ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πληθος απο σελιδες στο face book που βριζουν τους νεκρους της Θυρας 7

 Πληθος απο σελιδες στο face book που βριζουν τους νεκρους της Θυρας 7

09/02/2014


Tι να πει κανεις για την απανθρωπια που εχουν αυτοι που στηνουν τετοιες σελιδες μια τετοια μαυρη ημερα, την ημερα της μαυρης σελιδας του Ελληνικου αθλητισμου, τον χαμο 21 ψυχων και μαλιστα χωρις να ειναι θυματα απο επεισοδια, οχι πως ειναι μικροτερος ο πονος των οικογενειων ανθρωπων που εφυγαν απο επεισοδια προς Θεου, αλλα εδω προκειται για ενα ατυχημα, θα μπορουσες να το παρομοιασεις με θυματα απο εναν σεισμο η εκτροχιασμο τραινου η πτωση αεροπλανου η δεν ξερω κιεγω τι αλλο.
Εγω προσωπικα ευχομαι να σας συγχωρεσει ο Θεος για αυτην την κινηση που κανατε...το να σας συγχωρεσω εγω η ο ο κοσμος του Ολυμπιακου η οι οικογενειες τω θυματων της τραγωδιας που ενοιωσαν απο πρωτο χερι τον πονο του χαμου των παιδιων τους δεν εχει καμμια σημασια.
Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ..ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Η ΤΙΜΩΡΕΙ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...
Αναψτε λοιπον ενα καντηλακι και ενα λιβανι εσεις που γραφετε τετοια κειμενα η σπρψχνετε τους ανεγκεφαλους οπαδους σας για να δημιουργησουν νεους νεκρους και να καλυψουν την απανθρωπια σας και την ανικανοτητα σας να ειστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρωτα αποολα....
Και ευχηθειτε να σας συγχωρεσει για αυτο που γραψατε η γενικα για τις ενεργειες σας.
Εμας πια η χωλη μας ειναι σπασμενη απο ολα οσα εχουμε δει , ακουσει η βιωσει στα γηπεδα η στο διαδυκτιο για τους νεκρους μας, και καθε φορα περιμενουμε μια απο τα ιδια δεν μας εκπλησει πια παρολο που νοιωθουμε την ιδια αγανακτηση καθε φορα.


Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ...
ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

Το να σας βρισω αγανακτισμενος και να σπρωξω και αλλους Ολυμπιακους  για να δημιουργησουν και αλλους νεκρους εγω δεν θα το κανω...
Ο Θεος να σας δωσει φωτιση και να μην το ξανακανετε..

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου