ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Μήτρογλου: "Να κάνω καριέρα στον Ολυμπιακό"

Μήτρογλου: "Να κάνω καριέρα στον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε πως στόχος του είναι να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.
Στόχος του είναι να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο "πιστολέρο" των Πειραιωτών σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Real News", ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως ολοένα προσπαθεί να γίνεται καλύτερος προσαρμόζοντας το στυλ του παιχνιδιού του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρογλου στην "Real News":

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί ενδιαφέροντος της Βέρντερ Βρέμης για την απόκτησή του:

"Το μυαλό μου είναι εδώ. Θέλω καταρχήν να φτάσουμε ως το καλοκαίρι κάνοντας το νταμπλ με τον Ολυμπιακό που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Φυσικά στο μυαλό μου είναι και η Εθνική ως εκείνο το διάστημα. Το καλοκαίρι θα δούμε με το καλό. Εννοείται ότι το μυαλό μου είναι πάντα εδώ, στον Ολυμπιακό. Στόχος μου και όνειρό μου είναι πάντα να κάνω καριέρα στην ομάδα".

Για το γεγονός ότι παρουσιάζεται πιο ομαδικός στο παιχνίδι τους σε σχέση με το παρελθόν:

"Έχω αλλάξει πολύ όσον αφορά στον τρόπο που παίζω. Έπρεπε να βελτιωθώ και νομίζω πως τα έχω καταφέρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Εγώ οφείλω να γίνομαι κάθε φορά όλο και καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αυτή τη στιγμή οι επιθετικοί είναι πιο κινητικοί. Αυτό προσπαθώ να κάνει κι εγώ και όπως προείπα το έχω καταφέρει. θα προσπαθήσω κι άλλο στη συνέχεια, αφού ο στόχος μου είναι πάντα το καλύτερο".

Για το γεγονός ότι δεν παίζει συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό:

"Όλοι θέλουν να παίζουν. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι έξω τρία ματς και να παίζεις ένα. Είμαστε επαγγελματίες όμως. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσω την ομάδα. Και στην προπόνηση προσπαθώ για το καλύτερο κάθε μέρα. Και στα παιχνίδια κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου