χίμκι:


Kyle Hines vs.Khimki από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου