ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δεύτερες σκέψεις για Πίνο

Δεύτερες σκέψεις για Πίνο

Ο Πίνο έχει βαλθεί τις τελευταίες εβδομάδες να αντιστρέψει στο κλίμα εναντίον του και οι ερυθρόλευκοι κάνουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του Κολομβιανού άσου. Οι προθέσεις του Μίτσελ για τους Μ. Σιώπη και Ιωαννίδη. Γράφει ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr.
O Χουάν Πάμπλο Πίνο πρόλαβε να τα κάνει όλα μέσα σε ένα σχεδόν μήνα. Να δείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο, να ενθουσιάσει τους οπαδούς αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς να δικαιώσει και την φήμη του... ανισόρροπου που κουβαλάει σε όλη του την καριέρα και πιθανόν δεν του έχει επιτρέψει να "εκτοξευθεί" ποδοσφαιρικά.
Τα δύο πειθαρχικά φάουλ του Κολομβιανού άσου, όπως και ένας τραυματισμός που είχε ανάμεσα στις... τρέλες του, ουσιαστικά τον έχουν "εξαφανίσει" από την καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Η απόφαση του να μην εμφανιστεί ένα Σάββατο στο Ρέντη για προπόνηση, είχε ως αποτέλεσμα να μετράει αντίστροφα τις ώρες του στο Λιμάνι.

Ωστόσο από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Πίνο έχει βαλθεί να αποδείξει στους ερυθρόλευκους πως έχει αντιληφθεί το λάθος των πράξεων του και θέλει μια δεύτερη -και τελευταία προφανώς- ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος άσος πραγματικά προσπαθεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Προπονείται με ζήλο, είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του και έχει πάψει να εμφανίζει παραβατική συμπεριφορά.

Βέβαια τα παραπάνω δεν του εξασφαλίζουν τίποτα επί της ουσίας, παρά μόνο το γεγονός πως βάζει τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας σε δεύτερες σκέψεις. Το κέρδος του είναι πως από εκεί που φαινόταν 100% τελειωμένος, πλέον έχει μια μικρή χαραμάδα ελπίδας για μια ακόμη ευκαιρία. Πολλά σαφώς, αν όχι όλα, θα εξαρτηθούν από την εισήγηση του Μίτσελ.

Ο οποίος Μίτσελ έχει και άλλες... σκοτούρες. Βλέπεται η πιτσιρικαρία της ομάδας Νέων τον έχει βάλει σε σκέψεις, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες του Στορκ που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ισπανού τεχνικού. Ποιους έχει ξεχωρίσει; Τον Μανώλη Σιώπη και τον Νίκο Ιωαννίδη. Αμφότεροι αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν προπονήσεις με τους μεγάλους. Και το καλοκαίρι ενδεχομένως να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου