ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


21/03/2013Η επομενη αγωνιστικη



 

 

 

 

 

Μνημόνιο αγάπης «Σάλπι»-ΠΑΟΚ!

20/03/2013
 Μπορεί στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, όμως μια άλλη σημαία της ομάδας παραμένει στον ιστό της αποδεικνύοντας την αγάπη της για τον σύλλογο.

Μνημόνιο αγάπης «Σάλπι»-ΠΑΟΚ!
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος προκειμένου να κάνει εφικτή την ανανέωση της συνεργασίας του με την αγαπημένη του ομάδα έβαλε μπόλικο νερό στο κρασί του στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει να λαμβάνει από την περσινή χρονιά 900 χιλιάδες ευρώ, ενώ για τη φετινή και την επόμενη χρονιά άλλα 1,6 εκατομμύρια, σύνολο 2,5 εκατομμύρια.

Με βάση τη νέα συμφωνία τα χρήματα αυτά ο Σαλπιγγίδης θα τα πάρει μέχρι το καλοκαίρι του 2017, δηλαδή θα παραγραφούν τα περσινά χρέη προς τον παίκτη, ενώ η ετήσια αμοιβή του για τις επόμενες τέσσερις σεζόν θα πέσει στις 550 με 600 χιλιάδες ευρώ.

Έτσι και οι δύο πλευρές έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους καθώς ο μεν ποδοσφαιριστής υποχώρησε στο οικονομικό σκέλος, ενώ η ΠΑΕ προσέφερε και πολλά χρήματα και πολυετές συμβόλαιο στον Σαλπιγγίδη.
Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως ήδη υπάρχει συμφωνία για την ανάληψη θέσης μάνατζερ από τον «Σάλπι» μετά το 2017.

Περιμένουν στη γωνία στον Αστέρα

20/03/2013
 Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Σάκη Τσιώλη θα απασχολήσει πιο έντονα τις επόμενες μέρες τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοί ψάχνουν το κατάλληλο τάιμινγκ για διαπραγμάτευση.

Περιμένουν στη γωνία στον Αστέρα
Την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον Σάκη Τσιώλη την ανανέωση της συνεργασίας του περιμένουν στον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού λήγει στο τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του.

Οι Αρκάδες ψάχνουν τον τρόπο που θα προσεγγίσουν τον 54χρονο κόουτς, ώστε να τον πείσουν για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να στραβώσει κάτι από τη δική τους πλευρά στους όλους χειρισμούς του θέματος.

Ο Τσιώλης έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο έχει φέρει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει – μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ - το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ίσως αυτό να είναι το κίνητρό του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να αποφασίσει να συνεχίσει στον «κυανοκίτρινο» πάγκο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης, εφόσον δεν αλλάξει ο κορμός της και σε αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο το θέμα του προπονητή.

«Του δίνουμε μία ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του»

20/03/2013
 Μία δεύτερη ευκαιρία δίνει η ΑΕΚ με την απόφασή της να θέσει εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι τον Γιώργο Κατίδη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Μπρουσιανός στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Του δίνουμε μία ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του»
Καταδικαστέo χαρακτήρισε ο Ηλίας Μπρουσιανός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τον τρόπο που επέλεξε ο Γιώργος Κατίδης να πανηγυρίσει το γκολ που πέτυχε στον πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βέροια.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου τιμώρησε τον αθλητή, όμως δεν θέλησε να τον καταστρέψει σαν άνθρωπο, ενώ επέκρινε την στάση της ΕΠΟ που του επέβαλε ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδες, χωρίς καν τον καλέσει σε απολογία.

Παράλληλα, ο κ. Μπρουσιανός μίλησε για τις εξελίξεις για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Μπρουσιανός στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για την υπόθεση του Γιώργου Κατίδη και την απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ

«Από τότε που έγινε το περιστατικό, το οποίο είναι καταδικαστέο σαν πράξη, κάναμε το σωστό. Τιμωρήσαμε έναν αθλητή και δεν τον καταστρέψαμε σαν άνθρωπο. Του δώσαμε μία ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του. Αυτό είναι το πνεύμα της απόφασης αυτής της διοίκησης. Νομίζω ότι εμείς χειριστήκαμε το θέμα πιο ψύχραιμα από την Ομοσπονδία. Καλέσαμε σε απολογία τον αθλητή, ακούστηκαν όλες οι απόψεις, οι οποίες δεν ήταν ομόφωνες από την αρχή της διαδικασίας. Μέχρι και να λυθεί το συμβόλαιό του με υπαιτιότητά του ακούστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση.

Όταν εκτελείς εν μια νυχτί τον αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων, τότε κρίνεσαι για αυτό. Όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα της απολογίας. Την Κυριακή η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον ισόβιο αποκλεισμό του από την Εθνική. Ο άνθρωπος επικαλέστηκε την βλακεία του. Δεν υπάρχει κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο σε αυτό που έκανε.

Ο Κατίδης απαίτησε να τον σεβαστούν οι οπαδοί που δεν τον σεβάστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ρατσιστής ή κάτι άλλο. Αφού η ΕΠΟ και ο κ. Σαρρής δεν ήθελαν να εξαπλωθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο, τότε γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στο γεγονός πως κάθε παιχνίδι της Ομάδας συγκεντρώνονται ακροδεξιά στοιχεία.

Γιατί δεν είχαμε την ίδια ευαισθησία σε ανάλογα ζητήματα που έχουν σημειωθεί στα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής; Αν σε μία κερκίδα υπάρχουν εκατό άτομα με τέτοιες απόψεις μπορείς να τους ελέγξεις. Δεν είδα την ίδια τρεμούρα να ασχοληθεί τόσο ζεστά με αυτό το θέμα.

Θα μπορούσε η ΕΠΟ να καλέσει τον Κατίδη και εκείνος να καταθέσει την απολογία του. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η ΑΕΚ, όμως εμείς δεν κάναμε κάτι τέτοιο. Τιμωρήσαμε τον παίκτη, από τη στιγμή που προσβάλει τον σύλλογό μας. Το κίνητρό του είναι εντελώς ηλίθιο και δεν έχει σχέση με την πολιτική.

Θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και η ΕΠΟ. Επαναλαμβάνω ότι στο παρελθόν ακροδεξιά στοιχεία είχαν φωνάξει “δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ… ” για έναν παίκτη που πιστεύω ότι είναι περισσότερο Έλληνας από εκείνους
».

Για την τηλεφωνική επαφή που είχε μαζί του τις τελευταίες μέρες

«Είμαι σίγουρος ότι δεν γνώριζε. Αυτό, όμως, δεν τον απαλλάσσει από την πράξη του. Είναι ενήλικος και πρέπει να γνωρίζει την ιστορία της ομάδας που παίζει και να τιμάει το σήμα της. Το παιδάκι ξεσήκωσε από το youtube ηλιθιωδώς μια κίνηση, χωρίς να γνωρίζει τις συνέπειες της πράξης του».

Για τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

«Δεν είναι ο πιο εύκολος χαρακτήρας του κόσμου αυτό το παιδί. Έχει τα ελαφρυντικά του. Έχει περάσει μία πολύ δύσκολη παιδική ηλικία. Πολλές φορές έχουμε έρθει σε επαφή μαζί του για να τον συνετίσουμε. Ίσως αυτό να αποτελέσει την αρχή να γίνει καλύτερος άνθρωπος και στη συνέχεια πιο καλός αθλητής. Αν κάποιος δεν έχει καλό χαρακτήρα, τότε δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Μόνος του έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας».

Για τις κινήσεις της ΑΕΚ από εδώ και στο εξής στη συγκεκριμένη υπόθεση:

«Από τη στιγμή που δεν του λύσαμε το συμβόλαιο, ουσιαστικά είναι ακόμα στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να έρθει στα Σπάτα και να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Το παιδί είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να πατήσει στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, η οικογένεια της ΑΕΚ θα τον βοηθήσει σε όλους τους τομείς για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Θα βρει τον τρόπο να προπονείται μόνος του.

Έτσι και αλλιώς το πρωτάθλημα τελειώνει σε λίγο καιρό και θα προπονείται μόνος του μέχρι τον Ιούλιο. Θα πρέπει να αποδείξει πάρα πολλά πράγματα για να παίξει ξανά η ΑΕΚ. Η μεγαλύτερη τιμωρία του είναι η ζωή που βιώνει αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για ένα παιδί 19 ετών που πίστευε ότι ο κόσμος είναι στα πόδια του, όμως τώρα η γη είναι κάτω από τα πόδια του
».

Για τις αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον από τους οπαδούς:

«Θα λύσουμε όλα τα θέματα ως μία οικογένεια. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ ή σε άλλη ελληνική ομάδα. Πιστεύετε ότι είναι εύκολο να παίξει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού με τον αντίκτυπο που είχε στην Ευρώπη η κίνησή του. Ξέρει ο Άγγλος, ο Γερμανός τον λόγο που οδήγησε τον παίκτη σε αυτή την κίνηση;».

Για τα κρούσματα απειθαρχίας που έχουν παρουσιαστεί στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, λόγω της παρουσίας αρκετών νεαρών παιδιών στο ρόστερ:

«Δεν θα σας πω τον τρόπο που λύνουμε τα εσωτερικά μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή. Συγκυριακά έχουν μαζευτεί πολλοί νεαροί σε ηλικία παίκτες, χωρίς να έχουμε κάποιον Λυμπερόπουλο ή Δέλλα για να τους συνετίσουν. Τώρα ήρθαν κάποιοι παίκτες με περισσότερες εμπειρίες και έτσι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα πράγματα.

Δεν μπορείς να ελέγξεις εύκολα τα πράγματα σε μία κοινωνία 35 παικτών που υπάρχουν πολλά νεαρά άτομα. Από την πλευρά του, ο προπονητής απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης
».

Για τα δεδομένα στην υπόθεση Βιντιάδη:

«Δεν έχω κάτι που μπορώ να σας πω. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αν ο κ. Βιντιάδης, που ξέρω ότι θέλει, πρέπει να βιαστεί για να προλάβει την αδειοδότηση της ΠΑΕ εν όψει της επόμενης σεζόν. Δεν θα συνέχιζε τις κινήσεις του αν δεν ήθελε να ασχοληθεί και δεν χρησιμοποιεί ως μέσο προβολής την ΑΕΚ. Έχει δίκιο ο κόσμος να είναι επιφυλακτικός.

Για μένα υπάρχουν εναλλακτικά πλάνα, όμως αυτά δεν αξίζουν σε έναν σύλλογο όπως την ΑΕΚ. Πλέον η ομάδα χρειάζεται έναν τεχνοκράτη και να βάλει σε μία σειρά τα πράγματα. Δεν μπορώ να σας πω πόσα χρήματα χρειάζεται η ομάδα από τη στιγμή που δεν έχουν ρυθμιστεί οι δόσεις των οφειλών μας. Όλα εξαρτώνται από αυτό το ζήτημα.

Τον τελευταίο χρόνο δεν μπήκε ούτε ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ και τσουλάει η κατάσταση. Δεν χρειάζεται πολλά πράγματα η ομάδα για να προχωρήσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αυτοί που μπορούν δεν θέλουν, και αυτοί που θέλουν δεν μπορούν. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για τις υπόλοιπες ομα΄δες της Σούπερ Λίγκας
».

Για τις εξελίξεις στο θέμα του Μάκη Ψωμιάδη

«Έχουμε κανονίσει μετά τη Γ.Σ. να υπάρξει σχετικό Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να συζητήσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπήρξε μία εξέλιξη μετά την άφιξη των εγγράφων από τα Σκόπια, όμως δεν έχουμε κάτι νεότερο. Με τους ρυθμούς που κινείται η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης».

Σε Καμαρά και Ντιέ τα βραβεία

20/03/2013
 Στον Αμπντούλ Καμαρά του ΠΑΟΚ και στον Σερζ Ντιέ της Ξάνθης κατέληξαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντίστοιχα.

Σε Καμαρά και Ντιέ τα βραβεία
Ο Αμπντούλ Καμαρά του ΠΑΟΚ και ο Σερζ Ντιέ της Ξάνθης ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στην 26η αγωνιστική, με αποτέλεσμα ο πρώτος να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, ενώ ο δεύτερος εκείνο του καλύτερου γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά»ξεχώρισε με την απόδοσή του στην 26η αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό και έτσι στην ψηφοφορία για το βραβείο του MVP συγκέντρωσε ποσοστό 78,60%. Πίσω του τερμάτισε ο Τόμας Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα με 15,14%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Αμπντούζ Αζίζ Τετέ του Πλατανιά με 6,26%.

Τώρα όσον αφορά στο καλύτερο τέρμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εκείνο του Σερζ Ντιέ κόντρα στον Πανθρακικό τερμάτισε πρώτο και καλύτερο με ποσοστό 72,19%.Στην δεύτερη θέση έμεινε αυτό του Κώστα Μήτρογλου κόντρα στην Κέρκυρα με 17,00%, ενώ την τριάδα έκλεισε το γκολ του Φερνάντο Ουσέρο με τον Ατρόμητο με 10,81%.

Προπόνηση με απουσίες στην ΑΕΚ

20/03/2013
 Χωρίς τους διεθνείς αλλά και τον Γιώργο Κατίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ.

Προπόνηση με απουσίες στην ΑΕΚ
Λιγότεροι από το συνηθισμένο ήταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα.

Πέραν του Γιώργου Κατίδη, ο οποίος απουσιάζει για τους γνωστούς λόγους και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός «Ένωσης» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, δεν έδωσαν το «παρών» και οι παίκτες του «Δικεφάλου» που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, δεν προπονήθηκαν οι διεθνείς Νίκος Κατσικοκέρης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Ταξιάρχης Φούντας και ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο Τάσος Τσουμάγκας, ο Αλέξανδρος Νικολιάς και ο Δημήτρης Γροντής έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

H προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00, ενώ ο Έβαλντ Λίνεν προσανατολίζεται στο να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα.

Καμίνι το «Κλεάνθης Βικελίδης»

20/03/2013
 Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΠΑΕ Άρης στο εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ούτως ώστε οι φίλοι της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» και να… παίξουν μπάλα.

Καμίνι το «Κλεάνθης Βικελίδης»
Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Άρης όρισε γενική είσοδο 10 ευρώ για όλες τις θύρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», πλην VIP και επισήμων, προκειμένου ο κόσμος των «κίτρινων» να πάει μαζικά στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στο «χρυσό» τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό.

Το παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου για τους Θεσσαλονικείς κι όσο κλισέ κι αν ακούγεται, οι παίκτες του Παπαδόπουλου έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ ένα γεμάτο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μάλιστα, το φθηνό εισιτήριο ήταν και μια επιθυμία του κόσμου, λόγω και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, με την ΠΑΕ να ανταποκρίνεται άμεσα στο «θέλω» του.

Έτσι, τα εισιτήρια αναμένεται να φύγουν γρήγορα-γρήγορα και το γήπεδο του Άρη να είναι κατάμεστο.

Η ώρα του Ανάκογλου

20/03/2013
 Τον Δημήτρη Ανάκογλου έδειξε να ετοιμάζει για τη θέση του Ρότζερ Γκερέιρο ο Έβαλντ Λίνεν εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό το επόμενο Σάββατο.

Η ώρα του Ανάκογλου
Στις δύο πρώτες του συμμετοχές ως αλλαγή, ο Δημήτρης Ανάκογλου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Φαίνεται πως έρχεται η ώρα να δοκιμαστεί και σαν βασικός.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δοκιμάστηκε από τον Έβαλντ Λίνεν στη σημερινή προπόνηση ως «δεκάρι» αντί του Ρότζερ Γκερέιρο, που θα χάσει το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό λόγω τιμωρίας.

Αν και ακόμη είναι νωρίς για… σχέδια για την ενδεκάδα, εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα το πιθανότερο είναι ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ να προτιμήσει τους δέκα που άρχισαν το ματς με τη Βέροια και τον Ανάκογλου αντί του Γκερέιρο για τη μάχη στη Λιβαδειά. Δηλαδή τους Κωνσταντόπουλο, Βλάχο, Τσουμάγκα, Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη, Μητρόπουλο, Ρίκκα, Κορδέρο, Φούντα και Πετρόπουλο.

Σημειώνεται πως σήμερα δεν προπονήθηκαν οι διεθνείς Κατσικοκέρης, Μπουγαΐδης, Φούντας και ο Κουτρουμπής, ενώ οι Τσουμάγκας, Νικολιάς και Γροντής έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

«Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους»

20/03/2013
 Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η λύση του συμβολαίου του Πάμπλο Γκαρσία. Φυσικό ηγέτη χαρακτηρίζει η διοίκηση τον Ουρουγουανό μέσο, αλλά προσθέτει πως «… κανείς δεν έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα».

«Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους»
Οι τίτλοι τέλους στην πενταετή συνεργασία του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ έπεσαν το μεσημέρι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον Ουρουγουανό μέσο, τον οποίο χαρακτηρίζει φυσικό ηγέτη με πολύπλευρη προσφορά και βαρύνουσα άποψη, ωστόσο τονίζει πως το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλους και ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να ζητεί κανένας εγγυημένη θέση στην ενδεκάδα της.

Μάλιστα καταλήγει αναφέροντας πως παρά την πρόθεσή της να τιμήσει τον 35χρονο άσο και να τον αξιοποιήσει σε κάποιο πόστο, ο ίδιος έχει… άλλα σχέδια.

Στις 16:00 ο Γκαρσία θα παραχωρήσει την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα θα πει για τη σχέση του με τον Γιώργο Δώνη, αλλά και τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με μεγάλη της λύπη η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Pablo Garcia, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει για δικούς του λόγους, δυστυχώς χωρίς να περιμένει την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Pablo Garcia για 5 χρόνια υπήρξε ο φυσικός ηγέτης της ομάδας και η προσφορά του δεν χαρακτηρίστηκε μόνο από την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και από την ισχυρή και μαχητική του προσωπικότητα η οποία ενέπνευσε συμπαίκτες και φιλάθλους και ως εκ τούτου κέρδισε με τον ιδρώτα του το δικαίωμα να αποφασίσει μόνος του για το μέλλον του.

Για πάρα πολλούς λόγους στον ποδοσφαιριστή ανήκει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Συλλόγου και τον ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ, μολονότι μένει η πικρή γεύση της αποχώρησής του σε μια εποχή που η ομάδα χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές της προκειμένου να διεκδικήσει με όσο το δυνατόν περισσότερες ελπίδες την επίτευξη των στόχων της.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε πάντα με σεβασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση τον Pablo Garcia στον οποίο αποδόθηκε η μεγάλη τιμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η θέση του στην ομάδα δεν περιορίστηκε από τις συμβατικές μας υποχρεώσεις και η άποψή του πάντα ήταν θεμελιώδους σημασίας για τον Σύλλογο. Για αυτόν τον λόγο ήμασταν έτοιμοι να αποδεχτούμε οποιαδήποτε απόφασή του, αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Σε μία εποχή κατά την οποία ο σύλλογος φιλοδοξεί να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, πρωτεύοντα ρόλο σε κάθε απόφαση παίζουν οι αρχές και οι κανόνες που διέπουν την ομάδα. Το συμφέρον του ΠΑΟΚ θα παραμένει πάντα πιο πάνω απ’ το συμφέρον οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Όντας επαγγελματικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ δεν δύναται να εγγυηθεί σε κανέναν ποδοσφαιριστή μόνιμη θέση στην αρχική εντεκάδα, ακόμη κι αν πρόκειται για τον πλέον διακεκριμένο. Αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας, χωρίς την τήρηση του οποίου καμία επιτυχία στο ποδόσφαιρο δεν είναι εφικτή.

Οι όποιες διαφωνίες αντιμετωπίζονταν και αντιμετωπίζονται συλλογικά και κατ’ επέκταση η διοίκηση της ΠΑΕ ήταν διαρκώς ενήμερη για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Ο ΠΑΟΚ σχεδίαζε να αποχαιρετήσει τον Pablo Garcia με πανηγυρικό τρόπο μετά τη λήξη της περιόδου και να του δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει να προσφέρει από κάποιο άλλο πόστο τις υπηρεσίες του, ωστόσο ο ίδιος έχει άλλα σχέδια. Σεβόμαστε και αποδεχόμαστε την απόφασή του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε ότι θα του μείνουν μόνο θετικές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους μας και τη Θεσσαλονίκη».


Από αύριο τα σπουδαία για Βιντιάδη

20/03/2013
 Την Πέμπτη αναμένεται τελικά στην Αθήνα ο Δημήτρης Βιντιάδης. Συνεχίζει και σήμερα τις επαφές στο Λονδίνο κι επιστρέφει έτοιμος για τη συνάντηση με Μελισσανίδη και Παππά.

Από αύριο τα σπουδαία για Βιντιάδη
Παράταση μίας μέρας παίρνει η αγωνία στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης επιστρέφει τελικά την Πέμπτη στην Αθήνα, καθώς συνεχίζει και την Τετάρτη τις επαφές του με τους συνεργάτες του στο Λονδίνο.

Ο 32χρονος εφοπλιστής, που βρίσκεται στην Αγγλία από την Κυριακή, συγκεκριμενοποιεί μαζί με τον Κιθ Χάρις και άλλα στελέχη το πλάνο για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ και τα χτήματα που θα διαθέσουν.

Από το περιβάλλον του διαρρέεται πως με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα είναι έτοιμος για τη συνάντηση με τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στους οποίους θα αναλύσει το πλήρες πλάνο του προσδοκώντας στην υποστήριξή τους, όχι ασφαλώς… ηθικά αλλά οικονομικά.

Πάντως μετά τη νέα καθυστέρηση στην επιστροφή του Δημήτρη Βιντιάδη στην Ελλάδα είναι αμφίβολο αν θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις πριν τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ την προσεχή Παρασκευή. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει να ακούσει ευχάριστα, έστω κι αν θα πρέπει να κάνει λίγες ακόμη μέρες υπομονή. Άλλωστε η αισιοδοξία που διαρρέεται τις τελευταίες μέρες από πλευράς Βιντιάδη μαρτυρά πως κάτι καλό υπάρχει στα σκαριά.

Περιμένουν τις άδειες

20/03/2013
 Τις άδειες από το υπουργείο ΠΕΚΑ περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να μπορέσουν να αρχίσουν τις εργασίες στις Θύρες 6 και 7 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Περιμένουν τις άδειες
Τις σχετικές άδειες από το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής περιμένουν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να ολοκληρώσουν τις εργασίες στη Λεωφόρο που χρειάζονται για να μπορούν να διεξαχθούν και πάλι παιχνίδι στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Τις προηγούμενες ημέρες οι υπεύθυνοι του συλλόγου έχουν στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο υπουργείο και εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα έχουν στα χέρια τους τις σχετικές άδειες.

Μόλις λάβουν τα έγγραφα αυτά στην ΠΑΕ θα ανάψουν το «πράσινο» φως για να αρχίσουν οι εργασίες ενίσχυσης στις θύρες 6 και 7, κάτι που ουσιαστικά αποτελεί και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του τριφυλλιού στο γήπεδο.

Η επιθυμία όλων στην ομάδα είναι το παιχνίδι με τη Βέροια στις 21 Απριλίου να δοθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει και το «ΟΚ» από τη Σούπερ Λίγκα στην οποία οι πράσινοι θα έχουν δηλώσει την Λεωφόρο ως τη δεύτερη έδρα της ομάδας.

«Μου είπαν ψέματα…»

20/03/2013
 Βουρκωμένος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία. «Μου είπαν ψέματα», τόνισε, χωρίς να κατονομάσει. Αποθέωση για τον Ουρουγουανό και υβριστικά συνθήματα για Δώνη και ΠΑΕ από οπαδούς.

«Μου είπαν ψέματα…»
Συγκίνηση, αλλά και ένταση περιλάμβανε το αντίο του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας από την ΠΑΕ. Ο Ουρουγουανός μέσος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τους δύο εκπροσώπους του και τον μεγαλύτερο γιο του. Εμφανώς φορτισμένος έκανε λόγο για άτομα που του είπαν ψέματα, δίχως να κατονομάσει τον Γιώργο Δώνη ή κάποιον από τη διοίκηση, ενώ δήλωσε πως θα είναι για πάντα συναισθηματικά δεμένος με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι 200 και πλέον οπαδοί του ΠΑΟΚ τον αποθέωσαν και φώναξαν πολλές φορές υβριστικά συνθήματα τόσο κατά της διοίκησης της ΠΑΕ, όσο και κατά του Γιώργου Δώνη.

«Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη ημέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος», είπε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του.

«Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Εφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Εχω κερδίσει στην ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Ερχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού. Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους», πρόσθεσε.

«Αυτούς τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Έχω σκεφτεί πολύ τα πράγματα και αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία μετά από πέντε χρόνια που ήμουν εδώ να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να μου πουν αν κάνεις ή όχι. Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου. Η οικογένειά μου είναι πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τόσο πόνο μέσα μας. Και από το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του, θα ήταν κακό για όλους μας. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Θα έχετε πάντα ένα κομμάτι στην καρδιά μου. Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα και με βοήθησαν. Περάσαμε στιγμές χαράς και λύπης, αλλά μην ξεχάσατε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντα στη ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ».

Κάπου εκεί, χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις, σηκώθηκε σχεδόν βουρκωμένος από το πάνελ μέσα σε θερμά χειροκροτήματα. «ΠΑΟΚ-θρησκεία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία», φώναζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που… περιέλαβαν τη διοίκηση («Πάμπλο, Θεέ, γ.... η ΠΑΕ»), αλλά και τον Γιώργο Δώνη.

Πολλή συζήτηση, καμία απόφαση

20/03/2013
 Αδιέξοδο στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για την ημερομηνία έναρξης των play offs, αλλά και του νέου πρωταθλήματος. Ποιες αποφάσεις λήφθηκαν για τη διαδικασία αδειοδότησης.

Πολλή συζήτηση, καμία απόφαση
Πολύ κακό για το τίποτα στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, καθώς δεν υπήρξε απόφαση για την ημερομηνία έναρξης των play offs. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου και αμέσως μετά (14/5) να αρχίσει το μίνι πρωτάθλημα. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε οι παίκτες να είναι σε απραξία από τις 21 Απριλίου, όταν και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε από την ΕΠΟ να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στα τέλη Απριλίου και να αρχίσουν αμέσως μετά τα play offs, ωστόσο η ομοσπονδία δεν δέχεται κάτι τέτοιο, καθώς επιθυμεί να τηρηθεί ο κανονισμός και να γίνει ο τελικός Κυπέλλου πριν τα play offs.

Λύση στο αδιέξοδο θα επιχειρηθεί να δοθεί την Πέμπτη σε συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανθρακικός), αλλά κι εκείνων που διεκδικούν τις θέσεις για τα play offs του πρωταθλήματος (Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός, Skoda Ξάνθη). Το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσουν τα play offs και να παρεμβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου πριν την ολοκλήρωσή τους, που υπολογίζεται στις 20 Μαΐου.

Κουβέντα χωρίς αποτέλεσμα έγινε και για την ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε πως εξετάστηκαν τα δεδομένα της επόμενης σεζόν, όπου το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 18 ομάδες, με διεξαγωγή play offs και θα πρέπει να τελειώσει νωρίς καθώς ακολουθεί το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όπως εξήγησε, θα περιμένει να δει τη μορφή του Κυπέλλου της επόμενης σεζόν και θα υπάρξει απόφαση στο επόμενο ΔΣ. Είναι πολύ πιθανό το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει στις 17/18 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά στις αδειοδοτήσεις των ομάδων και το αν θα δοθούν πριν ή μετά τα play offs, αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η περσινή διαδικασία. Έτσι θα δοθούν άδειες μετά τα play offs και αν κάποια ομάδα που προκριθεί σε αυτά δεν καταφέρει να πάρει άδεια, τη θέση της θα πάρει ο αμέσως επόμενης της βαθμολογίας (όπως συνέβη πέρυσι με την ΑΕΚ, τη θέση της οποίας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης). Στην ψηφοφορία που έγινε ψήφισαν να δοθούν οι άδειες πριν τα play offs οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη (ομάδες που θα πάρουν σίγουρα άδεια), οι υπόλοιπες δέκα ψήφισαν να δοθούν άδειες μετά τα play offs, ενώ λευκό ψήφισε ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Γιώργου Κατίδη, ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως «… σύσσωμο το ΔΣ καταδικάζει την ενέργεια του ποδοσφαιριστή», αλλά αρκέστηκε σε αυτή την τοποθέτηση, καθώς της υπόθεσης έχουν ήδη επιληφθεί τα αρμόδια όργανα με την δίωξη κατά του παίκτη της ΑΕΚ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Ώπως αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Play Off και δεδομένου ότι αυτές συνδέονται με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Ημιτελικών και του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το θέμα να συζητηθεί άμεσα με την ΕΠΟ για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

2. Όπως οι αποφάσεις επί της διαδικασίας αδειοδότησης ΕΠΟ να ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των Play Off.

3. Όπως υλοποιηθεί το πρόγραμμα εταρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως αυτό διαμορφώθηκε το Φεβρουάριο και αποφασίστηκε ομόφωνα, μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Fair Play, το πλαίσιο του οποίου αναλύεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση».

Η ΑΕΚ στα παιδιά

20/03/2013
 Κοντά στα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Μεταμόρφωσης θα βρεθεί την Πέμπτη η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ στα παιδιά
Τους δρόμους για χάρη των παιδιών θα πάρουν την Πέμπτη οι παίκτες της ΑΕΚ.

Συνεχίζοντας ανάλογες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η «Ένωση» φέτος, αντιπροσωπεία των «κιτρινόμαυρων» θα επισκεφθεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας (στη 13:30) και κατόπιν τον ξενώνα της ΕΨΥΠΕ (Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου) στη Μεταμόρφωση (14:30).

Εκεί θα μοιράσουν μπάλες και άλλα δώρα στα παιδιά και θα συνεχίσουν το μήνυμα ότι ανεξαρτήτως προβλημάτων, η ΑΕΚ διατηρεί ακέραιο τον κοινωνικό της χαρακτήρα.

Σε αναμονή της απόφασης για Σαλπιγγίδη

20/03/2013
 Παρουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, εκδικάστηκε η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποινή των έξι αγωνιστικών στον διεθνή επιθετικό. Την άλλη εβδομάδα η απόφαση.

Σε αναμονή της απόφασης για Σαλπιγγίδη
Εκδικάστηκε σήμερα από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία των έξι αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Στην διαδικασία παρέστη και ο διεθνής επιθετικός. Αφού τόνισε ότι αισθάνεται αδικημένος από την αρχική απόφαση μιας και τέτοιες ενέργειες δεν σηκώνουν τόσο βαριά τιμωρία, υποστήριξε πως ούτε μούτζωσε τον βοηθό, ούτε είχε τέτοια πρόθεση.

Από την μεριά της, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικαλέστηκε ξανά το βίντεο, το οποίο έδειξε στους δικαστές και επιπλέον επισημάνθηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση του ποδοσφαιριστή δεν αντιστοιχούσε σε μια τόσο μεγάλη ποινή.

Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

«Τσιτώνει» Ανάκογλου ο Λίνεν

20/03/2013
 Σωματικά είναι έτοιμος. Αγωνιστικά (όπως φάνηκε τις φορές που μπήκε αλλαγή) το ίδιο. Ο Λίνεν πιστεύει όμως πως πρέπει να… τσιτωθεί και ψυχολογικά ο Ανάκογλου πριν ξεκινήσει πρώτη φορά βασικός στην ΑΕΚ

«Τσιτώνει» Ανάκογλου ο Λίνεν
Δεν χρειάστηκε περισσότερες από δυο εμφανίσεις ως αλλαγή (στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Βέροια) για να δείξει πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου ωστόσο χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση για ν’ ανταποκριθεί στο πρώτο παιχνίδι που προορίζεται να ξεκινήσει ως βασικός στην ΑΕΚ. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Έβαλντ Λίνεν.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Γερμανός επιβεβαίωσε την πρόθεση να δώσει στον νεαρό τη θέση του τιμωρημένου Γκερέιρο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Φρόντισε να του δείξει ωστόσο ότι περιμένει από ‘κείνον να είναι το ίδιο… καθοριστικός με τον Βραζιλιάνο στο παιχνίδι της ομάδας:

Φωνάζοντάς του να κάνει παραπάνω κίνηση, να μην κρύβεται και ν’ αναλαμβάνει περισσότερες πρωτοβουλίες στο γήπεδο. Στοιχεία που σίγουρα θα χρειαστεί η ΑΕΚ στη Λιβαδειά και ο ίδιος ο Ανάκογλου για ν’ αρχίσει να καθιερώνεται στην ενδεκάδα.

Αποδοκιμάστηκε ο Δώνης

20/03/2013
 Αποδοκιμάστηκε ο Γιώργος Δώνης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, από οπαδούς του "Δικέφαλου του Βορρά", λίγη ώρα μετά το αντίο του Πάμπλο Γκαρσία.

Αποδοκιμάστηκε ο Δώνης
Το κλίμα για τον Γιώργο Δώνη είναι βαρύ στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς στον Έλληνα τεχνικό «χρεώνεται» η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά το «διαζύγιο» με τον Ουρουγουανό και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του, περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Μεσήμβρια και αποδοκίμασαν τον 43χρονο.

Παρά το τεταμένο κλίμα, η κατάσταση δεν ξέφυγε από τα όρια.

Κι άλλη αγωνία για Αρκούδα

20/03/2013
 Την Πέμπτη -και όχι σήμερα- θα μάθει οριστικά ο Χρήστος Αρκούδας το διάστημα της τιμωρίας του για τη χρήση της ουσίας οξιλοφρίνης.

Κι άλλη αγωνία για Αρκούδα
Για μια ακόμα μέρα θα παραταθεί η αγωνία του Χρήστου Αρκούδα σχετικά με την τιμωρία που θα του επιβληθεί για τη χρήση της απαγορευμένης ουσίας οξιλοφρίνης.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον νεαρό μπακ της ΑΕΚ επρόκειτο να βγει σήμερα, ωστόσο θα γνωστοποιηθεί τελικά την Πέμπτη.

Τότε λοιπόν θα φανεί κατά πόσο έχει βάση η συγκρατημένη αισιοδοξία που διαρρέεται από τον νομικό εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου, και το αν ενδεχόμενη μείωση της ποινής από τους 10 μήνες που αποφασίστηκε πρωτόδικα, θα επιτρέψει στον Αρκούδα να ενταχθεί στις υποχρεώσεις της «Ένωσης» απ’ το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν.

«Λύγισε» ο Ηρακλής

20/03/2013
 Θλάση α’ βαθμού αποκόμισε ο Ανδρέας Ηρακλής από τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντιθέτως, ανεβάζει ρυθμούς ο Ρούμπεν Πουλίδο.

«Λύγισε» ο Ηρακλής
Διπλή προπόνηση σήμερα (20/3) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την σημαντική αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα βρέθηκαν στο Ν. Ρύσιο.

Σήμερα επίσης έγινε γνωστό το μέγεθος τραυματισμού του Ανδρέα Ηρακλή. Ο 23χρονος αμυντικός υπέστη θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αντιθέτως, βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός κεντρικός αισθάνεται καλύτερα και στο τέλος της εβδομάδας ελπίζεται ότι θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ψυχογιός συνέχισε και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποκατάστασής του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης από την πλευρά του συνέχισε την θεραπεία του. Σε ό,τι αφορά τον Παντελή Αντωνιάδη, ο νεαρός ανασταλτικός μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ το διπλό με την ομάδα Κ-20 του Άρη μετατέθηκε για το πρωί του Σαββάτου (23/03) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να επιστρέψουν και οι τρεις διεθνείς. Ως γνωστόν, οι Γιάννης Γιαννιώτας, Σωκράτης Διούδης και Δημήτρης Διαμαντάκος βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων.

«Φυγαδεύτηκε» ο Δώνης!

20/03/2013
 Στο στόχαστρο οπαδών του ΠΑΟΚ, (ξανα)βρέθηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης αποχώρησε με το αυτοκίνητο υπαλλήλου της ΠΑΕ. Δείτε το σχετικό βίντεο.

«Φυγαδεύτηκε» ο Δώνης!
«Αναβρασμός» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Αποχώρηση που «χρεώνεται» στον Γιώργο Δώνη. Ο 43χρονος τεχνικός… αποτελεί «κόκκινο πανί» για τον κόσμο της ομάδας.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δέχθηκε επίθεση και χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει και σήμερα. Μετά την συνέντευξη Τύπου του Πάμπλο Γκαρσία, οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη Μεσήμβρια και τον αποδοκίμασαν έντονα.

Ακόμη και μετά το τέλος της προπόνησης, όμως, τα πνεύματα δεν είχαν ηρεμήσει.

Έτσι, ο Γιώργος Δώνης αποχώρησε με το αυτοκίνητο υπαλλήλου της ΠΑΕ κι όταν έγινε αντιληπτός αποδοκιμάστηκε ξανά έντονα.

Δείτε πλάνα από το ΑΡΤ TV...

Comeback Μονιάκη με ήττα

20/03/2013
 Μετά από καιρό ο Μανώλης Μονιάκης έπαιξε σε αγώνα του ΟΦΗ, όμως η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού συνδυάστηκε με ήττα και σκορ 1-0 σε φιλικό κόντρα στον ΠΟΑ.

Comeback Μονιάκη με ήττα
Με ήττα 1-0 από τον ΠΟΑ συνδυάστηκε το comeback του Μανώλη Μονιάκη, ο οποίος μετά από τρεις εβδομάδες ξεπέρασε τελείως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στους προσαγωγούς δείχνοντας στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, πως μπορεί να τον υπολογίζει, ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Τώρα όσον αφορά στο φιλικό κόντρα στον ΠΟΑ οι παίκτες του ΟΦΗ αν και καλύτεροι δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την εστία των αντιπάλων τους, χωρίς όμως να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές και εξαιτίας ενός γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη στο 68’ έχασαν με σκορ 1-0.

Εκτός από τον Μονιάκη για την απόδοσή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχώρισε και ο Γιώργος Μακρής δείχνοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα αρχής γενομένης από το ματς με τους Ηπειρώτες.

Η βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ:

Αγριμάκης- Ζαχαράκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Κολιακουδάκης- Χατζηκοσμάς, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Μακρής- Κανούλας Νύκταρης.

Αγωνίστηκαν και οι: Συνάνης, Φαζός, Δαμιανάκης,Μπολάκης

«Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»

20/03/2013
 Αισιόδοξος πως στο τέλος του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει και θα μπει στα πλέι οφ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

«Να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, μπορεί να βρέθηκε στο -3 από την πέμπτη θέση και τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Λουτσιάνο Φιγκερόα δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Ο επιθετικός του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα στο εξής, προκειμένου να οδηγήσουν τον σύλλογο εκεί που του αξίζει και να μπει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα δύσκολο ματς εξαρχής. Πόσο μάλλον όταν στην συνέχεια η ομάδα αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες. Αυτό δυσκόλεψε τη ζωή μας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ: «Εμείς έχουμε την φιλοδοξία να βρεθούμε στα πλέι οφ. Θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Μακάρι να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, συνεχίζοντας από εδώ και πέρα με ένα σερί νικών. Είχαμε ένα στραβοπάτημα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όμως το σημαντικό είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας».

Παναθηναϊκό Κίνημα κατά Κεδίκογλου

20/03/2013
 Κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου στρέφεται το Παναθηναϊκό Κίνημα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε!

Παναθηναϊκό Κίνημα κατά Κεδίκογλου
Για την ενέργεια αυτή, αφορμή αποτέλεσε η ατάκα «το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο», του κ.Κεδίκογλου –όπως υποστηρίζει- σε πηγαδάκι κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και την συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Κινήματος αναφέρει χαρακτηριστικά:



«"Μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου για το σύστημα που έπρεπε να εφαρμόσει ο Βαλβέρδε στην αγαπημένη του ομάδα και αφού πληροφορηθήκαμε από τον κ. Λυκουρέντζο ότι το μόνο κόκκινο στην Ελλάδα είναι ο Μάϊος όπου η ομάδα του λιμανιού κατακτά το πρωτάθλημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έκανε μια ακόμη δήλωση υποταγής στο «σάπιο κατεστημένο» του ελληνικού ποδοσφαίρου: Το πρωτάθλημα είναι δεσμευμένο…

Το ξέρουμε κ. Κεδίκογλου ότι συμβαίνει αυτό, όπως και όλη η φίλαθλη Ελλάδα, επίσης. Τον τρόπο, όμως, δεν μας είπατε αν και τον ξέρετε καλά και αυτόν. Και όταν σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης παραδέχεστε πως ότι και να γίνει ο πρωταθλητής είναι διορισμένος, τί μπορεί να πει κανείς άραγε για την κυβέρνηση σας; Τί να πει κανείς που δεν αντιδράτε, εσείς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις στη ‘’σαπίλα’’ και στη βρώμα του Ελληνικού πρωταθλήματος;

Ένα από τα πιο διεφθαρμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης γίνεται στην Ελλάδα, όπως έβγαλε πόρισμα η ΟΥΕΦΑ, τον περασμένο Δεκέμβρη. Αντί να κοιτάξετε να διορθώσετε την κατάσταση, συναινείτε και εσείς στο ‘’έγκλημα’’ και κλείνετε το στόμα σας, αφού ο ιδιοκτήτης της ομάδας του λιμανιού είναι και χρηματοδότης του πρωθυπουργού σας.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, άλλωστε, τα φιλιά και τις αγκαλιές μεταξύ τους, λίγο πριν τις εκλογές. Και αν είστε ΑΕΚ, όπως λέτε, κ. Κεδίκογλου ακόμα χειρότερα, αφού θα έπρεπε να προσπαθείτε ακόμα περισσότερο να σπάσετε το απόστημα. Αλλά, φυσικά, δεν είναι δυνατόν να γυρίσουν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, φυσικά, δεν αποτελεί άλλοθι για την παθητική σας στάση, αφού εσείς το θέλετε να είναι έτσι. Αν θέλατε να το αλλάξετε θα το είχατε κάνει.

Αλήθεια κ. Κεδίκογλου, με την ίδια σιγουριά που κάνατε την παραπάνω δήλωση μήπως μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι άνεργοι, δεν θα ξεπερνούν τους εργαζόμενους σε λίγο καιρό;

Μπορείτε να μας διαβεβαιώσετε ότι η παιδεία και η υγεία θα συνεχίσουν να είναι δημόσια αγαθά και όχι προνόμια λίγων και εκλεκτών;

Μπορείτε να μας υποσχεθείτε ότι θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όλοι αυτοί που μας έφτασαν στα όρια της εξαθλίωσης και δημιούργησαν μια κοινωνία χωρίς ηθικές αξίες και αρχές;

Εμείς θα σας υπενθυμίσουμε ότι είστε εκπρόσωπος του λαού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι εκπρόσωπος τύπου της κόκκινης Π.Α.Ε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που εσείς και οι όμοιοί σας μας δημιουργήσατε και απαλλάξτε μας σύντομα από την παρουσία σας. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα μας λείψετε καθόλου"

Έγινε και προπόνηση…

20/03/2013
 Η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία και οι αποδοκιμασίες του κόσμου στον Γιώργο Δώνη μονοπωλούν την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Ωστόσο σήμερα έγινε και προπόνηση…

Έγινε και προπόνηση…
Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γιώργος Κατσικάς που σύντομα θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού (20/3) προγράμματος στη Μεσήμβρια κι ο δεύτερος δείχνει επίσης σε καλή κατάσταση. Ίσως μάλιστα να ‘χει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς, μέχρι το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, τελικά και ο Αμπντούλ Καμαρά, που ενσωματώθηκε στην εθνική Γουινέας. Από εκεί και πέρα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ατομικά γυμνάστηκαν οι Παναγιώτης Γλύκος (κάκωση στην κλείδα), Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (κάκωση στα πλευρά), Λίαμ Λόρενς (ενοχλήσεις στο ισχίο) και Έτο (τενοντίτιδα στον αχίλλειο), ενώ σε θεραπεία έκανε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Μαζεύονται απουσίες…

20/03/2013
 Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο επόμενος αντίπαλος του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα και, στο πλαίσιο αυτό, κινήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στο «Απήλιον».

Μαζεύονται απουσίες…
Ο Κώστας Παναγόπουλος είδε να απουσιάζουν από το πρόγραμμα της ημέρας οι διεθνείς Κολοβός, Κούρος και οι τραυματίες Καμπάνταης, Ανδράλας, που συνέχισαν τη θεραπεία τους. Οι Ασλανίδης, Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον προηγούμενο μήνα, ξεκίνησε τρέξιμο ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

Οι Μενδρινός, Ντούνης, παρουσιάστηκαν σε Αυλώνα και Γρεβενά αντίστοιχα την Τετάρτη, ώστε να υπηρετήσουν τη θητεία τους.
Το πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού έγινε σε έντονους ρυθμούς και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι κατοχής.

Πεντάρα της SKODA στην Ενόπλων

20/03/2013
 Με 5-2 σάρωσε η SKODA Ξάνθη την Εθνική Ενόπλων σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Πεντάρα της SKODA στην Ενόπλων
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των νέων παικτών που χρησιμοποίησε και να βγάλει τα συμπεράσματά του, ενόψει του φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκε αντίστοιχες την ισοφάριση από τους Θρακιώτες.

Στο 8’, ο Κατσικοκέρης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-1. Στο 30’, ο Βασιλακάκης πάσαρε στον Πλατέλλα και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 1-1. Στο 36’, ο Τζανέτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κυβελίδης με κεφαλιά, ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, πέτυχε το 1-2. Στο 40’, ο Νάκας ισοφάρισε με όμορφο πλασέ σε 2-2.

Στο 49’, ο Πλατέλλας μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-2 με σουτ. Ο ίδιος στο 56’ έφτασε στο χατ τρικ, καθώς με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λυμπερόπουλο, κάνοντας το 4-2. Στο 76’ ο Αλτιπαρμακόφσκι έκανε το 5-2.


SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Τσαμούρης, Ντάνι, Μπαξεβανίδης, Πρίττας, Βασιλακάκης, Τριάδης, Νάκας, Πλατέλλας, Ονουάτσι

Έπαιξαν και οι: Πατσατζόγλου, Μπαρέττας, Καρυπιάδης, Παπαδημητρίου, Χελιδώνης, Αλτιπαρμακόφσκι, Ελληνίδης.

Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας: Λυμπερόπουλος, Μπουγάτσιας, Κωνσταντέλλος, Ταμπάκης, Αργάνης, Τζανέτος, Κατσικοκέρης, Κυβελίδης, Βασιλείου, Καραγκούνης, Σαπανίδης

Έπαιξαν και οι: Κουρουλάκης, Καραμπίνης, Τζανής, Θάνος.


Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η Εθνική Ενόπλων τίμησε με αναμνηστική πλακέτα την ακριτική ΠΑΕ για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τη φιλοξενία της.

Εκτός διεθνείς, Καραμάνος

20/03/2013
 Μπορεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να διακόπτεται αυτή την εβδομάδα, όμως στον Ατρόμητο συνέχισαν την προετοιμασία τους την Τετάρτη.

Εκτός διεθνείς, Καραμάνος
Στο αθλητικό κέντρο του Περιστερίου, ο Νίκος Αναστόπουλος διαπίστωσε πως υπήρχαν απουσίες, εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ήτοι, απουσίασαν οι Κούτσι (εθνική Φινλανδίας), Μπάλλας (Εθνική Ελπίδων), Καραγκούνης (Εθνική Ενόπλων), Καραμάνος, που υποβλήθηκε την Τρίτη σε μικροεπέμβαση.

Το πρόγραμμα του «μουστάκια» περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αυτό συμμετείχε κανονικά ο Ναπολεόνι.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο και οι «κυανόλευκοι» θα χωριστούν σε δύο γκρουπ.

Ρήξη ο Αθανασίου

20/03/2013
 Δεν άκουσαν και τα καλύτερα νέα στην Κέρκυρα την Τετάρτη στην περίπτωση του Αντώνη Αθανασίου.

Ρήξη ο Αθανασίου
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 21χρονος μέσος έδειξε πως έχει υποστεί μερική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου στην ποδοκνημική. Έτσι, θεωρείται απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη Βέροια στις 31 του μήνα.

Όσον αφορά στην προπόνηση της ημέρας στα Γαζάτικα, απόντες για τον Γιάννη Παπακώστα ήταν ο αδειούχος Αναστασόπουλος και ο Ζουμπουλάκης, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μπουκουβάλας.

Αντίθετα, σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Γκέσιος, ο οποίος την Τρίτη στο φιλικό με την Κασσιόπη υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του χεριού του, όπως και ο προερχόμενος από τραυματισμό, Γιάντσης.

Οι Φαίακες επιδόθηκαν σε παιχνίδια με μπάλα, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με μια απογευματινή προπόνηση ξανά στα Γαζάτικα.

«Βουνό» τα προβλήματα

20/03/2013
 Μέτραγε και ξαναμέτραγε τις απουσίες του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στη Βέροια στην προπόνηση της Τετάρτης.

«Βουνό» τα προβλήματα
Οι Καλί, Σνάουτσνερ, Καλογέρης και Αμαραντίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Γεωργιάδης παρέμεινε κλινήρης, ενώ ο Μπαργκάν δεν προπονήθηκε καθόλου.

Οι Κόστλι και Μπερτίν έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στις 11.30 στο Ταγαροχώρι.

«Ο Γκαρσία θέλει να μείνουμε με ψηλά το κεφάλι»

20/03/2013
 Μήνυμα συσπείρωσης έστειλε ο Μπονγκανί Κουμάλο, με αφορμή τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Δώνη. Τι είπε ο Γκαρσία στους πρώην συμπαίκτες του.

«Ο Γκαρσία θέλει να μείνουμε με ψηλά το κεφάλι»
Την ανάγκη να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο κόσμος να σταθεί σύμμαχος στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει τους στόχους του, τόνισε ο Μπονγκανί Κουμάλο, μετά τις έντονες αντιδράσεις για τον Γιώργο Δώνη.

Αφού αναγνώρισε την υποστήριξη του κόσμου, ο Νοτιοαφρικός στόπερ τους ζήτησε να πιστέψουν στην ομάδα, κάτι που θα ήθελε και ο Πάμπλο Γκαρσία.

Δείτε τι έγραψε στο facebook:

«Ας προσπαθήσουμε να πιστέψουμε στον Δώνη. Μπορούμε να βρούμε δύναμη για να κερδίσουμε το κύπελλο. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις οπαδούς να μην έρχονται στο γήπεδο εξαιτίας των απόψεων που έχουν για ένα άτομο.

Προσπαθήστε να πάτε σε όσα περισσότερα παιχνίδια σας επιτρέπει ο χρόνος και τα χρήματά σας. Προσπαθήστε να αποδείξετε την υποστήριξή σας. Οι οπαδοί κάνουν αυτό το κλαμπ μεγάλο, όχι εγώ, όχι οι ποδοσφαιριστές, όχι ο Δώνης, αλλά εσείς οι οπαδοί.

Ο Γκαρσία δεν θα ήθελε να είμαστε στα κάτω μας και θα μας ενθάρρυνε γι’ αυτό. Θα ήθελε να έχουμε ψηλά τα κεφάλια μας και να συνεχίσουμε με πάθος στην ομάδα, μαζί με τους οπαδούς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε μία επιτυχία».

Θλάση ο Αργυρόπουλος

20/03/2013
 Δε θα ησυχάσει ποτέ ο Άγγελος Αναστασιάδης από τα προβλήματα στον Πλατανιά.

Θλάση ο Αργυρόπουλος
Το καινούργιο αφορά τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Τετάρτη.

Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Κρέμονται από τα χείλη του

21/03/2013
 Τις επίσημες θέσεις του Δημήτρη Βιντιάδη μετά την επιστροφή του από το Λονδίνο περιμένουν σήμερα διοίκηση, Παππάς-Μελισσανίδης, παίκτες και οπαδοί της ΑΕΚ. Αισιόδοξα μηνύματα, αλλά και… επιφυλάξεις.

Κρέμονται από τα χείλη του
Ένα σίριαλ μηνών πιθανώς να φτάνει σήμερα στο τέλος του. Ο Δημήτρης Βιντιάδης με την επιστροφή του από το Λονδίνο φέρεται να είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο για την απόκτηση του ελέγχου της ΠΑΕ κα κυρίως για τη χρηματοδότησή του. Πληροφορίες από το περιβάλλον του αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα μετά τις επαφές που είχε στην Αγγλία με τους συνεργάτες του και ειδικά τον Κιθ Χάρις, η επενδυτική εταιρεία του οποίου αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα. Εφόσον φυσικά αυτή υπάρξει…

Η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει σήμερα κάποια επίσημη ενημέρωση από τον 32χρονο εφοπλιστή εν όψει και της αυριανής γενικής συνέλευσης. Δύσκολα θα υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο οι διοικούντες ελπίζουν να έχουν κάτι χειροπιαστό στα χέρια τους, έστω και μία δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή. Δεν αποκλείεται αύριο να συζητηθούν άλλα ζητήματα πλην της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, όπως το ζήτημα της δημόσιας εγγραφής, και να προκηρυχτεί νέα ΓΣ σύντομα, που θα μπορεί ακόμη και να αναιρέσει αποφάσεις προηγούμενης εφόσον υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη.

Ο Πέτρος Παππάς πληροφορίες αναφέρουν πως διεμήνυσε στον Δημήτρη Βιντιάδη να τον ενημερώσει το ταχύτερο δυνατό για τις προθέσεις του και να κλειστεί σύντομα το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου ο νεαρός επιχειρηματίας ελπίζει να εξασφαλίσει την οικονομική συμπαράσταση των δύο πρώην μετόχων της ΠΑΕ.

Τα θετικά μηνύματα έφτασαν και στα αυτιά των παικτών στα Σπάτα, ωστόσο είναι λογικό να παραμένουν επιφυλακτικοί έχοντας χορτάσει τόσο καιρό από λόγια και υποσχέσεις από διάφορες πλευρές. Περιμένουν όλοι… πράξεις.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του άκουσαν με ανακούφιση χθες το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας να αποφασίσει για τις αδειοδοτήσεις των ΠΑΕ εν όψει της επόμενης περιόδου μετά τα play offs. Αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου ή ακόμη και στις αρχές Ιουνίου, συνεπώς προσφέρεται στην ΑΕΚ χρόνος δύο ίσως και παραπάνω μηνών για να διευθετήσει τα ζητήματά της. Αν, πάντως, δεν μπει άμεσα ρευστό στα ταμεία της ομάδας, η παράταση αυτή δεν θα σημαίνει απολύτως τίποτα.

Κατσουράνης: «Με έδιωξαν για τα λεφτά…»

21/03/2013
 Οικονομικοί και μόνο ήταν οι λόγοι της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό, όπως δηλώνει ο ίδιος στη SportDay, ενώ κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού απέναντί του από τους «πράσινους».

Κατσουράνης: «Με έδιωξαν για τα λεφτά…»
Αφορμές και μόνο θεωρεί ο Κώστας Κατσουράνης τα περί αναταραχών που δημιουργούσε σα αποδυτήρια, που παρουσιάστηκε από πλευράς Παναθηναϊκού ως λόγος της απομάκρυνσής του από την ομάδα. Μιλώντας στη SportDay ο διεθνής μέσος υποστήριξε πως ο πραγματικός λόγος ήταν οικονομικός, καθώς η διοίκηση ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

«Δεν παραμένω πικραμένος. Θεωρώ ότι όλα είναι ξεκάθαρα πια: τα πάντα έγιναν για οικονομικούς λόγους, δηλαδή λόγω του συμβολαίου μου. Δεν θα μιλήσω για πικρία, θα πω όμως ότι η συμπεριφορά του συλλόγου δεν ήταν αντάξια όχι μόνο της δικής μου προσφοράς, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που έφυγαν με ανάλογο τρόπο. Με βάση τη νοοτροπία, όμως, που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι φυσικό και επόμενο να μην υπάρχει σεβασμός στον ποδοσφαιριστή, εξ ου και δεν υπάρχει λόγος να πικραίνομαι περαιτέρω. Τα περιμένεις όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι πρωτοφανές ούτε πρωτάκουστο», τόνισε ο 34χρονος άσος.

Πλέον ο διεθνής ποδοσφαιριστής νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, έχω προσαρμοστεί πλήρως, περνάω ωραία μέσα σε αυτήν».

«Κατσάδα» σε Κουίνσι

21/03/2013
 Έντονες παρατηρήσεις από τον Φερέιρα Κινγκ δέχτηκε ο Κουίνσι λόγω της απειθαρχίας του στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Μπαίνει σήμερα ο Τοτσέ, ευχάριστα να από Σεϊταρίδη.

«Κατσάδα» σε Κουίνσι
Ο Φάμπρι απουσίαζε από τη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και φαίνεται πως ο Κουίνσι βρήκε ευκαιρία να… ξεσαλώσει. Ο Γκανέζος από τη στιγμή που επέστρεψε μετά από άδεια τριών εβδομάδων για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό του, δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση στις προπονήσεις, αλλά χθες το παράκανε. Δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και προκάλεσε την έκρηξη του Φερέιρα Κινγκ.

Ο βοηθός του Φάμπρι έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Κουίνσι για τη συμπεριφορά του και ο τελευταίος αναγκάστηκε να συμμορφωθεί. Πάντως αν στη θέση του Κινγκ βρισκόταν ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού (επιστρέφει σήμερα από την πατρίδα του και θα κάνει την αυριανή προπόνηση), ο Κουίνσι μάλλον θα είχε πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Στο μεταξύ, στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ο Τοτσέ, που έχοντας ξεπεράσει τη θλάση του σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς για να είναι έτοιμος στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Πλατανιά.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που την ερχόμενη εβδομάδα θα βγάλει τα ράμματα από την αρθροσκόπηση που του έγινε. Σε δύο εβδομάδες θα είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά δεν αναμένεται να παίξει με τον Πανιώνιο και λογικά θα επανεμφανιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

«Τρέχουν» και ετοιμάζουν sold out στον Άρη

21/03/2013
 Σε δύο μέτωπα κινούνται στον Άρη. «Τρέχουν» να βουλώσουν τις τρύπες για να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση και ετοιμάζουν sold out για το ματς με τον Πανθρακικό.

«Τρέχουν» και ετοιμάζουν sold out στον Άρη
Πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την επόμενη περίοδο. Για αυτό και τρέχουν από τώρα να κάνουν και τα δύο.

Στις άμεσες προτεραιότητες των «κίτρινων» είναι να ολοκληρώσουν τις επαφές με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους χρωστάει προκειμένου να βρουν μια «χρυσή τομή» και να έρθουν σε συμφωνία και να πάρει τις απαραίτητες υπογραφές. Καστίγιο, Σανκαρέ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρη, Μενδρινός είναι μερικοί από αυτούς τους παίκτες ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Αραβίδη, Καπετάνου. Βέβαια, αυτό που «καίει» τον Άρη είναι η υπόθεση του Μιχάλη Σηφάκη αφού τα χρήματα που ζητά φτάνουν στα 750.000 ευρώ!

Πιο μπροστά έρχεται όμως το ματς-τελικός της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό. Στον Άρη κινούνται από τώρα στους ρυθμούς αυτού του ντέρμπι και ήδη έχει σημάνει συναγερμός έτσι ώστε το «Κλ. Βικελίδης» να γεμίσει και να είναι καμίνι! Ο κόσμος του Άρη αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και το sold out είναι πολύ πιθανό!

Αγώνας δρόμου από «Παπ»

21/03/2013
 Μάχη με το χρόνο θα δώσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για να προλάβει το ματς του Πανθρακικού το επόμενο Σάββατο με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αγώνας δρόμου από «Παπ»
Πάνω στον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχουν πέσει όλοι στον Πανθρακικό, προκειμένου να προλάβει τον «τελικό» παραμονής του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής υπέστη τράβηγμα κι όχι θλάση στο δικέφαλο. Ήδη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να χάσει το κρίσιμο ματς που έρχεται και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Άλλωστε η παρουσία ενός παίκτη που έχει 9 γκολ και 2 ασίστ σε 22 εμφανίσεις είναι απαραίτητη.

Ανοίγει… δουλειές ο Πανόπουλος

21/03/2013
 Τόσα χρόνια στο «κουρμπέτι», ο Χρήστος Πανόπουλος γνωρίζει καλά πώς να προμοτάρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Λοντίγκιν και Γούτας έχουν μπει στην «βιτρίνα» αλλά δεν ξεπουλάει!

Ανοίγει… δουλειές ο Πανόπουλος
Τόσο ο Γιούρι Λοντίγκιν όσο και ο Δημήτρης Γούτας έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στο φετινή πρωτάθλημα. Άλλωστε για τον πρώτο η ανταμοιβή ήταν η κλήση του στην Εθνική. Ο Χρήστος Πανόπουλος ξέρει καλά πως μπορεί να εκμεταλλευτεί τέτοιες καταστάσεις και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να τους βγάλει στο «σφυρί».

Όποια ομάδα έρθει και βάλει το χέρι στην τσέπη τόσο όσο μπορεί να ικανοποιηθεί ο πρόεδρος της Ξάνθης τότε θα πάρει και τον παίκτη! Το ποσό που απαιτείται κινείται κοντά στο εκατομμύριο για όποιον ενδιαφερόμενο.

«Σχολάει» ο Παράσχος

21/03/2013
 Μια ανάσα από το διαζύγιο βρίσκονται Γιώργος Παράσχος και Λεβαδειακός.

«Σχολάει» ο Παράσχος

Οι τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα του Λεβαδειακού είναι τόσο άσχημα που και έχουν βάλει σε μπελάδες την ομάδα (για το θέμα της παραμονής στην Σουπερλίγκα) και έχουν «βγάλει» στη σέντρα τον Γιώργο Παράσχο.

Εκεί που όλα ήταν ρόδινα και οι Βοιωτοί κινούνταν ακόμα και σε ρυθμούς πλέι-οφ, μαζεύτηκαν πολλές ήττες και έτσι έμειναν πίσω, έχοντας 30 βαθμούς χωρίς καλά-καλά να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Ο Γιάννης Κομπότης έχει πάρει ήδη την απόφαση του να τελειώσει την συνεργασία με τον Παράσχο και να τον… σχολάσει. Κάτι που αναμένεται να το κάνει σήμερα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου