ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις προπονητη και παικτων

 Δηλωσεις προπονητη και παικτων

21/03/2013

Στορκ: "Κάναμε φανταστικό ματς αλλά..."

Στενοχωρημένος από τον αποκλεισμό, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος από την εξαιρετική απόδοση των παικτών του κόντρα στην Άστον Βίλα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις ο Μπερντ Στορκ.
Ο Γερμανός τεχνικός οδήγησε με μαεστρία τους Νέους του Ολυμπιακού μέχρι τα προημιτελικά του NextGen Series, ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος των παικτών του στο "Βίλα Παρκ", με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να ηττηθούν από την Άστον Βίλα με 1-0 και να αποκλειστούν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο Στορκ στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να κρύψει την στενοχώρια του για το γεγονός πως η υπερπροσπάθεια της ομάδας του δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παράλληλα όμως εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την απόδοση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι.

"Δυστυχώς, αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια της διοργάνωσης παρ' ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια πολύ καλή προσπάθεια. Δεν ήμασταν τυχεροί, δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Οι παίκτες της Αστον Βίλα πρέσαραν πολύ καλά και μας δημιούργησαν προβλήματα. Μετά το 35’ ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Γκίνο. Κάναμε συνολικά ένα φανταστικό παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Καραγκούνης: "Δείξαμε ότι μπορούμε"

Ο Βασίλης Καραγκούνης στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο "Βίλα Παρκ" και την ατυχία που συνάντησαν οι ερυθρόλευκοι μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου. "Κοιτάζουμε μπροστά", τόνισε ο Νίκος Ιωαννίδης.
Ο Ολυμπιακός "πάτησε" την Άστον Βίλα στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το γκολ του Μπερκ από το 12', με συνέπεια να ηττηθεί από τους "χωριάτες" και να αποκλειστεί από το Final-4 του NextGen Series.
Ο Βασίλης Καραγκούνης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο "Βίλα Παρκ" και την ατυχία που συνάντησαν οι ερυθρόλευκοι μπροστά από την αντίπαλη εστία, ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου.

"Μπορούμε να κρατήσουμε την πολύ καλή μας εμφάνιση, το πώς σταθήκαμε και λίγο την ατυχία που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε. Έχουμε την ομάδα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο άλλα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που πρέπει. Ο κόσμος ήταν φανταστικός σήμερα. Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους. Μακάρι να έφυγαν με ψηλά το κεφάλι για την προσπάθεια που κάναμε και τους ευχαριστούμε για όλα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των Πειραιωτών.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ιωαννίδης τόνισε τα εξής:

"Ήταν ένα πολύ καλό ματς, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, φάγαμε ένα γρήγορο γκολ χωρίς να το καταλάβουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τα δώσαμε όλα, θέλαμε να πάμε μέχρι την Ιταλία, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε το πρωτάθλημα. Για τον κόσμο θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι κοντά μας σε όλα. Στην Αγγλία ήταν και πάλι κοντά μας".

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (video)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (video)
Ο Νίκος Ιωαννίδης προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ κόντρα στους «χωριάτες» και με δηλώσεις του μετά το ματς ευχαρίστησε τον κόσμο του Θρύλου.
Συγκεκριμένα ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός της ομάδας Κ20 του Θρύλου δήλωσε:
«Ήταν ένα πολύ καλό ματς, είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες, φάγαμε ένα γρήγορο γκολ χωρίς να το καταλάβουμε. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάζουμε μπροστά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τα δώσαμε όλα, θέλαμε να πάμε μέχρι την Ιταλία, δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Κοιτάζουμε μπροστά, έχουμε το πρωτάθλημα. Για τον κόσμο θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι κοντά μας σε όλα. Στην Αγγλία ήταν και πάλι κοντά μας».
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το video με τις δηλώσεις του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου