ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Μήτρογλου… οικονομία

Μήτρογλου… οικονομία

18/03/2013
 Ο Κώστας Μήτρογλου… συμφέρει. Η συχνότητα με την οποία σκοράρει σε σχέση με τον χρόνο συμμετοχής του είναι πραγματικά εντυπωσιακή .

Μήτρογλου… οικονομία
Η αλήθεια είναι ότι επί Μίτσελ ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Όμως καταφέρνει να τον αξιοποιεί στο έπακρο, όπως έκανε και χθες, όπου περνώντας σαν αλλαγή στο 70’, χρειάστηκε μόλις εννέα λεπτά για να βρει δίχτυα και να πετύχει το γκολ της νίκης στην Κέρκυρα (0-1).

Αυτό ήταν το όγδοο τέρμα του στο πρωτάθλημα, όπου έχει μεν αγωνιστεί και στα 26 παιχνίδια, αλλά έχει βρεθεί στο χορτάρι όλα κι όλα για 984 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως ο 25χρονος φορ σκοράρει κάθε 123 αγωνιστικά λεπτά.

Ανάλογα… οικονομικός ήταν ο Κώστας Μήτρογλου και στο Champions League. Αγωνίστηκε και στα έξι ματς των ομίλων, αλλά συνολικά μόνο για 314 λεπτά και σκόραρε τέσσερις φορές, ήτοι είχε ένα γκολ ανά μόλις 79 λεπτά συμμετοχής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ο πρώτος σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού Ράφικ Τζεμπούρ έχει μεν μεγαλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος στο πρωτάθλημα (20 γκολ σε 1.842 λεπτά) με ένα τέρμα ανά 92 λεπτά, αλλά υστερεί στο Champions League, όπου σε 257 λεπτά και τέσσερις εμφανίσεις δεν σκόραρε.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου