ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ο Κοσεντίνο πρότεινε Σόσα

Ο Κοσεντίνο πρότεινε Σόσα

Ο Αργεντίνος διεθνής Χοσέ Σόσα της Μέταλιστ προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον συμπατριώτη του μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο.
Ο Αργεντίνος μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο είχε επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες προτείνοντας παίκτες στους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής" το όνομα που ξεχώρισε ανάμεσα στα υπόλοιπα είναι αυτό του Χοσέ Ερνέστο Σόσα της Μέταλιστ και πρώην της Μπάγερν Μονάχου.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί πέρσι εναντίον του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στους αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 27χρονος άσος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αργεντινής έχοντας 18 συμμετοχές, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με την ουκρανική ομάδα.

Η τιμή του φθάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ και θέμα απόκτησης του μπορεί να προκύψει σε περίπτωση που ο Πάουλο Μασάντο, πουληθεί στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αν υπάρξει το ερχόμενο καλοκαίρι ανάλογη πρόταση από την ομάδα της Ρωσίας για τον Πορτογάλο άσο, τότε μπορεί σε μια τέτοια εξέλιξη ο Ολυμπιακός να διαθέσει τα χρήματα για την απόκτηση του Σόσα.

Ο Σόσα μετράει 39 συμμετοχές και 8 γκολ με τον σύλλογο της Ουκρανίας. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να αντικαταστήσει τον Αριέλ Ιμπαγάσα, με ένα δεκάρι υψηλού επιπέδου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου