ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Το πλάνο για το Ελληνικό

Το πλάνο για το Ελληνικό 

14 Ιουνίου, 2011 

Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στον Ιούνιο να αλλάξει έδρα.
Στις 27 του Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου πιθανότατα στο κλειστό της Γλυφάδας, καθώς το ΣΕΦ δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω της διεξαγωγής των Special Olympics.
Η διαδικασία μετακόμισης για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν θα είναι προσωρινή, αλλά θα έχει συνέχεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ως πρώτη επιλογή για νέα έδρα το κλειστό του Ελληνικού.
ΤΕΛΙΚΟΣΠέρσι οι σχετικές συζητήσεις δεν είχαν προχωρήσει ένεκα της παρουσίας της ΑΕΚ και της αδυναμίας του κράτους να τη διώξει, αφού χρωστούσε και της Μιχαλούς. Φέτος δεν υπάρχουν τέτοια εμπόδια και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα πλάνο, το οποίο σκοπεύουν σύντομα να προχωρήσουν.
Εν πρώτοις δεν θα νοικιάσουν το γήπεδο μόνο για ένα χρόνο, αλλά τουλάχιστον για δύο με την προοπτική να γίνει μεγαλύτερη η συμφωνία, εφ' όσον δουν πως δικαιώνεται η επιλογή.
Να σημειωθεί πως το κόστος ενοικίασης θα είναι σημαντικά μικρότερο σε σχέση με το ΣΕΦ, το οποίο και υψηλό ενοίκιο έχει και περισσότερους χώρους που αυξάνουν τα πάγια έξοδα.
Ο Ολυμπιακός θα φροντίσει ώστε να αποκαταστήσει το πάνω διάζωμα στο κλειστό του Ελληνικού, στο οποίο λείπουν αρκετές θέσεις.
Παράλληλα θα αξιοποιήσει και τις πτυσσόμενες εξέδρες περίμετρικά του παρκέ, οι οποίες δεν είχαν αξιοποιηθεί, ούτε από τον Πανιώνιο, ούτε από την ΑΕΚ. Η μοναδική φορά που είχαν χρησιμοποιηθεί ήταν στους Ολυμπιακούς του 2004 και με αυτές το Ελληνικό γίνεται (αν όχι το κορυφαίο τουλάχιστον), ένα από τα καλύτερα μπασκετικά γήπεδα της Ευρώπης.
Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στον μήνα να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου