ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις...

 Δηλωσεις...

17/03/2013

Πέρκινς: "Το περίμενα πώς και πώς"

Ο Ντορόν Πέρκινς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του στην Basket League κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (17/3, 16:00). Δηλώσεις έκανε και ο Χρήστος Παππάς.
Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι του στο ΣΕΦ (σ.σ. έχει προηγηθεί αυτό με το Περιστέρι και έπονται άλλα δύο) με τον Κολοσσό Ρόδου, το μεσημέρι της Κυριακής (17/3, 16:00, ΕΤ-3).
Ο Ντορόν Πέρκινς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Basket League, καθώς πήρε τη θέση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής, πλέον, μόνο στην Ευρώπη.

"Είμαι ενθουσιασμένος, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το περίμενα πώς και πώς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και ταυτόχρονα να βρω ρυθμό για τη δύσκολη συνέχεια. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό κόντρα στον Κολοσσό, για εμάς όλα αρχίζουν από την άμυνα. Πρέπει να δώσουμε εκεί το 100% των δυνάμεων μας και μέσω της άμυνάς μας να βγάλουμε ενέργεια και εύκολους πόντους στην επίθεση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Προερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς και αυτή την εβδομάδα είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Αυτή τη φορά τραυματίστηκε ο Πρίντεζης και έτσι είναι λογικό να υπάρχει εξτρά κούραση στα παιδιά. Δεν μπορούμε, όμως, να κοιτάμε πίσω μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες. Έκαναν και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ τους και αξίζουν τον σεβασμό μας. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και της συγκέντρωσής μας για να πάρουμε τη νίκη και δεν πρέπει σε κανένα σημείο να σκεφτόμαστε τι έγινε με τη Σιένα ή το ματς που ακολουθεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πρέπει να μπούμε από την αρχή με συγκέντρωση για να φτάσουμε στη νίκη".

Μάντζαρης: "Με συγκίνησε η στήριξη του κόσμου"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως η αποθεραπεία του είναι σε πολύ καλό δρόμο, στάθηκε στην συγκινητική στήριξη του κόσμου στο πρόσωπο του και φυσικά αναφέρθηκε στη συνέχεια της Euroleague για τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε τα όσα είπε ο γκαρντ του Ολυμπιακού στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο "ΑΡΤ":
"Το παλεύω. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, αλλά όσο περνά ο καιρός είμαι καλύτερα. Ελπίζω να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι καλύτερα από όσο έπρεπε, από ό,τι μου λένε και οι γιατροί. Πρέπει να κάνω κουράγιο και υπομονή. Πιστεύω πως στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα είμαι 100% έτοιμος. Ιούλιο με Αύγουστο θα είμαι εντάξει.

Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ. Μετά τον τραυματισμό μου έλαβα πολλά μηνύματα κι αυτό με συγκίνησε πολύ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάντζαρης που στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί της Σιένα και τη συνέχεια στην Euroleague:

"Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα.

Η Σιένα είναι μια δουλεμένη ομάδα κι έχω αντιληφθεί πως έχει την περσινή μας ομάδα ως πρότυπο από ό,τι έχω καταλάβει. Προσπαθεί δηλαδή χωρίς πολλά μεγάλα ονόματα να πάει ψηλά μέσα από το καλό της σύνολο.

Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας κι αυτό με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία, η Σιένα θα χάσει ένα ματς κι εμείς θα πάρουμε τη δεύτερη θέση. Δεν κοιτάζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Εγώ πάντως προτιμώ περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την Αναντολού Εφές".

Χίκμαν: "Δύσκολα με Ολυμπιακό"

Ο Ρίκι Χίκμαν αναφέρθηκε στο ματς της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως το ματς θα είναι δύσκολο για τους Ισραηλινούς στο ΣΕΦ.
Για την 11η αγωνιστική του Top-16, η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης στα προημιτελικά της Euroleague.
Τώρα οι Ισραηλινοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ο Ρίκι Χίκμαν αναγνώρισε τις δυσκολίες που περιμένουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

"Πράγματι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Χίμκι. Ξεκινήσαμε καλά και στη συνέχεια γίναμε ακόμη καλύτεροι. Δεν σκέφτομαι καθόλου τα σουτ που χάνω και έχασα αρκετά σε εκείνο το ματς, αλλά είμαι πολύ χαρούμενους που πήραμε τη νίκη. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τη Μακάμπι Ασντόντ και μετά αυτό το με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν είναι εύκολο", υποστήριξε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο άσος της Μακάμπι.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου