ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

NextGen Series:Στην Αγγλία η ομάδα Νέων του Θρυλου

NextGen Series:Στην Αγγλία η ομάδα Νέων του Θρυλου

Οι παίκτες της U20 άρχισαν στο Μπέρμιγχαμ την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης (20/3) κόντρα στην Άστον Βίλα, για τους "8" του NextGen Series.
 
Δύο ημέρες πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/3) με αντίπαλο την Άστον Βίλα, για τους "8" του NextGen Series, η αποστολή της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έφτασε στην πόλη του Μπέρμιγχαμ, βόρεια του Λονδίνου. Εδώ θα κάνει για δύο ημέρες μία μίνι προετοιμασία, ενόψει του σημαντικού ευρωπαϊκού αγώνα που θα δώσει μεθαύριο.
Το ταξίδι ήταν πολύωρο και κοπιαστικό. Η πτήση διήρκεσε τρεις ώρες και είκοσι λεπτά και από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ μέχρι το Μπέρμιγχαμ η αποστολή μετακινήθηκε με πούλμαν.

Έφτασε στην αγγλική πόλη στις 15:00 και βρέθηκε κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο της Μπέρμιγχαμ, όπου για περισσότερο από μια ώρα έκανε προπόνηση.
 
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχε αρκετό κρύο, περίπου έναν με δύο βαθμούς Κελσίου. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τεχνικής, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και με την κατοχή της μπάλας, δουλεύοντας την επιθετική και αμυντική λειτουργία. Ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν την τακτική τους.

Θυμίζουμε την αποστολή που έχει ταξιδέψει στο Μπέρμιγχαμ: Χουτεσιώτης, Βλάχος, Λυκογιάννης, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Βουτσιώτης, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Λύρας, Ιωαννίδης, Βούρος, Βέργος, Παπασάβας, Παιδάκης, Πασαλίδης, Γκίνο, Σούκιας.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου