ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πρίντεζης: «Σημαντική η παρουσία του κόσμου»

printezis
26/10/11

Aπό τον Γιώργο Πρίντεζη, τον Κάιλ Χάινς και τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους εκπροσωπήθηκε το τμήμα Μπάσκετ του Ολυμπιακού στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ δίπλα από το Καραϊσκάκη.

Ο Πρίντεζης αναφέρθηκε στο πόσο χρειάζεται ο Ολυμπιακός τον κόσμο του αλλά και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου για εμάς. Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι σημαντικό σε μια τόσο δύσκολη περίοδο να έρθει κάποιος στο Official Olympiacos B.C. Store και είτε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μας είτε να προμηθευτεί προϊόντα για το σχολείο και το γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα. Μας ενδιαφέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι δίπλα στην ομάδα.

Η ήττα από τη Μπιλμπάο μας στεναχώρησε। Η πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολη. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα είναι μια ανταγωνιστική χρονιά και θα προσπαθήσουμε και εμείς να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Δεν θα πρέπει να απογοητευτούν κάποια νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα (σ.σ: από την ήττα από τη Μπιλμπάο) και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Το φιλικό με την Φενέρ ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από ό,τι θα είναι το αυριανό. Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας και μου φαίνεται πως έχουν κάνει και δύο τρεις προσθήκες από τότε. Το αυριανό είναι ένα παιχνίδι Ευρωλιγκα το οποίο παίζεται στην έδρα μας και χρειάζεται να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου