ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Νέα "φαπα" στο 94' για ManUtd-Που ειναι ο Μητρογλου..οεο? (videos)

Νέα "φαπα" στο 94' για ManUtd-Που ειναι ο Μητρογλου..οεο? (videos)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ανατροπή μέσα σε 3 λεπτά, αλλά η Φούλαμ με γκολ στο 94' πήρε βαθμό στο "Ολντ Τράφορντ". Η Τότεναμ νίκησε 1-0 την Έβερτον στο Λονδίνο και την προσπέρασε (videos)

Η Φούλαμ προηγήθηκε με γκολ του Στιβ Σίντγουελ (19') μέσα στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά τελικά κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ισοφαρίζοντας στο 94' σε 2-2 με τον Ντάρεν Μπεντ.
Η ομάδα του Λονδίνου κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 78', όταν και ισοφάρισε σε 1-1 ο Ρόμπιν φαν Πέρσι με το 10ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.
Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μάικλ Κάρικ να κάνει το 2-1 με αρκετή τύχη, καθώς το σουτ κόντραρε σε αμυντικό, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ.
Όλα έδειχναν νίκη των γηπεδούχων, αλλά στο 94ο λεπτό ο Ντάρεν Μπεντ με κοντινή κεφαλιά σε άδειο τέρμα ισοφάρισε σε 2-2, έπειτα από απόκρουση του Ντε Χέα σε σουτ του Κίραν Ρίτσαρντσον.
Εκτός 18άδας για την Φούλαμ ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ η ManUtd έμεινε 9 βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και την 4η θέση.
Προσπέρασε η Τότεναμ με Αντεμπαγιόρ
Με το 6ο φετινό γκολ του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ η Τότεναμ νίκησε με 1-0 την Έβερτον στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" και την προσπέρασε ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Ο άσος από το Τόγκο πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 64ο λεπτό έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Κάιλ Γουόκερ.
Οι "σπερς" διατηρήθηκαν έτσι τρεις βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και την 4η θέση, ενώ είναι πλέον στο +2 από την Έβερτον.

Οι συνθέσεις

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ (69' Βαλένσια), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Έβρα, Κάρικ, Φλέτσερ (62' Γιανουζάι), Μάτα, Άσλεϊ Γιάνγκ (69' Χαβιέρ Ερνάντες), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.
ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Χάιτινχα, Μπερν, Ρίισε, Σίντγουελ, Κβιστ (80' Λάρνελ Κόουλ), Τάνκοβιτς (46' Ντάρεν Μπεντ), Τάνικλιφ (65' Σκοτ Πάρκερ), Ρίτσαρντσον, Χόλτμπι.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Μπενταλέμπ, Ντεμπελέ, Παουλίνιο (68' Ετιέν Καπού), Λένον (86' Ντεφόου), Έρικσεν (59' Τάουνσεντ), Αντεμπαγιόρ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Ντιστέν, Μπέινς, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Όσμαν (73' Ντεουλοφέου), Μιραλάς, Πίνααρ (64' Μπάρκλεϊ), Νέισμιθ (73' ΜακΓκίτι).

Τα goal και τα highlights των αναμετρησεων 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 2-2



 Τότεναμ - Έβερτον 1-0

"Where is Mitroglou?"

"Βροχή" τα tweets... απορίας από φίλους της Φούλαμ (και όχι μόνο) για τον αποκλεισμό του Κώστα Μήτρογλου από την αποστολή του αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι φίλοι της Φούλαμ περίμεναν πως και πως να δουν τον επιθετικό των 15.000.000 ευρώ να κάνει το ντεμπούτο του απόψε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με έκπληξη όμως διαπίστωσαν ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται ούτε καν στον πάγκο της ομάδας. Και το twitter πήρε "φωτιά"! Το "Where is Mitroglou?" κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Άλλοι νευριασμένοι, άλλοι απογοητευμένοι, άλλοι απορημένοι. "Where is Mitroglou?"!!! Κάποιος κάνει πρόβλεψη ότι εάν πέσει η Φούλαμ, ο Έλληνας επιθετικός θα πάει στην Νιούκαστλ.

Ενώ κάποιος άλλος συνδέει τον επόμενο αγώνα της Φούλαμ, την Τετάρτη κόντρα στη Λίβερπουλ, με την χαρακτηριστική φωτογραφία του Τουρέ από το ματς με την Γουέστ Μπρομ.







ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου